Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • avama
    03. Veljača 2020. 12:45

Meto pricekaj betu, mozda bude sve ok. Nikad ne znas. Drtimfige. 
    A ja sam danas bula na fetu, sada slijedi cekanje. Dovila sam privatni recept za fragmine i sad me muci ako miga odmah uzmu u apoteci kako cu za 10 dana kupiti drugi. Moram opet kod dr????

03. Veljača 2020. 13:02

avama

A ja sam danas bula na fetu, sada slijedi cekanje. Dovila sam privatni recept za fragmine i sad me muci ako miga odmah uzmu u apoteci kako cu za 10 dana kupiti drugi. Moram opet kod dr????

Ne moras, s tim receptom kupujes koliko zelis takav sam u ja imala.. 

03. Veljača 2020. 13:03

marijaiva

avama

Ne moras, s tim receptom kupujes koliko zelis takav sam u ja imala..

Nece ti ga uzet u apoteci, vratit ce ti ga. 

Marta...
    03. Veljača 2020. 13:04

avama

Daj im kopiju a original na uvid i sretno 😊 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

• Marita85
    03. Veljača 2020. 13:46

Pozdrav svima :)
    Ja sam nova i u prvom ivf postupku. Prošla standardni stimulirani postupak, dobiveno 10 jajnih stanica, 3 blastociste odlične kvalitete, idući ciklus FET. Previše mi je stranica za čitanje pa možda ponavljam pitanje po stoti put  Koji dan ciklusa su vam radili transfer? 

Lucija987
    03. Veljača 2020. 13:49

Evo i mi danas napokon dobili zeleno svjetlo u sljedecem ciklusu krecemo po trecu srecu 🙏❤
    Svima ostalima takoder zelim da se sta prije ostvari,nas je doktor stvarno toliko optimistican da eto i ja san postala uz njega 😊🤗

🙏❤💙

hejbaburibu
    03. Veljača 2020. 14:18

Marta s Vinogradskom sam u pravilu zadovoljna. Doktor koji vodi moje postupke je vrlo topao i da si vremena da ti sve lijepo objasni. Drugi doktor je dosta škrt na riječima i imam osjećaj da radi po nekom svom protokolu i manje uzima u obzir mene kao individualni slučaj. Možda je to damo moj dojam, al takav je kakav je. Sestre si iznimno drage!
    Na filikumetriji i punkciji ti može biti jedan od ta dva doktora. Punkcija je pod anestezijom, za lijekove postoji lista i čeka se otprilike 2 mjeseca. Kaj se tiče transfera i zamrzavanja ne znam kako rade jer nisam nikad došla do tog stadija 😫
    Ovaj zadnji postupak me u pravilu razočarao jer je bio dogovoren ICSI, a radili su klasični IVF.
    Zašto je tome tako saznati cu u četvrtak kad odem na konzultacije. 
    Razmišljam o promjeni klinike zbog eventualno drugih lijekova, biologa... kaj ja znam, nisam pametna 🤷🏻‍♀️

DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
    11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
    04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
    09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
    01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
    07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera

Marta...
    03. Veljača 2020. 14:34

Martina 14 dan c. Lucija sretno 😊 😊 😊 😊 gdje ste u postupku 

• Blacky89
    03. Veljača 2020. 14:40

Lucija sretno!!! 🍀
    Hejbaburibu nakon tri IVF-a bez transfera, ja bi svakako promijenila kliniku. Ustvari vec nakon drugog. Bitan je tvoj osjećaj i povjerenje koje imas u liječnike. Ali ako sumnjaš u ovu, moj savijet ti je: Mijenjaj! 
    Sretno 😘
    Meto a j.... misa... pričekaj betu iako si vjerojatno i sama svjesna da današnji testovi bas ne lažu previse 😞 uživaj s muzem i sretno sa smrzlicima... sigurno je medju njima barem jedan dobitni ❤️ Meni je moj bivši MPO (i dan danas žalim za njim 🙈) govorio da se u MPO jednostavno moraju zvijezde poklopit. Zelim ti da ti se napokon poklope 😘
    Marita sve ti ovisi u kakav ces fet ići. Sa lijekovima ili bez njih. Meni je u jednom FET-u (estrofem) transfer bio 19 dc, u drugom (estrofem + decapeptyl) 17dc, a sad sam u prirodnom FET-u i transfer cu imati 21dc. Tako da ti to sve ovisi, ne mozes se bas previse oslonit na neki točan dan ciklusa. Ako su blastice 5 dana nakon ovulacije ili 5 dana nakon uvodjenja utrogestana.

Marta...
    03. Veljača 2020. 14:53

hejbaburibu

Martas Vinogradskom sam u pravilu zadovoljna. Doktor koji vodi moje postupke je vrlo topao i da si vremena da ti sve lijepo objasni. Drugi doktor je dosta škrt na riječima i imam osjećaj da radi po nekom svom protokolu i manje uzima u obzir mene kao individualni slučaj. Možda je to damo moj dojam, al takav je kakav je. Sestre si iznimno drage!
    Na filikumetriji i punkciji ti može biti jedan od ta dva doktora. Punkcija je pod anestezijom, za lijekove postoji lista i čeka se otprilike 2 mjeseca. Kaj se tiče transfera i zamrzavanja ne znam kako rade jer nisam nikad došla do tog stadija 😫
    Ovaj zadnji postupak me u pravilu razočarao jer je bio dogovoren ICSI, a radili su klasični IVF.
    Zašto je tome tako saznati cu u četvrtak kad odem na konzultacije.
    Razmišljam o promjeni klinike zbog eventualno drugih lijekova, biologa… kaj ja znam, nisam pametna 🤷🏻‍♀️

A joj pa kako bez transfera koliko si imala js pa što kažu, a da pokušaš u Petrovoj.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.