Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    hejbaburibu
    03. Veljača 2020. 17:31

Marta bas sam danas komentirala da bar nisam morala prezivjeti spontani jer to je svakako puno gore 😔 matičnu sam koristila kao i Q10
    Hvala za savjet za Podobnika 😘
    marijaiva punkcija je prvi put bila pre kasno, drugi put je kao bilo ok, ovaj put isto.. tak bar kažu.
     A da su sfušali, jesu i nadam se dobrom objašnjenju u četvrtak 

DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
    11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
    04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
    09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
    01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
    07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera

PinkFairydust
    03. Veljača 2020. 17:38

Bozma, pa to si i ja mislim. Sad se bavim idejom da darling TESE napravi u Pragu i da to ide skupa s mojom punkcijom. I taman to rjesimo, ja cu se do svadbe valjda ispuhat od tih lijekova, i onda odmah nakon svadbe mozemo ici na transfer. Strah me samo da od lijekova ne budem debela/pristava ili nesto, ne znam kako reagiram

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

03. Veljača 2020. 17:47

Pink, meni na stimulaciji bas bude super, zadnjih par dana bude malo nadutosti i zuljaju jajnici ali to ode odmah sa punkcijom. U zadnjem sa isla trcat na dan punkcije. Kasnije isto bude malo nadutosti od progesterona ali ako nece odmah bit transfera neces ni uzimat progesteron. Otic ce to sve u ta 2 mjeseca. Pristeve ja nikad nisam imala, cak mi se lice ocisti i budem sama sebi najljepsa i najbolje volje dok se bodem....ajme kako sam se ja navukla na te inekcije 🙈 

PinkFairydust
    03. Veljača 2020. 17:48

Bozma

Pink, meni na stimulaciji bas bude super, zadnjih par dana bude malo nadutosti i zuljaju jajnici ali to ode odmah sa punkcijom. U zadnjem sa isla trcat na dan punkcije. Kasnije isto bude malo nadutosti od progesterona ali ako nece odmah bit transfera neces ni uzimat progesteron. Otic ce to sve u ta 2 mjeseca. Pristeve ja nikad nisam imala, cak mi se lice ocisti i budem sama sebi najljepsa i najbolje volje dok se bodem….ajme kako sam se ja navukla na te inekcije 🙈

Mkay, ja ocekivala neki horor, ovak skoro da jedva cekam da daju i meni :D

vuky
    03. Veljača 2020. 18:12

Pink mislim da se ne moras bojati tih reakcija, ne bude to tak strasno... mozda ces nakupiti nesto vode... i biti naduta ( ja sam tako, imala sam polustimulaciju) 
    Sad smo tek poceli, boluckaju jajnici dosta... ali drugo sve je ok zasad... isto treniram... ovaj put ne planiram ni stajati sa treningom, osim na dan punkcije i dan dva od transfera ( samo cu id transfera smanjiti intenzitet i necu utezima nista raditi) Tako da mislim da necu dobiti na kilazi tako... ( bar se nadam )
    Ten je bio bolji... kad sam dosla na posao, bas su ga hvalili svi...

PinkFairydust
    03. Veljača 2020. 18:22

vuky

Pink mislim da se ne moras bojati tih reakcija, ne bude to tak strasno… mozda ces nakupiti nesto vode… i biti naduta ( ja sam tako, imala sam polustimulaciju)
    Sad smo tek poceli, boluckaju jajnici dosta… ali drugo sve je ok zasad… isto treniram… ovaj put ne planiram ni stajati sa treningom, osim na dan punkcije i dan dva od transfera ( samo cu id transfera smanjiti intenzitet i necu utezima nista raditi) Tako da mislim da necu dobiti na kilazi tako… ( bar se nadam )
    Ten je bio bolji… kad sam dosla na posao, bas su ga hvalili svi…

A onda me boli briga. Ak mi i ostane sto vode imam i za to tabletu😂 Sad samo trebamo vidjeti sto ce darling odluciti

• ZaZa
    03. Veljača 2020. 18:40

Bozma

Pink, meni na stimulaciji bas bude super, zadnjih par dana bude malo nadutosti i zuljaju jajnici ali to ode odmah sa punkcijom. U zadnjem sa isla trcat na dan punkcije. Kasnije isto bude malo nadutosti od progesterona ali ako nece odmah bit transfera neces ni uzimat progesteron. Otic ce to sve u ta 2 mjeseca. Pristeve ja nikad nisam imala, cak mi se lice ocisti i budem sama sebi najljepsa i najbolje volje dok se bodem….ajme kako sam se ja navukla na te inekcije 🙈

Potpisujem ovo iako mi je tek 1. postupak. Čisti ten, nema nadutosti i super sam volje, nekako nježna, mirna. Inače sam mali Gestapo, znači Hitler. Samo mi fale brkovi. 

• Mrva1986
    03. Veljača 2020. 18:54

Meni je ovaj put ten koma, citaj prist na pristu. Nikad mi u stimulaciji nijw bilo tako. A danas me glava boli, imam osjecaj da cu povracati. Neznam dal od juzine, il stimulacije il neizvijesnosti... Neke cure znaju pisat da su bas smirene i pozitivne i sta ti ja znam kad krenu u postupak. Molim recept za to. Jel treba nesto jest, pit, dubit na glavi? Jer ja nikako ne uspijevam. Neuspjesi su uzeli svoj danak... 

PinkFairydust
    03. Veljača 2020. 19:09

Mrva1986

Meni je ovaj put ten koma, citaj prist na pristu. Nikad mi u stimulaciji nijw bilo tako. A danas me glava boli, imam osjecaj da cu povracati. Neznam dal od juzine, il stimulacije il neizvijesnosti… Neke cure znaju pisat da su bas smirene i pozitivne i sta ti ja znam kad krenu u postupak. Molim recept za to. Jel treba nesto jest, pit, dubit na glavi? Jer ja nikako ne uspijevam. Neuspjesi su uzeli svoj danak…

Mozda je od vremena, ja nisam u stimulaciji a glava mi puca. Onda opet, moj odabrani mi je mozak na slamku popio prije nego sam ja jutros stigla kavu popit do kraja, pa je meni mozda i zato 😂

• Blacky89
    03. Veljača 2020. 19:18

PinkFairy znaci nista simptoma od stimulacije... jedino poslije malo napuhnutost, al sve drugo normalno...
    Mrva zaboravila sam... jesi ti u dugom protokolu? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.