Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vuky
    29. Siječanj 2020. 19:50

Pink ajme, kad se krene redati, bas zeza i ne staje... Drzi se, neka to bude ok i da rijesis brzo ...🤞🏻 Valjda od mojih 10 frendica 5 su se zezake sa hpv-om i rijesile to i imsju klince... tako da vjerujem da ces to rijesiti...
    Pokusaj se opustiti! Uz jeger uz jeger....

29. Siječanj 2020. 19:51

Marijaiva, 39 imala tada i taj neki nesretni prvi nalaz na kojem je sve bilo ocajno, pao vikend i malo kasnije vadila krv pa su neke stavke bile povisene (LH, FSH, androstedion, prolaktin) nace AMH 9. Nije bajno ali nije ni toliko lose. Najvise mi je digla zivce sa ovim privatno placate, a mjesecno mi s place za zdravstveno ode preko 2500kn a dr.opce prakse i ginekologa upoznala tek prosle godine, stomatologa nisam ni upoznala.
    A u jednu ruku cak je i razumijem, na toliko pacijenata sto bi se ona zamarala s menom kad ima na miljone njih sa odlicnim nalazima kod kojih ce prije postic trudnocu i odrzavat dobru statistiku, jer na kraju svi oni ganjaju neku statistiku
    Bar smo se smijali s tim ciprom, googlala bi slike ciprana i birala one najgaravije i slala muzu da ce nam tako izgledat dijete 😂😂, mi smo oboje plavi 😂😂

PinkFairydust
    29. Siječanj 2020. 20:00

vuky

Pink ajme, kad se krene redati, bas zeza i ne staje… Drzi se, neka to bude ok i da rijesis brzo …🤞🏻 Valjda od mojih 10 frendica 5 su se zezake sa hpv-om i rijesile to i imsju klince… tako da vjerujem da ces to rijesiti…
    Pokusaj se opustiti! Uz jeger uz jeger….

...jer utjehe nema u vodi. A bome ni u soku od cikle
    Ne znam fakat odakle mi HPV, ono ko casna sam zivila maltene :D Zivim u nadi da je citologinja neka mlada i  neiskusna i da je zabrijala nesto bezveze:)

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

JECIKA
    29. Siječanj 2020. 20:03

Cure moje, utjesile ste me kao svaki put.. Ja ne znam za vas ali ja svakih makar 3-4sata prpvjerim ovu stranicu  nadam se da ce mi ovaj put od gonala i cetrotide tijelo bolje reagovati! Samo me malo nervira sto smo prije mjesec i po dogovorili drugi protokol. Danas kad je vidio amh 21pmol i vidio AFC ipak odlucio kratki.. Vidjecemo uglavnom pretrcacu po 8 km tri dana nedeljno - iskreno se nadam da je moja neaktovnost prvi put bila problem a ne stimulacija.. 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

29. Siječanj 2020. 20:04

PinkFairydust

vuky

Pink ajme, kad se krene redati, bas zeza i ne staje… Drzi se, neka to bude ok i da rijesis brzo …🤞🏻 Valjda od mojih 10 frendica 5 su se zezake sa hpv-om i rijesile to i imsju klince… tako da vjerujem da ces to rijesiti…

…jer utjehe nema u vodi. A bome ni u soku od cikle
    Ne znam fakat odakle mi HPV, ono ko casna sam zivila maltene :D Zivim u nadi da je citologinja neka mlada i neiskusna i da je zabrijala nesto bezveze:)

Hahaha jesi me nasmijala 🤦‍♀️😂😂😂
    Bome ni ja ne znam otkud sam ja imala hpv pa sam onda napala muza da me vara🤦‍♀️😂😂😂. 
    Ili su ti zamijenili nalaze, ima i tog i znam za takav slucaj, zena starija nije ni znala sta je to otkud to njoj kaze ona nisam se ni sexala godinama😜😂😂🤦‍♀️, uglavnom panika sam takva bila na kraju nije bio njezin nalaz😆😂😂😂😂😂

29. Siječanj 2020. 20:13

marijaiva

PinkFairydust

vuky

Ne znam fakat odakle mi HPV, ono ko casna sam zivila maltene :D Zivim u nadi da je citologinja neka mlada i neiskusna i da je zabrijala nesto bezveze:)

Bome ni ja ne znam otkud sam ja imala hpv pa sam onda napala muza da me vara🤦‍♀️😂😂😂.
    Ili su ti zamijenili nalaze, ima i tog i znam za takav slucaj, zena starija nije ni znala sta je to otkud to njoj kaze ona nisam se ni sexala godinama😜😂😂🤦‍♀️, uglavnom panika sam takva bila na kraju nije bio njezin nalaz😆😂😂😂😂😂

Jao bolje da sam sutila nemoj sad i ti napast muza bolje opleti po jegeru🍷🍷🍷😂😂😜

PinkFairydust
    29. Siječanj 2020. 20:16

marijaiva

marijaiva

PinkFairydust

vuky

Jao bolje da sam sutila nemoj sad i ti napast muza bolje opleti po jegeru🍷🍷🍷😂😂😜

Oplest cu ja i po njemu za svaki slucaj, u preventivne i edukativne svrhe:):)

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

29. Siječanj 2020. 20:17

JECIK, jesi ti to promijenila nick?
    Pink, sigurno je greska, ako su do sad svi nalazi bili OK
    Marta, kako se zove ta profa? Jos se ne mogu odlucit kod koga bi, a s obzirom da se ne ceka puno javit cu im se krajem 02. do tada cu valjda znat kod koga cu

29. Siječanj 2020. 20:19

JECIKA

Cure moje, utjesile ste me kao svaki put.. Ja ne znam za vas ali ja svakih makar 3-4sata prpvjerim ovu stranicunadam se da ce mi ovaj put od gonala i cetrotide tijelo bolje reagovati! Samo me malo nervira sto smo prije mjesec i po dogovorili drugi protokol. Danas kad je vidio amh 21pmol i vidio AFC ipak odlucio kratki.. Vidjecemo uglavnom pretrcacu po 8 km tri dana nedeljno - iskreno se nadam da je moja neaktovnost prvi put bila problem a ne stimulacija..

Ma tesko je i njima u prvom postupku pogoditi stimulaciju, drugi put vecinom bude bolje.. 
    A to sto to je prije mjesec i pol rekao jedno a sad drugo i nije nista ne obicno jer vecinom se pri stimulaciji vode onom sto vide na ultrazvuku.. Vjerojatno ce ti pomaknuti dan punkcije ili mozda raditi ICSI ako su prvi put radili kladican ivf.. Tako su i kod nas napravili unatoc dobrom spermiogramu.. A sad ova ne aktivnost ne znam koliko utjece na stimulaciju jer jednom kad se pocne pikat i nije bas preporucljivo neko intenzivno vjezbanje jer moze doci do torzije jajnika a pogotovo tebi koja imas dosta dobar amh i mozes uci u hiper stimulaciju.. Trci sad pa mozda jos prvih par dana pikanja no kasnije bolje ne... 

JECIKA
    29. Siječanj 2020. 20:20

Bozma jesam to mi je bio prvobitni nick ako se ko sjeca prema slici 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.