Belaa nije uopće tu pisala, pobrkala je teme jer su akteri isti na obje teme.😂
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Nymeria moguće da u različitim bolnicama različito vrijedi. Ja sam napisala za kbc Rijeka, nama papa vrijedi godinu dana, markeri 6 mjeseci, brisevi ako su prethodno bili uredni isto 6 mjeseci, iako na tom papiru o potrebnim nalazima šta je Jenn spominjala piše da brisevi vrijede 3 mjeseca. Valjda su nešto mijenjali, ko će ga znati. Neznam gdje se liječiš ali glavno da se pridržavaš njihovih pravila.
Belaa ponovi post isto kao šta si sad postavila pitanje i sigurna sam da će ti netko odgovoriti 🙂
Evo cu ponovno nije mi jasno zasto ne vidim svoju objavu i niko mi nista ne odgovra ! Nova sam sory ako vas tlacim uglavnom ovo mi je drugi postupak prvi mi je bija u prvi mjesec i neuspjesan ! Transver mi je bija 23.5 danas mi je 9 dan od transvera il 8 neznam dali se konta taj dan uglavnom od sinoc imam bolove kao da cu dobit a stvari bi mi trebale doci za nekig 6 dana sike me cas bole cas ne ! Uglavnom nisam radala imam 37 godina sa 35 sam imala spontani sa dva ipo miseca ot tada nikako i onda sok odemo na pretrage amh mi nizak ! Sad sam bila pod stimulacijom 13 dana bemofola klomifen pergoveris slabo opet reagirala jedna jedina i eto Bogu fala ostala i puna cetvorostanicna vracena 3 dan od aspiracije dali iko ima ovakve bolove rano mi se cini za stvari a dodje pa prodje itd pliz pomoc savjet
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Ispravak Bela ne Belana probaj opet natipkat jer ga ne vidim ni ja pa pretpostavljam nitko od nas
Evo provala sadaa😂
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Bela transfer je nulti dan. Dakle tebi je danas 8dnt. To bi mogla biti implantacija ili reakcija na punkciju i stimulaciju. Imala si embrij 3 dan koji ja bi rekla nije bas bio idealan posto je samo 4-stanicni pa je i za ocekivat da je implantacija ako ke doslo do nje sada tek u tijeku. Pomalo i strpljenja. Kad imas betu vaditi?
Bela transfer je nulti dan. Dakle tebi je danas 8dnt. To bi mogla biti implantacija ili reakcija na punkciju i stimulaciju. Imala si embrij 3 dan koji ja bi rekla nije bas bio idealan posto je samo 4-stanicni pa je i za ocekivat da je implantacija ako ke doslo do nje sada tek u tijeku. Pomalo i strpljenja. Kad imas betu vaditi?
Hvala Grizli ti si mi sad jako pomogla rekli su 14 dan od transvera 🙂 i nadam se da je to a ne da opet prokrvarim☹ i kako ovako oznacite u poruci ime crno 🙂dok naucim izludit cu vas a i nasmijatii🙂😂
Bela imas tu prozorcic di upisujes test slovo B njega stisnes pa pises podebljana slova. Ne brini normalni su grcevi posebno u stimuliranom ciklusu. Iako nije ni neobicno prokrvariti ranije ako nije uspjelo u ciklusu stimulacije jer zbog lijekova nam se ppremede doze hormona u tijelu. Al drzim fige da je to kod tebe implantacija i da ce beta biti super.
Grizli 22.05 jedan sestostanicni i jedan osmostanicni. Biologica je bila bas zadovoljna kako su izgledali iako tu kako i sama znas nema pravila. Sutra cu vidit kolika je beta.
Grizli hvala puno nadam se i ja evo sve skontalaa🙂 sta se tice pisanja i drago mi da sam ukljucena sa svima vam lipo je kad mi zena jedna drugoj damo podrsku i da četvorostanicna nije bas nesto tako kazu ali bolja mi od prvog postupka bila trostanicna medjutim pila sam omeg 3 nutrinano q10 i novalac i eto odma bolja provat cu i sa maticnom miljeci ako ovo neuspije moja bi mene odma sad u prirodni postupak!
Ali prija mi 3 put uspijela sa četvorostanicnom ali ona ima 30 g i plodnost joj ok bila samo u muzu bijo problem a ja ipak imam vise godina i slab amh ali necemo se predati💪 sretno nam svima i molim za sve nass 🙏
Pisale smo ti na drugoj temi, draga!Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE - tu smo ti pisale jer si i ti tamo pisala.😁
Vaki Ok onda sam bice i tamo🙈 pa cu uci hvala cure punoo🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji