Mozda i ja previse razmisljam i trazim iglu u plastu sijena
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Mozda sam previse 'realna' ali cini mi ss lakse je da ostanem bez transfera nego da cekam negativnu betu 14 dana.. Embrij ako se izbori do 5og dana - dobar je. Ovako - otkud ja znam da mi ne vrate embrij koji je vec stao sa razvojem.. Nikad ne znas..
Kazes da embri koji se izbori do 5 dana dobar je zasto onda ne dolazi do trudnoce?
jer kvaliteta embrija nije jedini faktor koji odlucuje o uspjehu, na zalost..
Mislim - definitivno je bolji nego onaj koji vrate 3ci dan - u mom slucaju je vracen vec drugi dan.. I nekako bi mi lakse bilo da su rekli ne valja.. Nego sto su ga vratili drugi dan. To mi odmah pokazuje i njihovu nesigurnost u kvalitet embrija.
Nikad se nezna, mozda je neki puta bolje da je prije vraceno, nego poslje . Meni dodu do 5 dana ali nista, ne znam sta me sutra ceka idem na vadenje bete.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Mozda i ja previse razmisljam i trazim iglu u plastu sijena
Ne, samo se boris da dodes do bebe kao i sve zene ovdje. Sve prolazimo kroz trnje da bi dosle bebe, a put je tezak.
Tigrice jesi radila test ikakav? Srecno i da bude dobitni..
A i meni je sve bilo ok osim sto sam dobila samo dvije oplodjene ivf-om. Sledeci put cemo probati icsi..
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
Tigrice jesi radila test ikakav? Srecno i da bude dobitni..
A i meni je sve bilo ok osim sto sam dobila samo dvije oplodjene ivf-om. Sledeci put cemo probati icsi..
Nisam, nemam hrabrosti. Nisam procurila ,pa se nadam cudu . Ovo mi je treci ivf. Vracene su mi 2 blastociste.
Tigrice prava si tigirica ja ne bih izdrzala da ne probam neki test. Uz tebe smo i javi kako si prosla
Tigrice prava si tigiricaja ne bih izdrzala da ne probam neki test. Uz tebe smo i javi kako si prosla
Budem, hvala.
Mozda sam previse 'realna' ali cini mi ss lakse je da ostanem bez transfera nego da cekam negativnu betu 14 dana.. Embrij ako se izbori do 5og dana - dobar je. Ovako - otkud ja znam da mi ne vrate embrij koji je vec stao sa razvojem.. Nikad ne znas..
Kazes da embri koji se izbori do 5 dana dobar je zasto onda ne dolazi do trudnoce?
Mislim - definitivno je bolji nego onaj koji vrate 3ci dan - u mom slucaju je vracen vec drugi dan.. I nekako bi mi lakse bilo da su rekli ne valja.. Nego sto su ga vratili drugi dan. To mi odmah pokazuje i njihovu nesigurnost u kvalitet embrija.
Nema pravila. Meni je bio prvi IVF. Vratili su treci dan. Znaju oni sto rade. Ne brini se. Ako ce se primiti, primit ce se 2, 3, 5i dan. Puno je tu faktora
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Meto a mozda su Kinezi samo dodali manje reagensa na test 🙏 držim 🤞 da sutra bude lijepa crta...
Meni transfer zakazan u srijedu... ovaj prirodni ciklus se malo odužio... komplicirano uvijek kod mene 🙈 svaki drugi dan sam išla na uzv, dr je mislio da cu imat ranije O s obzirom na moje kraće cikluse (ovaj je odlučio bit duži). 12 dc folikul 14mm, 14dc 16mm, 15 dc LH pozitivna, 16 dc 18mm (kaze dr sigurno ce O bit danas, vidimo se sutra 🤪), dosla ja “sutra” (jucer) 17 dc, a on meni: Evo ga, jos je tu! 19mm. LH vise nije pozitivna. J... nevjerojatno! Onda smo odlučili da cemo ju piknut i da se agonija prekine. Znaci j.... žilavi folikul. Ovaj tjedan sam se navozala ko mali Mujo. U 7 dana sam bila 5 puta u zg (imam samo 500km(tamo i natrag) 😂)... kad je rekao da ima dvije mogucnosti... da ga pikne ili... nisam dala ni da završi rekla sam :Buši! Tako da od jucer uveden utrogestan i srijeda transfer.
Upadam kao padobranac 🤣🤣 (stara koka s foruma) al htjedoh samo reci da se ne vodis s tim, 2 djece - 3 dnevni embriji. Prijateljica 7 transfera blastocista nazalost bez upjeha.
Sortiraj odgovore
Najstariji