Inace sam op laparoskopski, nakon mjesec dana sam bila ok fizicki
I ja sam laparoskopski. Uvjeravam samu sebe da bolje da su odmah izvadili oba jer ne znam kako bih opet kroz sve ovo prolazila. Jasno mi je da ljudi prolaze i kroz teze situacije, al ja si ne mogu pomoc.
Hvala ti na odgovorima!
E da, koliko si bila na bolovanju nakon operacije?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Žao
Da Vas update-am. Isla sam na pregled. Jedan plod je stao . Velicine je 0.64 sto odgovara 6+2. A drugome srce kuca i dbrro raste za sada. 1.38cm sto odgovara7+5. A ja sam danas po aspiraciji (ovulaciji) 7+5. Moram za tj dana opet da vide razvoj situacije.so
Žao mi je draga, vjerujem u malenog borca da će biti sve dobro do kraja 👏. Kako si ti da li radiš
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
I ja sam laparoskopski. Uvjeravam samu sebe da bolje da su odmah izvadili oba jer ne znam kako bih opet kroz sve ovo prolazila. Jasno mi je da ljudi prolaze i kroz teze situacije, al ja si ne mogu pomoc.
Hvala ti na odgovorima!
E da, koliko si bila na bolovanju nakon operacije?
Bila sam mjesec dana ma bolovanju. Razumijem te u potpunosti, ja sam se bojala da ce me prvo slati na prohodnost ovog jajovoda kojeg jos imam, i nocne more kad sam mislila da se moze ponoviti vm. Kad je dr sugerirala odmah ivf, bila sam presretna.
marijaivamislim da je to normalno preko hzzo da se doktori izmjenjuju tj. da svaki put naletis na drugog. Onaj kod kojeg se upises samo bitan da ti prepise terapiju, a meni trenutno bitno da me taj prvi ne spici odmah za Cipar, nego eto da bar pokusa nesto.
Hannicao, zao mi je, ali imas ovog jednog i sad je mozda za njega manje rizika kad je sam
Ma znam da u vecini bolnica je tako, osim u perrovoj koliko sam shvatila.. Mojoj frendica je njezina doktorica bila kroz cijeli postupak...
Ma nece te slati u Cipar ne vjerujem, dok god imas antralne folikule i stanice po meni nisi kandidat za donaciju a ako i budes ja starno je znam zasto ne bi mogla u Cesku, pa tamo i idu na donaciju zene starije koje su ili u menopauzi ili nakon brdo neuspjeha sa vlastitim stanicama...
Da Vas update-am. Isla sam na pregled. Jedan plod je stao . Velicine je 0.64 sto odgovara 6+2. A drugome srce kuca i dbrro raste za sada. 1.38cm sto odgovara7+5. A ja sam danas po aspiraciji (ovulaciji) 7+5. Moram za tj dana opet da vide razvoj situacije.
Ojojj jako mi je žao... 😥😥😥
No oprosti citam i ne razumijem. Ti si sad 7+5 po ovulaciji, ne racuna li tvoj doktor kao i svi po zadnjoj mengi trudnocu a ne po ovulaciji (aspiracij)?
Pregled obavljen, potvrđena sutra oplodnja i onda pon ili sri transfer 😊😊 ja se divim svojoj dr, sigurno je takva sa svima, na kraju pregleda ne samo da odgovori na sva pitanja nego uzme trenutak i za bodrenje u stilu - sve cemo napraviti da prođe super
Kak sam inace sva emocionalna i cendrava, to mi bas puno znaci i bas mi digne raspolozenje
I da se nadovezem, u Petrovoj do sad po mojem iskustvu, svaki put sam na pregledu kod svoje dr, samo punkciju nije radila ona (al me dosla pogledat i prije i poslije), tako da tu bas nema mikseva kod razlicitih dr
U petrovoj svaki doktror ima preglede u određeno vrijeme, i zato vas tocno tad naruce pa ste uvijek kod njih.
Jedino ako je vikend, onda zna bit netko drugi.
Tako je i na aspiraciji, sve odradi jedan lječnik koji je u tom trenu slobodan.
Meni je isplalo tako da mi je i punkciju radio moj doktor, kao i sve folikulometrije, osim jedne subote kad nije radio pa nas je sve pregledao drugi doktor.
I da se nadovezem, u Petrovoj do sad po mojem iskustvu, svaki put sam na pregledu kod svoje dr, samo punkciju nije radila ona (al me dosla pogledat i prije i poslije), tako da tu bas nema mikseva kod razlicitih dr
Dosla te pogledat prije i poslije🔝😍?
Eee pa jako lijepo od nje, definitivno dokaz da uz sav posao se ima vremena za biti covjek 👏👏👏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji