ZaZa nemojmo o tome ni razmisljati, ako tako bude cemo se nositi sa tim... evo to si govorim, jer me uzasno strah... ne znam... pokusavam biti realna ali tesko je!
Bila sam jutros do ginekologa skupit nove uputnice, nije mi dala D1 nego samo za pregled, valjda ce me moc upisat s tim u Petrovu. Nudila mi je da odmah ostanem na briseve i PAPU ali trebam dobit pa me strah da ne bude krvi pa da opet nalaz bude abnormalne stanice.
Ako dobijem mogla bi odmah sutra vadit hormone, sta mislite hoce li mi utjecat na nalaze to sto sam nedavno bila u stimulaciji? Da ne budu sad LH i FSH ogromni?
Bozma zasto ti nije dala odmah D1 uputnicu? A za briseve i papu mislim da si dobro odlucila, pricekaj da ti prode M... Je te nije mogla ona upisati za pregled odmah?
Obavili. Rekao nam doktor da radimo TESE vani. Ja inzistiram da bude sve cim prije. Dragi inzistira da bude nakon svadbe (ispast ce kraj 6/ pocetak 7mj). Trenutno jedva pricamo :(
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Blacky, nek bude sretno i nek se primi 😊😊
Bozma, i ja sam prvi put isla sa obicnom upitnicom na prve konzultacije. D1 sam donijela sljedeci put kod folikulometrije i nije bilo problema. Sretno!
Imam pitanje, vidim da pisete Loli na nizi AMH ide puna stimulacija? Jer ja sam drugi put vec u polustimulaciji…. i mislim da je to praksa u Cito za zene sa nizim AMH - ko manje stanica ali bolje kvalitete…
Ona moja frendica sto je isla u petrovu, AMH joj je oko 9 i dobivala je 350 jedinica mislim gonala.. Od tog 6 stanica i 2 blastice = trudna...
Imam pitanje, vidim da pisete Loli na nizi AMH ide puna stimulacija? Jer ja sam drugi put vec u polustimulaciji…. i mislim da je to praksa u Cito za zene sa nizim AMH - ko manje stanica ali bolje kvalitete…
Ona moja frendica sto je isla u petrovu, AMH joj je oko 9 i dobivala je 350 jedinica mislim gonala.. Od tog 6 stanica i 2 blastice = trudna…
I da jos je iska u dugi protokol dakle od 22 dana se pikala decapeptylom do punkcije..
Obavili. Rekao nam doktor da radimo TESE vani. Ja inzistiram da bude sve cim prije. Dragi inzistira da bude nakon svadbe (ispast ce kraj 6/ pocetak 7mj). Trenutno jedva pricamo :(
Muskarci...nama je danas takav dan da bi ga opet lansirala na mars samo da ga ne vidim i ne cujem par dana. A jbg, sutra je novi dan. Kad se skulira, mozda promijeni misljenje.
Vuky ne boj se bude to dobro nadam se ovaj put dobitna kombinacija 👏.
Pinki pokušaj ga nekako nagovoriti kad krenete ranije preko ljeta kad su one abnormalne vrućine baš sam čitala da su tad spermiće manje kvalitetni... I nekak mislim da je to točno mi smo u prvom postupku bili u ljetu i jako malo stanica se oplodilo i preživilo.
Bozma znači krenula si prikupljati nalaze meni ističe papa 1.3 i baš si mislim da odem kod Vrčića privatno čisto da vidim kako on funkcionira.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Ona moja frendica sto je isla u petrovu, AMH joj je oko 9 i dobivala je 350 jedinica mislim gonala.. Od tog 6 stanica i 2 blastice = trudna…
I da jos je iska u dugi protokol dakle od 22 dana se pikala decapeptylom do punkcije..
Tako da eto stvarno valjda i svaka bolnica a i doktor ima svoju šemu po kojoj radi.. Dakle na niski amh dugi protokol i jos 350 jedinica sto je stvarno puno i eto dobitba kombinacija.. A i ja sam cula da mnogi ne prakticiraju jaku stimulaciju s nizim AMH a njoj su dali i jaku stimulaciju i dugi protokol...
Sortiraj odgovore
Najstariji