Marija iva i vaki, baš sam uzbuđena zbog vas!!! Nestrpljivo iščekujem dobre vijesti🤗😘
Mimice, stvarno, stvarno mi je žao što je loše završilo. I doktori se uče na prvoj stimulaciji jer ne znaju kakva će reakcija biti pa se nadajmo da će to pomoći Lučiju da pogodi pravu kombinaciju!
Ruška, znači, nije bilo punkcije u dva prirodnjaka pa imaš pravo ponovno ih iskoristiti?
Roza, koliko imaš godina? Kinez ti je puno jeftiniji od vađenja bete privatno😊 Izdrži jos malo😁
Ninna, ima li šta nova? Kad si dogovorila histero?
Maki St, koliko ti je nizak amh?
Nika, neka zadnji bude dobitan! Jesi li jos kod skvorca?
Liora, sretno!
Perla, medo, jenn 🤗🤗🤗🤗 🙏za proširenje obitelji!
Što se tiče ovih dodataka, meni je embriologica uz matičnu preporučila i ostale dodatke, nije spominjala pretjerivanje, s tim da sam je uzimala samo mjesec i pol na početku godine jer ste me upozorile zbog hashimota. Ona misli da su dodatci pomogli da dođe do makar jedne dobre stanice. Ja sam planirala povećati doze nakon menzisa i uvesti još shat i ashw.
Tako je,nisam iskoristila pa cu pokusat 6 i 7mj,a stimulacija u 9mj ako ne uspije.
🙋34👨🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
4 iseminacije od 10/2018-02/2019
4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
5/2019 FET 1blastocista,beta 0
7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
Poliklinika Škvorc
10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
1.Beta 14dnt 1042
Hvala Hani, također tebi i svim curama ženama želim puno ++++ Koliko sam čitala na ovom forumu nitko nema dijagnozu kao ja i moj muz..idiopatska neplodnost…koliko vidim dosta žena ima baš neke probleme..bilo s hormonima jajnicima..ovulacijama.. Ja sam se dugo nadala i priželjkivala da imam neki problem da ga možemo riješiti..ali nažalost 7 god nam ništa nisu otkrili..sve žive pretrage pokazale savršeno..kod supruga i kod mene..i evo odlučili smo se na iui prvo..baš zato što ništa sa zdravstvene strane nas ne koči…postupak je krajem 6mj..do tad sam na iglama..
Kod mene isto idiopatska neplodnost...
Radila sam 4inseminacije,jednu stimulaciju i jedan fet,sada idem u prirodni ivf.
Nesmijemo se samo zamarati sa time,bit Ce...uz sve treba i malo sreće
🙋34👨🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
4 iseminacije od 10/2018-02/2019
4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
5/2019 FET 1blastocista,beta 0
7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
Poliklinika Škvorc
10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
1.Beta 14dnt 1042
Hvala Hani! I ja se nadam da će sljedeća stimulacija uspjeti... čestitam još jednom na plusiću i lijepoj beti i da i ostalih 9 mjeseci bude naurednije 🤗🍀🍀
Liora dosta parova ima idiopatsku neplodnost. Zbunjuje me to sto si dobila duphastone, a sve je kako treba. Da li ti je obrazlozeno zasto si ih dobila onda?
Koliko imate godina ti i muz?
Sretno!
Hani, statističarko kakvo je ovo opet skrivanje po ormarima?
Nika joj ja sam ti imala 7dc jako tanak endo i do 9dc sam ga poduplala, al ja sam popila u ta 2 dana 2 litre soka od cikle i 2 ananasa. Ako tek kreces sa folikulometrijama ond amozda da pijes dnevno 2dcl pa vidi ako bude tanak na folikumetriji pojacas dozu. Jako brzo dijeluje po mom iskustvu.
Hvala 😘
Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
Mm 83.godiste,asthenoozoospermia
Pokusavamo 3 god.
2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
16.08. Planirana oplodnja doniranom js
Lioradosta parova ima idiopatsku neplodnost. Zbunjuje me to sto si dobila duphastone, a sve je kako treba. Da li ti je obrazlozeno zasto si ih dobila onda?
Koliko imate godina ti i muz?
Sretno!
Hani, statističarko kakvo je ovo opet skrivanje po ormarima?
Eto i mi imamo idiopatsku tj idiotsku neplodnost 🙄😜
Joj sjecam se kad sam i ja dosla na vv doktorica mi dala duphastone da pijem a sve u redu...
Primjetila sam kasnije da ona to tak dost cesto radi, kao priprema da bude sve ok ma ne kuzim iskreno i meni su one totalno pobrkale inace uredne cikluse...
Hani cekamo tvoju lijepo poduplanu betu!!
Idem 11.6. kod profa pa cu vidjet kad ce me staviti u postupak, nadam se u sedmom mjesecu. Napomenut cu mu histeroskopiju, pa bi ako se on slaze radila pred postupak kao i Grizli. Jucer bas dobila m, 33.dc, tak da bi mi sljedeca taman lijepo dosla prije njegovog godisnjeg, a ja cu bit na praznicima pa mogu hodocastit u bolnicu kad hocu.
Ninna opet cemo se pratit izgleda... 😊
Ja danas idem po uputnicu kod svog soc.gin., da se naručim na konzultacije. Rekao mi je da dodjem početkom lipnja. Za lijekove me vec upisao. Al bi moja M s kojom trebam u postupak trebala doći tek početkom srpnja. A moze bit i malo kasnije jer su mi se odužili ciklusi. Isto tako oko 33 dana.
E Hani, Hani opet si nam ignor nabacila 😁
Evo ja krenula sa matičnom. ako ona ne pomogne više nemam ideja što dalje. Uopće i nije tako loša kako sam očekivala. Nije baš sladoled ali može se izdržat okus.
Sljedeći postupak nadam se 9,10 mj jer imam i mali polip maternici . To sad moram pratit ako će nestat ili će trebati odstranit.
Koliko traje oporavak nakon odstranjivanja polipa ?
Ja sam prošle godine sredinom 8. mjeseca odstranila polip na vratu maternice i vec početkom 9. mjeseca krenula s pikanjem...ostala trudna, no nažalost bio je blighted ovum...
Pramenka hvala! Znaci ne treba onda valjda duge pauze do postupka.
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Sortiraj odgovore
Najstariji