Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lola83
    05. Veljača 2020. 20:02

Bozma

Lola83

Sad sam bila kod Dr. Palada i ovakvo mi ispada da zna o ćemu govori, jel on ok?

Ja bila u zadnjem postupku kod njega, vuky je sad vec drugi put kod njega. A nzn sta bi ti rekla, meni je bio extra na pregledima prije ovoga svega. Ja sam bila 2x u Sparca, kod dr.Vlasica i sad zadnji put u Cito u Palade.
    1 postupak 5 folikula i 5 stanica, nezrele, 2 se oplodile i obe mi vratili 3.dan
    2 postupak 4 folikula i 6 stanica, 4 oplodjene i 2 vracene 5.dan
    3 postupak od 5 folikula 2 stanice, 1 oplodjena, druga se 3.dan tek pocela dijelit i rekli su da ne racunju na nju
    Ovako kad sada gledam…zadovoljnija sam Vlasicem.
    U Palade je sve skupa puno manje kostalo jer je bio polustimulirani.

Buni me jedno sto mi je rekao jucer, a to je da ce on nakon prvog puta znati reci kolike su sanse za ukupni uspjeh a da na primjeru jedne zene sto mi je rekao vec na drugom neuspjehu da se kao zna da nema dalje smisla ali vidim i sad po tebi  i drugim sto citam da si isla vec vise puta i cula price da su uspile iz 4, 5-og ili vise puta pa me zanima jel se to ide do kraja dok ne poludis ili? 

• ZaZa
    05. Veljača 2020. 20:08

Bozma

ZaZa, poznajes li koju medicinsku sestru? Mi u zgradi imamo dvije pa mi jedna dodje dat a druga mi je rezerva 😁. Sestra u klinici mi je rekla da brevactide ni slucajno ne dajem sama sebi, da to nije isto kao ove u stomak da to mora strucna osoba…
    Flower93, kad budes imala vremena da mi natipkas sto sve od hormona ti je dao za napravit. Sad me panika da mi nesto ne fali pa da me vrate.
    Lola83, kod koga od njih 3 doktora ces ici?

Uspio muž dogovoriti sa svojom doktoricom opće prakse. I doktorica i sestra nas sutra očekuju u 21:30. Rekle su da su već imali takvih slučajeva tako da je to riješeno. U subotu ujutro punkcija. Jučer sam imala 1 folikul, danas još jedan. Znači sve skupa 2. Baš mi to malo nekako. Ne očekujem baš ništa. Muž je optimističniji. 

05. Veljača 2020. 20:12

Lola83

Bozma

Lola83

Ja bila u zadnjem postupku kod njega, vuky je sad vec drugi put kod njega. A nzn sta bi ti rekla, meni je bio extra na pregledima prije ovoga svega. Ja sam bila 2x u Sparca, kod dr.Vlasica i sad zadnji put u Cito u Palade.
    1 postupak 5 folikula i 5 stanica, nezrele, 2 se oplodile i obe mi vratili 3.dan
    3 postupak od 5 folikula 2 stanice, 1 oplodjena, druga se 3.dan tek pocela dijelit i rekli su da ne racunju na nju

Buni me jedno sto mi je rekao jucer, a to je da ce on nakon prvog puta znati reci kolike su sanse za ukupni uspjeh a da na primjeru jedne zene sto mi je rekao vec na drugom neuspjehu da se kao zna da nema dalje smisla ali vidim i sad po tebi i drugim sto citam da si isla vec vise puta i cula price da su uspile iz 4, 5-og ili vise puta pa me zanima jel se to ide do kraja dok ne poludis ili?

Pa ide se dok kokos nese jaja ili dok ne poludis, zavisi sto prije dodje🤷‍♀️😂😂
    Ma bas me zanima sta bi meni rekao, sve super nalazi i od mene i mm, dobrim lijep broj stanica, embrija, nitko nema objasnjenja zasto jos nisam rodila no eto nisam🤦‍♀️
    Iskoristila sam vec sve preko hzzoa i jedan privatno... 

• Blacky89
    05. Veljača 2020. 20:13

Lemon i Pinky hvala 🤗😘

05. Veljača 2020. 20:15

Lola83, ja sad nec nekako znam kako se osjecaju kockari....navuces se na ovo....mislis evo sam jos jedan postupak pa cu dobit i to je to, zadnji. Onda se nakon svakog neuspjeha se osjecas toliko usrano da ti bude bolje jedino ako imas plan za dalje pa vec kopas i istrazujes sta dalje, koje dodatke pit, kod koga ic i sl.
    A sad do kad se ide....ili dok ne dobijes sta zelis ili dok ne bankrotiras. Mislim da ce kod mene ovo drugo bit slucaj. 
    Mozda ti je najbolje da probas najprije ispucat preko HZZO sta mozes. Privatno nije garancija nicega kako sam ja na pocetku mislila. Cak mi se ovako iz prica i ono sta sam se ja bila upisat cini da u bolnicama puno ozbiljnije gledaju nalaze, TSH, Feritin, vitamin D... Meni ni jedan privatnik nista osim AMH nije ni pogledao

Marta...
    05. Veljača 2020. 20:23

nymeria

Marta...

