Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Supergirl
    30. Siječanj 2020. 07:59

Inace sam op laparoskopski, nakon mjesec dana sam bila ok fizicki

Slee
    30. Siječanj 2020. 08:03

I ja sam laparoskopski. Uvjeravam samu sebe da bolje da su odmah izvadili oba jer ne znam kako bih opet kroz sve ovo prolazila. Jasno mi je da ljudi prolaze i kroz teze situacije, al ja si ne mogu pomoc.
    Hvala ti na odgovorima! 
    E da, koliko si bila na bolovanju nakon operacije? 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

Marta...
    30. Siječanj 2020. 08:06

Žao 

Hannica0

Da Vas update-am. Isla sam na pregled. Jedan plod je stao . Velicine je 0.64 sto odgovara 6+2. A drugome srce kuca i dbrro raste za sada. 1.38cm sto odgovara7+5. A ja sam danas po aspiraciji (ovulaciji) 7+5. Moram za tj dana opet da vide razvoj situacije.so 

Žao mi je draga, vjerujem u malenog borca da će biti sve dobro do kraja 👏. Kako si ti da li radiš 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Supergirl
    30. Siječanj 2020. 08:09

Slee

I ja sam laparoskopski. Uvjeravam samu sebe da bolje da su odmah izvadili oba jer ne znam kako bih opet kroz sve ovo prolazila. Jasno mi je da ljudi prolaze i kroz teze situacije, al ja si ne mogu pomoc.
    Hvala ti na odgovorima!
    E da, koliko si bila na bolovanju nakon operacije?

Bila sam mjesec dana ma bolovanju. Razumijem te u potpunosti, ja sam se bojala da ce me prvo slati na prohodnost ovog jajovoda kojeg jos imam, i nocne more kad sam mislila da se moze ponoviti vm. Kad je dr sugerirala odmah ivf, bila sam presretna.

30. Siječanj 2020. 08:59

Bozma

marijaivamislim da je to normalno preko hzzo da se doktori izmjenjuju tj. da svaki put naletis na drugog. Onaj kod kojeg se upises samo bitan da ti prepise terapiju, a meni trenutno bitno da me taj prvi ne spici odmah za Cipar, nego eto da bar pokusa nesto.
    Hannicao, zao mi je, ali imas ovog jednog i sad je mozda za njega manje rizika kad je sam

Ma znam da u vecini bolnica je tako, osim u perrovoj koliko sam shvatila.. Mojoj frendica je njezina doktorica bila kroz cijeli postupak...
    Ma nece te slati u Cipar ne vjerujem, dok god imas antralne folikule i stanice po meni nisi kandidat za donaciju a ako i budes ja starno je znam zasto ne bi mogla u Cesku, pa tamo i idu na donaciju zene starije koje su ili u menopauzi ili nakon brdo neuspjeha sa vlastitim stanicama... 

30. Siječanj 2020. 09:02

Hannica0

Da Vas update-am. Isla sam na pregled. Jedan plod je stao . Velicine je 0.64 sto odgovara 6+2. A drugome srce kuca i dbrro raste za sada. 1.38cm sto odgovara7+5. A ja sam danas po aspiraciji (ovulaciji) 7+5. Moram za tj dana opet da vide razvoj situacije.

Ojojj jako mi je žao... 😥😥😥
    No oprosti citam i ne razumijem. Ti si sad 7+5 po ovulaciji, ne racuna li tvoj doktor kao i svi po zadnjoj mengi trudnocu a ne po ovulaciji (aspiracij)? 

Supergirl
    30. Siječanj 2020. 09:05

Pregled obavljen, potvrđena sutra oplodnja i onda pon ili sri transfer 😊😊 ja se divim svojoj dr, sigurno je takva sa svima, na kraju pregleda ne samo da odgovori na sva pitanja nego uzme trenutak i za bodrenje u stilu - sve cemo napraviti da prođe super
    Kak sam inace sva emocionalna i cendrava, to mi bas puno znaci i bas mi digne raspolozenje

Supergirl
    30. Siječanj 2020. 09:08

I da se nadovezem, u Petrovoj do sad po mojem iskustvu, svaki put sam na pregledu kod svoje dr, samo punkciju nije radila ona (al me dosla pogledat i prije i poslije), tako da tu bas nema mikseva kod razlicitih dr

30. Siječanj 2020. 09:19

U petrovoj svaki doktror ima preglede u određeno vrijeme, i zato vas tocno tad naruce pa ste uvijek kod njih. 
    Jedino ako je vikend, onda zna bit netko drugi.
    Tako je i na aspiraciji, sve odradi jedan lječnik koji je u tom trenu slobodan.
    Meni je isplalo tako da mi je i punkciju radio moj doktor, kao i sve folikulometrije, osim jedne subote kad nije radio pa nas je sve pregledao drugi doktor.

30. Siječanj 2020. 09:20

Supergirl

I da se nadovezem, u Petrovoj do sad po mojem iskustvu, svaki put sam na pregledu kod svoje dr, samo punkciju nije radila ona (al me dosla pogledat i prije i poslije), tako da tu bas nema mikseva kod razlicitih dr

Dosla te pogledat prije i poslije🔝😍? 
    Eee pa jako lijepo od nje, definitivno dokaz da uz sav posao se ima vremena za biti covjek 👏👏👏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.