PinkFairyDust
Sto se mene tiče ne bih mogla odlučiti jer nemam pojma sto je bolje u ovom postupku za mene. Ne znam ništa o tome. Da nešto znam možda bi mogla argumentirano predlagati ....
Nadam se da će mi vise objasniti na transferu.
PinkFairyDust
Sto se mene tiče ne bih mogla odlučiti jer nemam pojma sto je bolje u ovom postupku za mene. Ne znam ništa o tome. Da nešto znam možda bi mogla argumentirano predlagati ….
Nadam se da će mi vise objasniti na transferu.
Trebali bi. I nemoj se ustrucavati pitati nista sto te zanima:)
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Pozdrav cure,
Bila bih zahvalna kad bi mi neko mogao objasniti zašto ET blastociste a ne trodnevnog ? Onako laički …
Hvala ❤️
manja sansa ranog pobacaja. ak je zametak dobar dogurat ce i vani do blastice
Ja bih da se nadovezem na ovo.. Posto idem u drugi postupak sledeci mjesec pa da sam spremna na sve. Sta mislite da li da trazik doktoru da ostabi moje embrije - ako ih budem imala - do 5og dana? Prosli pit su mi vraceni drugi dan.. Ne znam da li da rizikujem.. Nemam bas povjerenka ni u embriologe. Nemam pojma. Je li koja od vas trazila to ikada?
Biolozi pustaju embrije do stanja blastice kada ima vise oplodjenih stanica i ove oplodjene lijepo napreduju... Mislim da to ne mozes ti odlucite, mislim mozda mozes predložiti no ako imas malo oplodjenih moras racunate na to da mozda ostane s bez transfera, a opet neki se vode tim da je embrijima prirodnije u maternici pa mozda oni koji bi vani odustali se u maternici nastave razvijati, iako je to naravno tesko dokazati..
Meni osobno su pustalo do blastica tek kad sam treci dan imala minimalno cetiri lijepa osmostanicna embrija...
marijaiva
Meni su odlučili da će mi vratit blastociste, još mi nisu rekli koliko ih ima... zato se raspitivam 😬😁
Daa , teško se može znati sto bi bilo s onima koji su odustali vani.
hvala
Supergirl sretno sutra ❤
Meto kad ideš vadit betu?
Nadalica mene kad boli grlo pijem propolis i med sa čajem.. ili sljezov čaj.. one što moraš iscijedit i čekat pola sata su bolji nego ovi obični u vrećicama
https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png
Mozda sam previse 'realna' ali cini mi ss lakse je da ostanem bez transfera nego da cekam negativnu betu 14 dana.. Embrij ako se izbori do 5og dana - dobar je. Ovako - otkud ja znam da mi ne vrate embrij koji je vec stao sa razvojem.. Nikad ne znas..
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Mozda sam previse 'realna' ali cini mi ss lakse je da ostanem bez transfera nego da cekam negativnu betu 14 dana.. Embrij ako se izbori do 5og dana - dobar je. Ovako - otkud ja znam da mi ne vrate embrij koji je vec stao sa razvojem.. Nikad ne znas..
Pa to je istina da...
Kazes da embri koji se izbori do 5 dana dobar je zasto onda ne dolazi do trudnoce?
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Kazes da embri koji se izbori do 5 dana dobar je zasto onda ne dolazi do trudnoce?
jer kvaliteta embrija nije jedini faktor koji odlucuje o uspjehu, na zalost..
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
jer kvaliteta embrija nije jedini faktor koji odlucuje o uspjehu, na zalost..
Mislim - definitivno je bolji nego onaj koji vrate 3ci dan - u mom slucaju je vracen vec drugi dan.. I nekako bi mi lakse bilo da su rekli ne valja.. Nego sto su ga vratili drugi dan. To mi odmah pokazuje i njihovu nesigurnost u kvalitet embrija.
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Sortiraj odgovore
Najstariji