Roza bogami plus se vidi jasno! Nema sumnje. Cestitam. Koji dan ti je nakon et?
Danas 9ti dan transfera. Zvala sam biologicu, ona kaze u pon da vadim betu. ajme nemogu virovat
Danas 9ti dan transfera. Zvala sam biologicu, ona kaze u pon da vadim betu. ajme nemogu virovat
Pa divno rekoh ti ja utapaj kineza
Držim fige za lijepu betu.
Joj kakve ste vi sve strpljive. Ja kad bi ugledala plus to bi bilo direktno u lab po betu
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Pa divnorekoh ti ja utapaj kineza
Joj kakve ste vi sve strpljive. Ja kad bi ugledala plus to bi bilo direktno u lab po betu
Malo sam sad mirnija. Bolje da uzivam.u vikendu ovako sritna. Onda cemo u pon lako. Hvala vam svima ❤❤❤❤
Roza cestitam!
Mozda i ja sutra se popiskim, sutra mi je 9nt. Ufff
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Roza plus ko kuca! Čovječe, ovo vrijeme vani je usrano, al cure vi s plusevima unosite pravo plodno proljeće u grupu!
Maja, sutra sretno s testom!
Lioradosta parova ima idiopatsku neplodnost. Zbunjuje me to sto si dobila duphastone, a sve je kako treba. Da li ti je obrazlozeno zasto si ih dobila onda?
Koliko imate godina ti i muz?
Sretno!
Hani, statističarko kakvo je ovo opet skrivanje po ormarima?
Samo da idemo u iui i da ih pijem prije toga kao neku pripremu vjerojatno..na Vuk Vrhovcu mi je ginekologica koja me vodi.. dosta toga meni nije trebalo ali sam pila..nisam ni ja kuzila svrhu zasto da pijem klomifene i femaru prije par god..probala sam par mj.ali nista.. mislili su kao ajmo probati i s time nece skoditi dodatno stimuliranje jajnika...
Pa divnorekoh ti ja utapaj kineza
Malo sam sad mirnija. Bolje da uzivam.u vikendu ovako sritna. Onda cemo u pon lako. Hvala vam svima ❤❤❤❤
Čestitam 😁🎉
Lioradosta parova ima idiopatsku neplodnost. Zbunjuje me to sto si dobila duphastone, a sve je kako treba. Da li ti je obrazlozeno zasto si ih dobila onda?
Koliko imate godina ti i muz?
Sretno!
Hani, statističarko kakvo je ovo opet skrivanje po ormarima?
A rekla mi je ginicka da je za pripremu..i da mi nece skoditi..imam 29..muz 37
Sortiraj odgovore
Najstariji