Imam pitanje, vidim da pisete Loli na nizi AMH ide puna stimulacija? Jer ja sam drugi put vec u polustimulaciji.... i mislim da je to praksa u Cito za zene sa nizim AMH - ko manje stanica ali bolje kvalitete...
Male varikokele ti znaju malo narusiti spermiogram, ali ne mogu ti napraviti azoospermiju nikako. Na ovo sto pise doktori nisu odreagirali jer su te varikokele ocito toliko male da se mogu smatrati slucajnim nalazom i bolje ih je ne dirati. Ali vec to sto su inace testisi uredne velicine i izgledaju inace normalno je super stvar. Ne znam kakvi su mu hormoni.. Ali generalno ako u ejakulatu ima jako jako malo spermija (pricam o kolicini od par komada) bolje je napraviti punkciju ili biopsiju pa koristiti spermice ravno iz testisa. Stovise, ako je prije bilo za postupak a sad je azoospermija bilo bi dobro napraviti TESE cim prije i zamrznuti materijal dok jos neceg ima.
Nisi napisala za svoje hormone jedinice i to, ali FSH je po mojem laboratoriju na gornjoj granici ali jos se s njim nesto moze, a estradiol po ovom sto pises isto prema donjoj granici ali jos se drzi kako tako. Dakle bit ce tesko, ali s pametnom stimulacijom jos se moze nesto napraviti.
Hormoni su mu ok svi nalazi su mu ok radia je biopsiju odma nakon drugog nalaza ima 5 epruveta s tim smo isli na potpomognutu.u ejakulatu nema ni jednog spermija i kolicina ejakulata je isto mala vecinom 0.5-0.9 samo jednom nakon terapije sadikovica je bila kolicina 1.7 sta nekako isto smatram napretkon to je bilo u 8 mj a od tad moram priznat nismo vise ni radili spermiogram.moji hormoni svi uredni sve je normalna plodnost u sve u granicama normale osim tog FSH 11 i estradiola i to sasvim slucajno vidila sinoc. Iako na punkciji su izvadili 14 kom oplodili 5 kom al kao da su jajne stanice lose vratili dvi nakon 3 dana i rekli da se ne nadamo i tako je i bilo. Ostalo je peopalo nije doslo ni do blastice
ivf 11/2019
02/2020
Aanelaazoo bi znacilo da nema nikakvih spermija pa ni nisu mogli nista oploditi, u kakvom postupku ste bili? Kod nas je azoo i isli smo na biopsiju. Varikokele znaju smetati a jesu mu radili hormone, fsh i testosteron? I dobrodosla 😊
Ivf na kbc firule je je iz zaledenog smo radili. Biopsiju je odma napravia jer svi su nalazi ok od hormona kariogram f508 hormoni ma sve samo ih nema u ejakulatu i mala kolicina ejakulata. Al sam jos sinoc primjetila da su mu u svakoj mokraci leukociti poviseni a u ejakulatu nigdi nema leukocita bili to isto tribali gledat u ejakulatu ? To nemam pojma triba li to naglasavat il nesto?
