Bozma što si odlučila hoćeš u Petovu sad ste i mene zainteresirale ako sad ne uspje iz smrzilća da bi išla još na koji preko zzo i kako bude ne znam ni sama bitno je da se samo puno vremena ne gubi zbog godinica 🙈. Pinky gdje si ti kaj ima kod tebe, jesi radila možda test za trombofiliju sad skoro…
Marijaiva ti si bila u petrovoj može detaljnije opisati kako funkcionira.
Hannicao kako si kako vas troje 💕
Nisam, ja sam bila na vv… Moja prijateljica je bila u perrovoj, znam da se na prve konzultacije narucila malom, ona je imala sve nalaze gotove i odmah je isla u postupak
Kao da ne zivimo u istoj drzavi. Kod nas se ne mozes narucit ni telefonom nego preko prijatelja saznas kad je neki doktor u ambulanti i onda citavo jutro provedes pred vratima cekajuc red, dr.je uz ambulantu imala i hitne slucajeve pa je izlazila i trcala po ambulantama i odjelu. ispred ambulante nama ni stolica nego smo stajale, bilo je ljeto pa je bilo i dosta strankinja, trudnica, bakica....svega. Kad sam dosla na red nije uopce bilo pregleda nego je bacila pogled na nalaze i rekla da sam u menopauzi i ako ja bas zelim iskoristit sve na sta imam pravo da cu iskoristit i da ce mi kad sve iskoristim dat preporuku za donaciju, ali ne u Prag jer sam prestara za prag, nego za cipar. Onda sam otisla na humanu da me upisu i tamo cekala jos pola sata i upisali su me za 4 mjeseca i to bi isli u postupak ako budem imala dobre nalaze. Kad sam pitala kako sam dobivala po 5-6 stanica koje su dolazile i do blastica rekla je to je privatno, njih placate pa sve moze.
Na kraju sam zvala i otkazala sve jer me bilo strah ovako staru i u menopauzi toliko cekati da bi me mozda primili u postupak.
Malo mi je krivo sto sam otkazala jer znam puno cura i kolegica koje su bas u KBC ostale trudne, a evo ne znam nikoga tko ima bebu iz ove dvije privatne klinike koje tu imamo.
O moja Pinki pa stalno neka sr.. Nadam se da će biti sve ok samo ti trganje živaca i čekanje je koma. Drž se i 🥂. Nadam se da je deda sad ok i tvoj dragi. Malo me moja soc. gin zbedirala da se dugo čeka nalaz i da ne rade sve bolnice kopam neku preporuku za Rebro a bumo vidjeli hoću kaj uspjeti ovaj ciklus definitivno neću ići a pitanje je hoću li i idući.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Bozma što si odlučila hoćeš u Petovu sad ste i mene zainteresirale ako sad ne uspje iz smrzilća da bi išla još na koji preko zzo i kako bude ne znam ni sama bitno je da se samo puno vremena ne gubi zbog godinica 🙈. Pinky gdje si ti kaj ima kod tebe, jesi radila možda test za trombofiliju sad skoro…
Nisam, ja sam bila na vv… Moja prijateljica je bila u perrovoj, znam da se na prve konzultacije narucila malom, ona je imala sve nalaze gotove i odmah je isla u postupak
Kao da ne zivimo u istoj drzavi. Kod nas se ne mozes narucit ni telefonom nego preko prijatelja saznas kad je neki doktor u ambulanti i onda citavo jutro provedes pred vratima cekajuc red, dr.je uz ambulantu imala i hitne slucajeve pa je izlazila i trcala po ambulantama i odjelu. ispred ambulante nama ni stolica nego smo stajale, bilo je ljeto pa je bilo i dosta strankinja, trudnica, bakica….svega. Kad sam dosla na red nije uopce bilo pregleda nego je bacila pogled na nalaze i rekla da sam u menopauzi i ako ja bas zelim iskoristit sve na sta imam pravo da cu iskoristit i da ce mi kad sve iskoristim dat preporuku za donaciju, ali ne u Prag jer sam prestara za prag, nego za cipar. Onda sam otisla na humanu da me upisu i tamo cekala jos pola sata i upisali su me za 4 mjeseca i to bi isli u postupak ako budem imala dobre nalaze. Kad sam pitala kako sam dobivala po 5-6 stanica koje su dolazile i do blastica rekla je to je privatno, njih placate pa sve moze.
Na kraju sam zvala i otkazala sve jer me bilo strah ovako staru i u menopauzi toliko cekati da bi me mozda primili u postupak.
Malo mi je krivo sto sam otkazala jer znam puno cura i kolegica koje su bas u KBC ostale trudne, a evo ne znam nikoga tko ima bebu iz ove dvije privatne klinike koje tu imamo.
O boze u kojoj si to bolnici bila zapravo kod koje doktorice!? Cuj to stara ta Prag i donaciju, pa nemas pretpostavljam 50?🤦♀️😂😂Zapravo pa i mladja si od 42 kad imas pravo preko hzzoa
Bas glup zaključak! I ako si u predmenopauzi a dobivas stanice i to blastice! Ta, dva pojma ne idu zajedno
Drage cure, kod mene ne moze normalno. Dakle, prvo je dragom deda zavrsio u bolnici, skoro umro od infarkta, pa smo imali malo obiteljske drame zadnjih dana, zato sam nestala. Pa sam danas ja odradila telefonske konzultacije s prvom klinikom u Pragu, dosta dobar dojam su mi ostavili, na kraju ne znam gdje cemo, to je bila klinika koja mi se manje svidala:) I taman se dogovorim s doktoricom da joj posaljem jos nalaz pape koji cekamo i par jos sitnica i kao planiramo protokol i sve za dalje:) *ali* me onda popodne nazvala sestra od mojeg soc. ginica da nek se hitno nacrtam odmah danas u ambulanti. I nece nis reci, kao " pricat cete s doktorom" .Okkkk. Dojurim ja, kad ono, dosao konacno moj papa, nasli neko atipicno sranje, zvali sa citologije da jave nalaz prije nego su ga napisali i poslali postom jer je potencijalna frka. Uzeli mi sad bris na HPV, dali mi uputnicu da se idem naruciti na kolposkopiju i biopsiju i nemam pojma. Kao nadamo se da nije nista, al nekih 15ak posto takvih nalaza ispadnu karcinomi, pa da ne bi bilo.
…odustala sam od bildanja jajnih stanica, dosla doma i natocila si jaeger za veceru. *ebote zivot i sve.
Ojoojj bome te snaslo.. No uglavnom vjerojatno imas cin, i ja sam ga davno imala.. I hpv visokorizican…
2 godine sam se borila s tim sad su mi nalazi ok, koristila sam tablete kolostrum za jacanje imuniteta i pila hektolitre caja od marulje, vrkute i stolisnika…
ajme objesit cu se ak ce 2 god trajati -.-
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
O moja Pinki pa stalno neka sr.. Nadam se da će biti sve ok samo ti trganje živaca i čekanje je koma. Drž se i 🥂. Nadam se da je deda sad ok i tvoj dragi. Malo me moja soc. gin zbedirala da se dugo čeka nalaz i da ne rade sve bolnice kopam neku preporuku za Rebro a bumo vidjeli hoću kaj uspjeti ovaj ciklus definitivno neću ići a pitanje je hoću li i idući.
je, ja sam cekala sigurno 3mj sve nalaze, a od.ah su mi vadili jer sam isla preko spage. Probaj izviditi, ako sve propadne uvijek je opcija privatno, samo sto je skupo
Kao da ne zivimo u istoj drzavi. Kod nas se ne mozes narucit ni telefonom nego preko prijatelja saznas kad je neki doktor u ambulanti i onda citavo jutro provedes pred vratima cekajuc red, dr.je uz ambulantu imala i hitne slucajeve pa je izlazila i trcala po ambulantama i odjelu. ispred ambulante nama ni stolica nego smo stajale, bilo je ljeto pa je bilo i dosta strankinja, trudnica, bakica….svega. Kad sam dosla na red nije uopce bilo pregleda nego je bacila pogled na nalaze i rekla da sam u menopauzi i ako ja bas zelim iskoristit sve na sta imam pravo da cu iskoristit i da ce mi kad sve iskoristim dat preporuku za donaciju, ali ne u Prag jer sam prestara za prag, nego za cipar. Onda sam otisla na humanu da me upisu i tamo cekala jos pola sata i upisali su me za 4 mjeseca i to bi isli u postupak ako budem imala dobre nalaze. Kad sam pitala kako sam dobivala po 5-6 stanica koje su dolazile i do blastica rekla je to je privatno, njih placate pa sve moze.
I ovo- to je privatno pa moze sve? Sta ga ta trkelja pa ne moze ti ni privatnok stvoriti stanice i biolog embrije ako si u 'menopauzi' a ocito je da nisi, ma koma doktorica! Uzass od nje tako sta govoriti krajnje ne profesionalno.
Pink, jesu li atipicne skvamozme stanice u pitanju? Ja sam to imala pretprosli put kad smo tek krenuli radit nalaze pa uz ove uzasne nalaze hormona i ureaplazmu jos i to. Radila i testiranje na hpv i svasta nesto i sve OK. Napravi sve to da budes mirnija.
Cini mi se da si i ti pehist, nikako do postupka
Bozma to je stvarno ono da te dotuku do kraja mislim pristup je užasno bezobrazan bahat i nehuman...a slično sam i ja doživjela u prvoj privatnoj klinici ono žena me popljuvala da sam se u startu otpisala 🙈. Joj joj da su oni u našoj koži vidjeli bi kako je to. Lanu Škrgatić dosta fale u petrovoj, i profu kod nje je bila naša Nikitta, a za Vrčića kažu da je ok privatno a kad dođeš u kliniku kao da te ne poznaje i kao jako malo priča što ja osobno ne volim.. E sad tko će ga znati
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Pink, jesu li atipicne skvamozme stanice u pitanju? Ja sam to imala pretprosli put kad smo tek krenuli radit nalaze pa uz ove uzasne nalaze hormona i ureaplazmu jos i to. Radila i testiranje na hpv i svasta nesto i sve OK. Napravi sve to da budes mirnija.
Cini mi se da si i ti pehist, nikako do postupka
Ne, atipicne glandularne. Atipicne skvamozne su relativno ceste i obicno nije nis. Ove atipicne glandularne se nadu u manje od 1% svih papa testova, i imaju solidnu sansu da je neko sranje u pozadini, samo je pitanje kakvo i kojih razmjera. Al nekak si mislim nece valjda jos i to:):)
Liorapitaj test od 10mIU, on bi trebao pokazati i bilo bi super kad bi ga uradila sa prvom mokracom.
Marijaiva se kune u Geratherm, uzet cu ga i ja sebi uskoro🙂 Sretno🤞🤗
Samo da ti kazem u mojoj zabiti je jedna ljekarna samo..i imali su samo test na kojem pise 25mIU..jel moze taj za sutra ujutro?😁
Sortiraj odgovore
Najstariji