Pink ajme, kad se krene redati, bas zeza i ne staje… Drzi se, neka to bude ok i da rijesis brzo …🤞🏻 Valjda od mojih 10 frendica 5 su se zezake sa hpv-om i rijesile to i imsju klince… tako da vjerujem da ces to rijesiti…
Pokusaj se opustiti! Uz jeger uz jeger….
…jer utjehe nema u vodi. A bome ni u soku od cikle
Ne znam fakat odakle mi HPV, ono ko casna sam zivila maltene :D Zivim u nadi da je citologinja neka mlada i neiskusna i da je zabrijala nesto bezveze:)
Hahaha jesi me nasmijala 🤦♀️😂😂😂
Bome ni ja ne znam otkud sam ja imala hpv pa sam onda napala muza da me vara🤦♀️😂😂😂.
Ili su ti zamijenili nalaze, ima i tog i znam za takav slucaj, zena starija nije ni znala sta je to otkud to njoj kaze ona nisam se ni sexala godinama😜😂😂🤦♀️, uglavnom panika sam takva bila na kraju nije bio njezin nalaz😆😂😂😂😂😂
Jao bolje da sam sutila nemoj sad i ti napast muza bolje opleti po jegeru🍷🍷🍷😂😂😜
Oplest cu ja i po njemu za svaki slucaj, u preventivne i edukativne svrhe:):)
Jao umiremmmm 😂😂😂😂
A dobro tako sam i ja👏👏👏😂😂😂
Edukacija ne moze odmoc, da mu slucajno ne bi nikad tak sta ni palo na pamet 🤭😂😂😂
Marija trcim ka stimulaciji vidjecemo.. Da li vi same sebi dajete inekcije (u penu)? Ja sama sebi davala prvi put - ovaj put predlozio da nadjem blizu kliniku (jer mi je ova gdje radim postupak 50km daleki) gdjr ce mi sestre davati to..
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
JECIK, jesi ti to promijenila nick?
Pink, sigurno je greska, ako su do sad svi nalazi bili OK
Marta,kako se zove ta profa? Jos se ne mogu odlucit kod koga bi, a s obzirom da se ne ceka puno javit cu im se krajem 02. do tada cu valjda znat kod koga cu
Dinka Pavičić Baldani
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Marija trcim ka stimulacijividjecemo.. Da li vi same sebi dajete inekcije (u penu)? Ja sama sebi davala prvi put - ovaj put predlozio da nadjem blizu kliniku (jer mi je ova gdje radim postupak 50km daleki) gdjr ce mi sestre davati to..
Sama sam si uvijek davala, i ako si uspjela prvi put ne kuzim zasto bi sad isla u kliniku.. Sta misli da nisi dobro to napravila? Pa bar je taj pen jednostavan i ne moze se pogrijesit kao s onim muckanjem ampula e to je mene izludilo...
Marija i mene nervira i pen i muckanje.. Prvi put mi se desio kiks dva bockanja sa gonalom jer valjda kako sam pod stresom stisnem prerano ono dugme i 1-2 kapi mi istoci.. Sada cu sve ispostovati pa da vidimo
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
pinkbas mi je zao da ti se zaredalo.. 🙄
Martanisam se narucivala, to je neki mali laboratorij na patologiji KBC-a samo sam dosla jedno jutro s uputnicom i izvadilo mi krv, za 2 tjedna nalazi (moze postom, ali ja sam ih osobno podignula)
iskreno, kad ovako malo citam vasa iskustva, stvarno moram pohvalit kbc split. i ja sam neke stvari naravno vadila privatno, ali npr za kariogram smo dobili termin za mjesec i pol a ove pai i mthfr mutacije bez narucivanja, za 2 tjedna nalaz. jos da mi bebu smućkaju tamo, dat cu izjavu za novinare da je to najbolja bolnica na svijetu 😂
Haha dobra si 🤣🤣🤣daj Bože da čitamo uskoro tvoju izjavu možda i ministra vrate 🤷♂️
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Marija i mene nervira i pen i muckanje.. Prvi put mi se desio kiks dva bockanja sa gonalom jer valjda kako sam pod stresom stisnem prerano ono dugme i 1-2 kapi mi istoci.. Sada cu sve ispostovati pa da vidimo
Nema veze za 1, 2 kapi to je tako minimalno da je i zanemarivo. Zapravo sad kad se sjetim i normalno je, kad prvi put upotrebljava pen i pise da treba iscuriti malo tekućine da znamo da je pen ispravan. i meni je uvijek na penu kap dvije iscurila kad sam ga okrenula...
Oooooo žemske drage, nema me par dana a vi se pravo raspisale 😁 prvo, čestitam našoj Grizli na djevojčici, neka bude vesela i zdrava, a mami bez oporavak 💚
Pinkfairydust, čula sam za xy slučajeva za hpv na papi, a na tipizaciju ništa! Papa je subjektivna, možda ti je malo pao imunitet i eto. Inače, HPV možemo pokupiti i na wc-u, pronađeni su slučajevi i kod djevica. Držim fige da se riješiš brzo ako i je nešto u pitanju 🍀
Ja sam odlučila ići na fet sljedeći ciklus jer ako idem onaj iza, fet će mi pasti na mm-ov rođendan 😁 u stimulaciji sam bila za svoj, et nije bio uspješan pa ne želim riskirati (praznovjerje ftw) 😂 sutra ću vaditi tsh, počela sam piti onaj novi euthyrox pa se nadam da mi nije ništa zeznuo.
Što se tiče oena, to je pjesmica. Stvarno nisam imala nikakvih problema s apliciranjem iako sam strašni paničar. U mom slučaju puregon, iglica toliko tanka da ni ne osjetiš. Išla sam na pikanje jedino za brevactide jer se mućka, bilo me strah. Ne vidim razlog za ići na pikanje negdje za pen, stvarno je easy peasy.
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
JECIK, jesi ti to promijenila nick?
Pink, sigurno je greska, ako su do sad svi nalazi bili OK
Marta,kako se zove ta profa? Jos se ne mogu odlucit kod koga bi, a s obzirom da se ne ceka puno javit cu im se krajem 02. do tada cu valjda znat kod koga cu
Dinka Pavičić Baldani
Za nju sam čula da je teško uloviti.. To mi kolegica rekla.. Znači doktorica radi u petrovoj i još predaje na fakultetu i nemoguće je da svaki puta bude u ambulanti..
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji