Meto nadam se da će ipak biti +
Držim fige
Ja pomalo dolazim k sebi nakon neuspjelog postupka. Zanima me što mislite o mjenjanju klinike? ispucala sam 3 stimulirana IVFa dakle imam još jednu šansu preko hzzo (prirodne ne mogu raditi). Ostati tu gdje jesam jer znaju kako reagiram ili tražiti nešto drugo? Vidim da je Petrova dosta hvaljena. Da li otići tamo odraditi taj zadnji? Koju privatnu kliniku preporučujete?
Oprostite sto upadam, a u kojoj ste sada klinici.
Vinogradska
DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera
E drage moje, kako se vi nosite sa trudnicama oko vas? Kod mene evo jedni vjenčani kumovi trebaju sljedeći tjedan dobiti bebu, pa se sad dogovaramo kako ćemo im raditi feštu i ukrasiti stan. A drugi vjenčani kumovi, odnosno moja vjenčana kuma mi je prije dva tjedna obznanila da je trudna. Uspjelo im iz prve.
I jedni i drugi se vjenčali poslije nas.
Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
i tamo gdje zelim cu sigurno doc
Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
U konzultacijama za drugu bebu
lelicaa91@gmail.com
E drage moje, kako se vi nosite sa trudnicama oko vas? Kod mene evo jedni vjenčani kumovi trebaju sljedeći tjedan dobiti bebu, pa se sad dogovaramo kako ćemo im raditi feštu i ukrasiti stan. A drugi vjenčani kumovi, odnosno moja vjenčana kuma mi je prije dva tjedna obznanila da je trudna. Uspjelo im iz prve.
Ja se ne družim više s nikim sve me živcira i baca u bed, muž ode na druženje ja ne, imam pesa kojeg obožavam i s njim trčim po cijele dane 😊 i to je ono što me ispunjava i čini sretnom a sve drugo što me tlači sam otpisala. Ne znam možda 🤷♂️ nisam ok ali ne mogu glumatati i sebe mučiti.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Cure moze neki savjet! Jucer mi je bio 11dnt i prilikom mokrenja i brisanja uocila sam malo krvi...otada nista,jutros nista...u sub.10dnt test je bio negativan,tako da sam nekako otpisala ovaj postpak...sad neznam dal nsstavit i dalje s utrićima,betu trebam vadit tek u petak...na zadnjem nalazu mi pise u slucaju krvarenja utriće pojacat na 4×2 samo ne pise u kojem periodu krvarenje...i sad hodam luda neznam sta bi
Meto nadam se da će ipak biti +
Držim fige
Ja pomalo dolazim k sebi nakon neuspjelog postupka. Zanima me što mislite o mjenjanju klinike? ispucala sam 3 stimulirana IVFa dakle imam još jednu šansu preko hzzo (prirodne ne mogu raditi). Ostati tu gdje jesam jer znaju kako reagiram ili tražiti nešto drugo? Vidim da je Petrova dosta hvaljena. Da li otići tamo odraditi taj zadnji? Koju privatnu kliniku preporučujete?
Oprostite sto upadam, a u kojoj ste sada klinici.
Vinogradska
Kako si zadovoljna kod kojeg si dr. Kakav je njihov sistem rada sa li te prati jedan dr ili se izmjenjuju. U kojoj si sad fazi.Meto što kažu kinezi danas
Cure moze neki savjet! Jucer mi je bio 11dnt i prilikom mokrenja i brisanja uocila sam malo krvi…otada nista,jutros nista…u sub.10dnt test je bio negativan,tako da sam nekako otpisala ovaj postpak…sad neznam dal nsstavit i dalje s utrićima,betu trebam vadit tek u petak…na zadnjem nalazu mi pise u slucaju krvarenja utriće pojacat na 4×2 samo ne pise u kojem periodu krvarenje…i sad hodam luda neznam sta bi
Da li možeš nazvati svog dr nemoj se nervirati to ti tek škodi, ja bi nastavila sa terapijom. Sretno drž mi se ❤️
Supergirl sretno danas🥰
Meto jesi ponovila test?
Čitam svaki dan i držim fige za uspijeh dok odbrojavam svoje dane do 3 mj pa da konačno počnemo sa dugim protokolom.
Sretno svima ♥️
Jutro,
Od mojih testica nista. Sve cisto i ne mogu vjerovati koliko ja dugo drzim tu injekciju😫
Doduse na kinezu i dalje neka sjena sjenine sjene, citam na dr temi da je neka posiljka takva potrefila i dr curama🙄 Ili mrvice jednostavno odustale. .
Danas ja i muzic idemo u skitnju cijeli dan, vec sam sinoc rekla svoje sumnje i sad ce mi biti uzas to reci konacno al sto je tu je. .
Blacky drzim 🤞🤞 za vas🤗 I ja razmisljam da idemo u prirodni fet, isto to nisam probala. Od estrofema se jako napusem i strah me vise tih svih lijekova i hormona. .
Danas imamo i transfere i oplodnju jel tako?
Sretno do neba🤞😊
Nelchi ja sam navikla da su svi oko mene trudni i imaju djecu, jednostavno se pomirila s tim da je nas put tezi i da cemo i jesmo se posteno namucili vec do sada i da sta god uradili ne mozemo pozurivati sudbinu niti utjecati na nju. .
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Ja se ne družim više s nikim sve me živcira i baca u bed, muž ode na druženje ja ne, imam pesa kojeg obožavam i s njim trčim po cijele dane 😊 i to je ono što me ispunjava i čini sretnom a sve drugo što me tlači sam otpisala. Ne znam možda 🤷♂️ nisam ok ali ne mogu glumatati i sebe mučiti.
Evo ovako i ja, sa dva psa nikad nije dosadno. Nije da mi smetaju njihova djeca, smetaju mi mudrosti koje mi sipaju i kad mi pametuju da sta mi sve ovo treba, da je bolje bez djece i sl. A svi imaju po dvoje, kad je tako sto nisu ostale na jednom. Vise nikome ni ne govorim za postupke niti se nalazim i s kim
Sortiraj odgovore
Najstariji