Martina 14 dan c. Lucija sretno 😊 😊 😊 😊 gdje ste u postupku
Marta…prva dva su bila u Cita(St) a sad san u Njemackoj
🙏❤💙
Postavila sam posebnu temu, ali mozda ipak bole ovako. Kakva su vam iskustva u vinogradskoj i petrovoj?
Ide li netko od vas ovdje u polikliniku skvorc?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Martas Vinogradskom sam u pravilu zadovoljna. Doktor koji vodi moje postupke je vrlo topao i da si vremena da ti sve lijepo objasni. Drugi doktor je dosta škrt na riječima i imam osjećaj da radi po nekom svom protokolu i manje uzima u obzir mene kao individualni slučaj. Možda je to damo moj dojam, al takav je kakav je. Sestre si iznimno drage!
Na filikumetriji i punkciji ti može biti jedan od ta dva doktora. Punkcija je pod anestezijom, za lijekove postoji lista i čeka se otprilike 2 mjeseca. Kaj se tiče transfera i zamrzavanja ne znam kako rade jer nisam nikad došla do tog stadija 😫
Ovaj zadnji postupak me u pravilu razočarao jer je bio dogovoren ICSI, a radili su klasični IVF.
Zašto je tome tako saznati cu u četvrtak kad odem na konzultacije.
Razmišljam o promjeni klinike zbog eventualno drugih lijekova, biologa… kaj ja znam, nisam pametna 🤷🏻♀️
Ma to je koma 3 puta ostati bez transfera i ja bi na tvom mjestu definitivno mijenjala kliniku jer koliko vidim bas ni oni ne znaju kako ti reagira s kad si bila u 3 postupka bez transfera.. Razumjela bi prvi eventualno i drugi ali treci put nee... Toliko tog se mora poklopiti i SA transferu s a eto ti si vec uspucala 3 stimulirana postupka i prosla bez transfera sto je najgori moguci rezultat postupka... To mi je cak i biologica rekla da je najgore odradjeni postupak onaj u kojem nema transfera...
Bok svima (opet)!
Fet u iduci ponedjeljak. Danas 11.ti dan endometrij 8,2mm 💪🏻💪🏻
Ovo nam je zadnji put, imamo 2 smrzlica od 5 dana 🤞🏻
Sretno svima koji cekaju +
Cure, kaj mislite koliko je suludo ići u postupak 2mj/1.5mj prije vlastite svadbe? S tim da bi se transfer radio naknadno jer moramo čekati genetiku, dakle samo stimulacija
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Da koma je to! Pikanje, punkcija i onda šamarčina jer se ništa moje oplodilo 😫 Prvi put su rekli “losa pošiljka”, drugi put viroza, anemija, manjak vit D (od 7 stanica!!!!) Sada su bile 3 stanice, svi nalazi uredni, ali nisu radili ICSI kako smo dogovorili
Ne znam postoji li neka pretraga kojom se može vidjeti kvaliteta JS? Da li je moguće da mm i ja jednostavno genetski ne možemo napraviti novi život? Tog me zapravo najviše strah 😑
U svakom slučaju ići ću na konzultacije u Petrovu i u neku od privatnih klinika... treba samo odlučiti koju 🧐
DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera
Da koma je to! Pikanje, punkcija i onda šamarčina jer se ništa moje oplodilo 😫 Prvi put su rekli “losa pošiljka”, drugi put viroza, anemija, manjak vit D (od 7 stanica!!!!) Sada su bile 3 stanice, svi nalazi uredni, ali nisu radili ICSI kako smo dogovorili
Ne znam postoji li neka pretraga kojom se može vidjeti kvaliteta JS? Da li je moguće da mm i ja jednostavno genetski ne možemo napraviti novi život? Tog me zapravo najviše strah 😑
U svakom slučaju ići ću na konzultacije u Petrovu i u neku od privatnih klinika… treba samo odlučiti koju 🧐
A jeben mu ja bi rekla da i oni nešto sfušaju ne znam možda bude prerano punkcija, matičnu si već sigurno koristila. Dr Alebić je ok on ti je kod Podobnika ali odi svakako u Petovu prije da vidiš, kvaliteta js se može u Češkoj raditi i sigurno u još nekim klinikama vani koji ko ja znam. A ne znaš što je gore spontani ili da nije došlo do transfera,tješi se da je ipak gori spontani 😢. Ne znam koliko imate godina.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
U svakom slučaju ići ću na konzultacije u Petrovu i u neku od privatnih klinika… treba samo odlučiti koju 🧐
Cuj to - viroza, anemija🤦♀️
Kako onda objasnjavaju davanje kortikosteroida koji ruse imunitet jer eto smatraju da je bolje kad je imunološki odgovor zene slabiji...
Kod nas ne mozes radit nikakve pretrage koje bi ti dale odgovor o kvaliteti stanica, možda vani...
Svakako promjeni bolnicu jer nije bas 'normalno' 3 puta se stimulirati i ne doci ni do transfera jos pogotovo ako su nalazi ok...
Dan punkcije je isto jako bitan mozda ti to fulaju pa su ti stanice nezrele ili prezrele... A ovo da nisu ni pokusali ICSI mi je isto koma, jedino ako su odmah vidjeli da stanice nisu ok (citaj nezrele ili prezrele > pogrešan dan punkcije)
PinkFairydust, pa i nije suludo, obavite to i brze ce vam proci vrijeme dok cekate genetiku jer cete se okupirat svadbom.
Hejbaburi, sve su ti cure rekle, probaj promijenit bolnicu pa ako se opet bude dogadjalo tek onda razmisljaj o dodatnim pretragama.
Sortiraj odgovore
Najstariji