Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Simba 1989
    06. Veljača 2020. 09:37

Cure tko je ono koristio Gokshura i Shavatari???? Mislim se jel da počnemo i sa tim se filati sada 2mj

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

Nala33
    06. Veljača 2020. 09:38

PinkFairydust

Nala33

Pozdrav cure, čitam vam već dugo i već sam pisala ali kako čekamo postupak ivf nisam aktivna. Danas imam termin kod biologa i anesteziologa. Dobila sam neke tablete Provames koje moram poceti piti sa 20 da an ciklusa. Menga je stigla jučer. I onda u 3 mj s mengom ide stimulacija. Isto novi spermograme od dečka je pokazao teratospermia.čitala sam svašta o tomeii preporučuju ivf ali kao da se može i ivako uhavti… Ima tko iskustva s IVF i tim? Već sam bila u 6 stimulacija ali male doze hormona i prirodni pokušaji ali ništa. Bila je trudnoca u 5 mj ali je završilo spontanom. Dečko je i zbog varikokele kao napravio zahavt embolizacije ali vidim po nalzu ništa se nije mnogo promijenilo. Već je preko 3 godine da pokušavamo već sam umorna od stalnog neuspjeha i svega stanja u životu.

Moguce je i prirodno ali tesko jer su spermici losi. Al dok ih ima i zivi su - dobro je:) Doktori ce vidjeti, mogu oni i odvojiti one koji izgledaju skroz zdravo pa napraviti ICSI. Zapravo ne znam zasto nisu to vec prije. Ali na dobrom ste putu, samo hrabro:)

Da čitala sam i ja, zato neznam zašto je doktriica pokušavala prirodno. Samo me muči, svi ti pokušaji i neuspjesi... Vakdja ce taj ICSI pomoći, vidjet ću šta biolog kaže. Inače količina, i pokretljivost i sve je ok.ali opet teratospermia je tu. Hvala ti. 

• Blacky89
    06. Veljača 2020. 09:42

Pinky sretno danas 🤞

Meto
    06. Veljača 2020. 09:43

Lola dobrodosla 😊
    Ja sam takodjer Cito ali kod dr. Poljaka. Za Paladu nezz sto bih rekla i isto tako ako je problem samo u amh bi sugerirala da probate u kbc, a opet i ja sam otisla privatno prvi put (i ostala). Kod nas je muski faktor i radimo sa smrznutim materijalom. Svakako bi sa muzem otisla i da vam objasni kako bi tekao postupak. Svakako puna stimulacija, pripremite novce jer dosta kosta i znam dosta zena koji su dobili bebu sa nizim amh :) e sad kad ce se zvijezde poklopiti da sve bude uspjesno to nitko ne zna🙈 Borba krece i sretno💪
    Aanela azoo bi znacilo da nema nikakvih spermija pa ni nisu mogli nista oploditi, u kakvom postupku ste bili? Kod nas je azoo i isli smo na biopsiju. Varikokele znaju smetati a jesu mu radili hormone, fsh i testosteron? I dobrodosla 😊
    Lina dobrodosla i kao prvo, nisu godine problematicne 🙈 Imamo svakakvih primjera😁
    Bojim se da neces izbjeci filanje hormonima. . Kod tebe je bas potrebna jaka doza a opet je pitanje kolika je endometrioza i gdje se sve nalazi jer svi ti hormoni utjecu i na nju. . Navodno su sa endometriozom bolji prirodnjaci al to je tak zeznuto i moras biti spremna da folikul moze pobjeci i da bude nezreo. Mm sa mnom ide na sve preglede i dogovore, tako mi lakse.
    Pink daj muzu koju tableticu da lakse podnese sve🙈 A za sracku, pa dobro se ponekad i isprazniti kak spada😁
    Zelim ti srecu i da sve prodje odlicno! Javi nam 😘

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Meto
    06. Veljača 2020. 09:51

Nala nalaz govori da su spermiji losijeg izgleda, svakako je potreban icsi da biolog izabere prave spermije. . Mozda taj spontani je i bio jer se uhvatio nepravilan spermij i tijelo ga samo odbacilo. . Samo polako, drzim 🤞 

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    ET 🌻-neuspjesan
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    5+6tt imamo ❤️

Nala33
    06. Veljača 2020. 09:54

Meto

Nala nalaz govori da su spermiji losijeg izgleda, svakako je potreban icsi da biolog izabere prave spermije. . Mozda taj spontani je i bio jer se uhvatio nepravilan spermij i tijelo ga samo odbacilo. . Samo polako, drzim 🤞

Nadam se hvala ti. Čitala sam dosta i kažu kao da je nemoguće da se loši spermij uhavti. Dečku neću ni reći ti jer bi sebe krivio. Samo molim Boga da uspije. Već mi je dosta tragedija i dijagnoza. 

Meto
    06. Veljača 2020. 10:05

Lemon draga pa kako to? Grlim. . 
    Svakako uradi jos potrebne nalaze i donacija nije nista lose (tipkale smo vec), dapace. 😊
    Od moje sestre muzev rodjak (preko 30g ima) je dijete iz donirane sperme (vec tad se to radilo) i zna to od kada je bio vec veci dovoljno da razumije i sve ok, mama i tata su mama i tata i nikakav bauk sto se tice donora. . 

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    ET 🌻-neuspjesan
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    5+6tt imamo ❤️

Meto
    06. Veljača 2020. 10:17

Nala itekako je moguce da se los spermij uhvati, samo zavrsi tako kako zavrsi. . 😧 Tijelo nase prepozna da kazem, ono sto ne valja i odbaci to. . 
    Maki zvala sam, idemo sa iducom mengom u fet, izgleda sa estrofemom (joj, ne volim ga) jos ce mi javiti kad se dog sa dr sta bi bilo bolje, al kako sam ostala trudna sa estrofemom mislim da ce opet ici. Jesi se ti napuhala od njega?
    Ajme drago mi je da si zadovoljna i da ide sve kako treba. Gle, posiljka je ocito takva, 7 je dobar br i lijepo napreduju. Endo ce narasti fino al rokaj ciklu, to nam je pravilo ovdje 😁 Lijepo tebi idu te stim, nemoj se navikavati, zelim da se pupa zaobli i da u njoj raste beba💁 😉

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    ET 🌻-neuspjesan
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    5+6tt imamo ❤️

• Blacky89
    06. Veljača 2020. 10:51

MakiST pa dobar je to rezultat. I lijepo je sto su podjednaki. Mislim da je i veličina dobra... a endo... ljubljena cikla, al i on ce narast, nije to loše 😉
    Prijavljujem da sam ja ovu pripremu popila sam bocu cikle. Kad je dr. rekao da je endo lijep, ja sam ciklu odbacila 😂 čak sam ju 2 dana pila 🙈 Jooj i otrov bi lakše popila mislim...
    Meto ja nisam imala nuspojave od estrofema (netko se zna zalit na glavobolje). Čak ni utrogestan mi nije težak osim sto pupica malo naraste 🤗, al je zamoran ajme... malo malo pa neka kuglica završi na podu... iako jucer mi je dr rekao da dobro stavljam utrogestan, da je cervix lijepo obložen 😂. Da su mi duži prsti u maternici bi završio 😂

• Blacky89
    06. Veljača 2020. 10:53

Simba mislim da je Sunshine to koristila... al nema je ovih dana na forumu... šefuje majstorima 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.