Ninna drzat cu ti fige onda da uspijes iskombinirat sve i histero i postupak dok si na GO. Nadam se da ces uspjet ovaj put.
Hani je bas skrta na detaljima. Vodi statistiku o svima nama, a ne podjeli svoje podatke da mi o njoj vodimo statistiku. E Hani Hani... Cekam i ja tu betu tvoju a tebe nema.
Ja isto sam vec htjela komentirati za Hani da uopce nije fer, lijepo fino prati nas sve i onda kad ona treba dat info šuti i ignorira nasa pitanja u potpunosti... Sram te bilo 😂😂😂
Grizli priznala ti je briseve starije od 3 mjeseca za postupak ili sam krivo shvatila?
Nika ja pijem cca 0,5l dnevno, sada planiram povecati dozu, 9.dc mi je.
MimicaRi amh mi nije bas nizak kao tvoj, 2,17 je, ja sam jednom nogom u 40oj pa to onda pretpostavljam i nije cudno..
Jenn tako je priznala mi briseve iz 12/2018 za fet u 5 mjesecu. Dakle bas 6 mj stare. Navodno su imali sastanak sa ginekolozima koji im salju pacjente jer su se ginekolozi bunili da vani uvazavaju i 1 godinu stare briseve i da i tako ponavljaju se u pocetku trudnoce a da ne stizu odradjivati ih na vrijeme zenama koje su u postupku jer su svi ginekolozi i hzzjz koji briseve obradjuje pod prevelikim opterecenjima.
Majakako si nam ti? Ima kakvih simptomcica? 😁
Blacky89 evo bas razmisljam da pitam za trodnevni embrij koji dpt se moze raditi test? Malo sam pospana, bol u krizima i stomaku je bila prisutna i to je to. Ovaj put nikakvog krvarenja ni ista. Kontam da mora bit drugacije jer je fet. Pa sad, vidit cemo.. u srijedu je beta.
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Jos se sestra na prijemu cudila al profa je potpisala na onoj tablici i stavila kvacice kao da vrijede i za ovaj postupak i sestra je rekla nisam ni ja znala da od sad to uvazavamo.
Marijaivakoji si ono ti dan rekla da ces piškit test? 4. il 5.? 😂
4🤔🙄😜😂😂😂
Moram danas ic kupit test (ove) 🤣🤣🤣
Od simptoma nista no tim se ne zamaram jer ih nikad nisam ni imala u 3 trudnoce...
Sortiraj odgovore
Najstariji