Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    31. Svibanj 2019. 10:30

Roza bogami plus se vidi jasno! Nema sumnje. Cestitam. Koji dan ti je nakon et? 

• Hani
    31. Svibanj 2019. 10:34

Pa rozaaaaaa😊😁😁😁🤗🤗 , divno!!!!

• roza1308
    31. Svibanj 2019. 10:44

Danas 9ti dan transfera. Zvala sam biologicu, ona kaze u pon da vadim betu. ajme nemogu virovat

Lilypie
    31. Svibanj 2019. 10:51

roza1308

Danas 9ti dan transfera. Zvala sam biologicu, ona kaze u pon da vadim betu. ajme nemogu virovat

Pa divno  rekoh ti ja utapaj kineza 
    Držim fige za lijepu betu.
    Joj kakve ste vi sve strpljive. Ja kad bi ugledala plus to bi bilo direktno u lab po betu 

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

• roza1308
    31. Svibanj 2019. 10:52

Lilypie

roza1308

Pa divnorekoh ti ja utapaj kineza
    Joj kakve ste vi sve strpljive. Ja kad bi ugledala plus to bi bilo direktno u lab po betu

Malo sam sad mirnija. Bolje da uzivam.u vikendu ovako sritna. Onda cemo u pon lako. Hvala vam svima ❤❤❤❤

• maja555
    31. Svibanj 2019. 11:04

Roza cestitam! 

Mozda i ja sutra se popiskim, sutra mi je 9nt. Ufff

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

• Kengurica
    31. Svibanj 2019. 11:31

Roza plus ko kuca! Čovječe, ovo vrijeme vani je usrano, al cure vi s plusevima unosite pravo plodno proljeće u grupu! 
    Maja, sutra sretno s testom!

31. Svibanj 2019. 11:38

Kengurica

Lioradosta parova ima idiopatsku neplodnost. Zbunjuje me to sto si dobila duphastone, a sve je kako treba. Da li ti je obrazlozeno zasto si ih dobila onda?
    Koliko imate godina ti i muz?
    Sretno!
    Hani, statističarko kakvo je ovo opet skrivanje po ormarima?

Samo da idemo u iui i da ih pijem prije toga kao neku pripremu vjerojatno..na Vuk Vrhovcu mi je ginekologica koja me vodi.. dosta toga meni nije trebalo ali sam pila..nisam ni ja kuzila svrhu zasto da pijem klomifene i femaru prije par god..probala sam par mj.ali nista.. mislili su kao ajmo probati i s time nece skoditi dodatno stimuliranje jajnika...

31. Svibanj 2019. 11:40

roza1308

Lilypie

roza1308

Pa divnorekoh ti ja utapaj kineza

Malo sam sad mirnija. Bolje da uzivam.u vikendu ovako sritna. Onda cemo u pon lako. Hvala vam svima ❤❤❤❤

Čestitam 😁🎉

31. Svibanj 2019. 11:42

Kengurica

Lioradosta parova ima idiopatsku neplodnost. Zbunjuje me to sto si dobila duphastone, a sve je kako treba. Da li ti je obrazlozeno zasto si ih dobila onda?
    Koliko imate godina ti i muz?
    Sretno!
    Hani, statističarko kakvo je ovo opet skrivanje po ormarima?

A rekla mi je ginicka da je za pripremu..i da mi nece skoditi..imam 29..muz 37

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.