Hvala ti a sa li se dugo čeka nalaz, znači morat ću svoju ginićku žicati i tu uputnicu još obzirom da je ovo sve na ovoj D1a s njom idem na Rebro
    Marta temeljem tvoje D1 uputnice Rebro ti izdaje internu uputnicu za transfuzijski zavod s kojom ideš u Petrovu vadit PAI. Preko te D1 sve dalje radiš sljedećih godinu dana i dobivaš interne uputnice samo kaj ovo moraš u Petrovu ić obaviti jer Rebro ne radi tu pretragu. Ne znam zakaj ti nisu odmah dali tu internu uputnicu. Meni su odmah dali sve i objasnili da samo to moram u Petrovoj, a sve ostalo kod njih.

Nisam imala D1, po nju sam išla tek danas kod gićke, stronirari staru koja je bila  samo za trombofiliju, ići ću sutra odmah na Rebro pa ću to pokušati odmah ujutro obaviti nadam se da ću stići i izvaditi krv i skupiti te interne moram kampirati gore da sam prije 7 gore. 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Marta...
    05. Veljača 2020. 20:24

nymeria

E da i nalaz sam čekala oko mjesec dana.

Da li ga šalju na mail ili u pretinac e građani. 

Marta...
    05. Veljača 2020. 20:28

marijaiva

Lola83

Bozma

Lola83

Buni me jedno sto mi je rekao jucer, a to je da ce on nakon prvog puta znati reci kolike su sanse za ukupni uspjeh a da na primjeru jedne zene sto mi je rekao vec na drugom neuspjehu da se kao zna da nema dalje smisla ali vidim i sad po tebi i drugim sto citam da si isla vec vise puta i cula price da su uspile iz 4, 5-og ili vise puta pa me zanima jel se to ide do kraja dok ne poludis ili?

Pa ide se dok kokos nese jaja ili dok ne poludis, zavisi sto prije dodje🤷‍♀️😂😂
    Ma bas me zanima sta bi meni rekao, sve super nalazi i od mene i mm, dobrim lijep broj stanica, embrija, nitko nema objasnjenja zasto jos nisam rodila no eto nisam🤦‍♀️
    Iskoristila sam vec sve preko hzzoa i jedan privatno…

Marijaiva, imamo 4 preko hzzo svake godine do 42 g života ili ukupno 4 🤦‍♂️nisam to istraživala a sad vodom da će mi trebati 🙈

• Lola83
    05. Veljača 2020. 20:31

Bozma

Lola83, ja sad nec nekako znam kako se osjecaju kockari….navuces se na ovo….mislis evo sam jos jedan postupak pa cu dobit i to je to, zadnji. Onda se nakon svakog neuspjeha se osjecas toliko usrano da ti bude bolje jedino ako imas plan za dalje pa vec kopas i istrazujes sta dalje, koje dodatke pit, kod koga ic i sl.
    A sad do kad se ide….ili dok ne dobijes sta zelis ili dok ne bankrotiras. Mislim da ce kod mene ovo drugo bit slucaj.
    Mozda ti je najbolje da probas najprije ispucat preko HZZO sta mozes. Privatno nije garancija nicega kako sam ja na pocetku mislila. Cak mi se ovako iz prica i ono sta sam se ja bila upisat cini da u bolnicama puno ozbiljnije gledaju nalaze, TSH, Feritin, vitamin D… Meni ni jedan privatnik nista osim AMH nije ni pogledao

Hvala na svim savjetima, još nisam ni pocela pa sam jos nekako biste glave i pokusa vam nekako realno razmisljati i znam da cu se navuc dok ne dodem do cilja. Mislila sam prvo privatno jer mi je rekao da nemam vise vremena a da se preko hzzo dugo ceka pa sam se zato odlucila prvo privatno zbog brzine, ali da ic cu privatno dok ne bankrotiram ili nadam se uspijemo u cilju, ako ne još ispucat preko drzave, samo koliko se ceka preko hzzo za doc na red? 

Simba 1989
    05. Veljača 2020. 20:39

Marta...

nymeria

E da i nalaz sam čekala oko mjesec dana.

Da li ga šalju na mail ili u pretinac e građani.

Sa rebra na mail, a petrova ili osobno ili poštom 

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.