MimicaRi ma ja sam svojoj opcoj rekla da bi vadila dhea-s jer zna da sam u mpo i ond ami je dala ne treba im preporuka mpo samo je stvar dal zele. Na dijagnozu n93 mogu ti opvi dat brdo uputnica. Maticnu uzimaj samo nju nemoj ostale dodatke prvo tijelo ce se odmoriti drugo imat ce najbolju sansu maticna da dijeluje. Meni je stvarbo pomoglo. Evo ovaj dobitni fet je blastica iz postupka u sijecnju za koji sam se pripremala sa maticnom samo. Tako da good luck!
Ne brinite curke ja vas pratim i pratit cu koliko mogu. A ko god me treba nek pita cim stignem javljam se i sto god mogu pomognem.
Sunshine uputnicu ti moze dati za tebe gin ili opca a za muza samo opca. Al da bi u bolnicama imala besplatno tu pretragu da bi oni to rpavdali moraju imat nalaz spercijaliste na temelji kojeg zi je i izdana uputnica. Nas su u Klaicevoj trazili kopiju nalaza mpo.
Ok, onda ću poslušati tebe i Nikittu i jedno dva mjeseca uzimati samo matičnu pa ću onda nastaviti s ostalim dodacima. Hvala 😘
Nalaz TORCH-a uredan, medjutim na brisu streptokok 😡
Bezbroj briseva i svi uredni. Fino Klavicin sad 7 dana i ja i suprug. Dosta mi je vise tableta, vitamina.... 😰
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Nikitta ma mislila sam na to da sam često radila briseve jer Skvorc svaki put traži nove i svi su bili uredni. Zadnje radila u 3. mjesecu.
Sara & Nora 💞
Marija iva i vaki, baš sam uzbuđena zbog vas!!! Nestrpljivo iščekujem dobre vijesti🤗😘
Mimice, stvarno, stvarno mi je žao što je loše završilo. I doktori se uče na prvoj stimulaciji jer ne znaju kakva će reakcija biti pa se nadajmo da će to pomoći Lučiju da pogodi pravu kombinaciju!
Ruška, znači, nije bilo punkcije u dva prirodnjaka pa imaš pravo ponovno ih iskoristiti?
Roza, koliko imaš godina? Kinez ti je puno jeftiniji od vađenja bete privatno😊 Izdrži jos malo😁
Ninna, ima li šta nova? Kad si dogovorila histero?
Maki St, koliko ti je nizak amh?
Nika, neka zadnji bude dobitan! Jesi li jos kod skvorca?
Liora, sretno!
Perla, medo, jenn 🤗🤗🤗🤗 🙏za proširenje obitelji!
Što se tiče ovih dodataka, meni je embriologica uz matičnu preporučila i ostale dodatke, nije spominjala pretjerivanje, s tim da sam je uzimala samo mjesec i pol na početku godine jer ste me upozorile zbog hashimota. Ona misli da su dodatci pomogli da dođe do makar jedne dobre stanice. Ja sam planirala povećati doze nakon menzisa i uvesti još shat i ashw.
A ne znam... znam samo da mi se smrklo kad sam čula. Svo vrijeme ja razmišljam o toksoplazmi zbog mačke kad ono bris.
Uz Q10, gynositol, omega 3, kapi za vitamin D uvodim i antibiotik i probiotik. Dosta mi tableta. Od nalaza mi ostao još jedino Papa test da stigne.
Bas me zanima sto će reci u Beta Plus za bris jer mi je na konzultacijama rekla da njima nije toliko bitno.
Nakon antibiotika trebam za 3 tjedna ponoviti briseve, a u postupak bi trebali krajem 6. mjeseca. Kako će to sad sve biti nemam pojma.
Sara & Nora 💞
Evo ja krenula sa matičnom. ako ona ne pomogne više nemam ideja što dalje. Uopće i nije tako loša kako sam očekivala. Nije baš sladoled ali može se izdržat okus.
Sljedeći postupak nadam se 9,10 mj jer imam i mali polip maternici . To sad moram pratit ako će nestat ili će trebati odstranit.
Koliko traje oporavak nakon odstranjivanja polipa ?
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Koja je fora s maticnom i hashimotom,zasto se ne smije i ako se smije kolko se i sta?
Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
On 41,oligoasthenozospermia
3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
menopur 150,225, cetrotide
14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
7.mj/18 Petrova dr.😍
Ovaleap 225,150, cetrotide
18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
Bemfola 150,225,150, Cetrotide
transfer 8stanicnog beta 0
2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
Vracam se kod dr.😍
Beba1 maticna opcenito podize imunitet a za osobe sa hashimoto to moze imat kontraefekt pa bolest podivlja umjesto da je pod kontrolom. Tako da mislim da se cak ne preporuvak osoba sa hashi al mozd ati koja cura da neko bolje saznanje.
Ja imam samo hipo a prijateljicu imam i hasimoto.i sad smo se mislile s maticnom filat i sad vidim da ona nesmije?a ja?
Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
On 41,oligoasthenozospermia
3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
menopur 150,225, cetrotide
14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
7.mj/18 Petrova dr.😍
Ovaleap 225,150, cetrotide
18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
Bemfola 150,225,150, Cetrotide
transfer 8stanicnog beta 0
2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0