Ej cure. Evo mene s folikulometrije nakon 5 dana ovaleapa po 200. Nije bas neka reakcija. Linevo 2 lijepa folikula a desni ne mrda. Od danas kombiniram i orgalutran. Punkcija najvjerojatnije u petak
Ooo.. Pa slaba reakcija da.. Koliki ti je amh? Ovo 1986 je godina rodjenja ili..
Steta uz toliku stimulaciju 2 folikula no nadajmo se da oba sadrze stanicu i dade se lijepo oploditi.. Uvijek kazem 1 je dovoljna no.. Steta jeher 200 iu nije bas malo.. Mozda jos koji naraste do punkcije 🙏🤞🤞💪💪💪
Joj Meto jebemu... doslovno cekam ko da je moj plusic :/
Sto se tice druzenja i ostalog - ja sam se isti skoz izolirala. Sve mi je glupo, svi mi idu na jetra, ni jedna tema za razgovor mi nije zanimljiva. Na malu djecu i trudnice u mojoj blizini mi se place :/ A inace sam po karakteru druzeljubiva, sva nesto cvrkutava i leprsava i obozavam klince. Od kad je sve ovo krenulo doslovno kao da ja nisam vise ja :/
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Ej cure. Evo mene s folikulometrije nakon 5 dana ovaleapa po 200. Nije bas neka reakcija. Linevo 2 lijepa folikula a desni ne mrda. Od danas kombiniram i orgalutran. Punkcija najvjerojatnije u petak
Ooo.. Pa slaba reakcija da.. Koliki ti je amh? Ovo 1986 je godina rodjenja ili..
Steta uz toliku stimulaciju 2 folikula no nadajmo se da oba sadrze stanicu i dade se lijepo oploditi.. Uvijek kazem 1 je dovoljna no.. Steta jeher 200 iu nije bas malo.. Mozda jos koji naraste do punkcije 🙏🤞🤞💪💪💪
Amh 7.8. Na tom jajniku je jos pokoji manji, al on se uzda u ova 2. Jaoooj. Popiz... Cu vise od tog sveg
Amh 7.8. Na tom jajniku je jos pokoji manji, al on se uzda u ova 2. Jaoooj. Popiz… Cu vise od tog sveg
:grli:
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Mrva i kod mene nije neka reakcija, lijevo su bila 2 folikula od 10-11mm, desno 1, 5dc, na letrozolu... nesto jos manjih je spomenuo lijevo, desno nista... sako se nadam da u ovima bude js! moj amh slican ko tvoj, 1982. godiste...znam tocno kako ti je... 🙁 ali neka bude i jedan a onaj pravi i to je sto nam treba... samo mozemo biti pozitivne, nema druge...💕
Meto a jeben mu baš mi je žao 😥 ali što ćemo idemo dalje nema nam druge. Uživajte danas u šetnjivi i điru po gradu. Zagrljaj ti šaljem 💕.
Curke koje ste danas bile na punkciju i fetu javite kak je prošlo ❤️
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Cure moje meni menga nikakoko da stigne 🙈 znači prvi dan krvarenje je bio 3.1 i još ništa...na poslu danas kaos kako mi ide sve na živce a zbog podtupaka ne mogu tražiti novi posao već sam luda od svega. 🤮
Meto, ništa od posla, nitko mi se više nije ni javio. A ovo su me iznenada bili zvali, bila na razgovoru prije više od godinu dana i kao svidila sam im se pa se sad oslobodilo radno mjesto pa me eto zovu, jaavit će se za 3 dana da mi kažu detalje i na kraju se ni ne jave. Kako su me namagarčili
Marta, a da napraviš test?
Ma nisam trudna to sigurno 🙈.
Sortiraj odgovore
Najstariji