ivf 11/2019
02/2020
Imam pitanje, vidim da pisete Loli na nizi AMH ide puna stimulacija? Jer ja sam drugi put vec u polustimulaciji…. i mislim da je to praksa u Cito za zene sa nizim AMH - ko manje stanica ali bolje kvalitete…
ne puna u smislu dugog protokola i bla bla. ali sigurno ne ni prirodni postupak:)
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Pinki pomagaj krenula sam na čišćenje organizma sokovima od voća i povrća i ok mi je za sad mršavom što i želim i dobro se osjećam 😊čitala sam da nije dobro za jetru da se toksini vraću, ukoliko se ne radi i ispiranje crijeva ili ti klistir kaj ti misliš o tom i kaj preporučaš hvala 😘
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Imam pitanje, vidim da pisete Loli na nizi AMH ide puna stimulacija? Jer ja sam drugi put vec u polustimulaciji…. i mislim da je to praksa u Cito za zene sa nizim AMH - ko manje stanica ali bolje kvalitete…
I moj je niži 7.5 pa radimo oinundtimulaciju i bilo je 6js sve oplodile 3 preživjele ne znam kaj bi rekla. Vuky kako je kod tebe jel sutra punkcija
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Pinkipomagaj krenula sam na čišćenje organizma sokovima od voća i povrća i ok mi je za sad mršavom što i želim i dobro se osjećam 😊čitala sam da nije dobro za jetru da se toksini vraću, ukoliko se ne radi i ispiranje crijeva ili ti klistir kaj ti misliš o tom i kaj preporučaš hvala 😘
Ako ti jetra i bubreg rade kako treba, nikakvi detoxi ti ne trebaju i nemaju smisla. Klistir ti moze samo zeznut crijevnu floru ako ga svako malo radis. Jesi normalno, kakaj normalno:):)
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Meto, marijaiva, PinkFairydust, Bozma puno hvala na odgovoru cure
Eh, onda da se psihički ipak pripremim na hrpe hormona.. a dobro. Nije ni to najgore. Paralelno s tim se pripremam i psihički na sve kaj me potencijalno čeka (a vidim na forumu da ovo nije bajna avantura).
LH trahicama sam pratila ovulacije, iako mi to ništa nije jasno, lijepo mi pokažu ovulaciju, i na folikulometriji je potvrdim i onda već u par navrata od tog folikula nastane cista.. Tako da mi se čini da su te moje jajne stanice fakat loše. Bezobrazne čak
Javim se s iskustvima iz vinogradske.. drago mi je da postoji ovaj forum... pratim vas i želim svima sreću
Marta da, sutra u 8 se moram javiti, uzasno me straj, nocas nista skoro spavala nisam...🙃
Lina80 moje iskustvo,37 god, AMH ( mjeren u dva laba - u jednom 8,8, u drugom 12,46) na lijevom jajniku manja cista) endometrij uredan i kazu drugo sve uredno, hormoni ok, stitnjaca - hipotireoza tsh oko 3, sad sam ful digla dozu eutiroxa pa se nadam da je ispod 2), suprug imao losiji nalaz prvog spermiograma -malo sporije spermice, sada nalaz super, 1. ivf polustimulirani ciklus, 6 folikula, 2 js, 2 super embrija, nazalost beta negativna ...
Sada opet polistimulirani ciklus, samo 2 folikula, sutra punkcija...
Uglavnom, sto se hormona tice, sto se svega tice, osobno nisam puno reagirala, sve je to ok... neuspjeh je uzasan osjecaj... sve drugo ide...
Zaza i moj ne optimisticniji, on govori da nam treba 1 …. i to je istina… mene je strah da ne bude nista :(
Loladobrodosla i nadam se brzo otisla na temu bebica!
Evo, ja sam u drugom ivf postupku kod dr Palade, i mene je privuklo sto kod njih sve ide brzo, poprilicno mi je rekao da cemo smiksati bebicu, nema nikskvih problema osim nizeg AMH, takoder mi je tako rekao za jaknike, sto mi ni jedan drugi gin nije rekao i da nemsmo bas vremena… Ne znam sto reci, sad ako ne uspijemo cu ici kod dr. Vrčića u Petrovu, i mislila sam inkod Škvorca… Napraviti sve nove nalaze, pa preko hzzo-a! Ja sam na prvi ivf isla 100% uvjerena u uspjeh, vratili mu 2 odlicna embrija (3-dnevna) i ja sam bila uvjerena da budu odmah blizanci… toliko me pogodio neuspjeh da je to cudo! Ovaj ciklus od pocetka dr Palada mi se ne cini ni malo optimistican… samo 2 folikula imamo i u petak ujutro je punkcija… ja uvjerena da nista od toga, ali vidjeti cemo. Mogu ti jedino preporuciti da ne zuris i potrazis jos jedno misljenje, mjesec ili dva nece uciniti toliku razliku!
vuky da, samo 1, ali kada vidim koje su sve opcije - da bude prazan pa ovo pa ono...Znači zapravo čudo nam treba.
Sortiraj odgovore
Najstariji