Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta...
    29. Siječanj 2020. 17:41

marijaiva

Marta...

Bozma što si odlučila hoćeš u Petovu sad ste i mene zainteresirale ako sad ne uspje iz smrzilća da bi išla još na koji preko zzo i kako bude ne znam ni sama bitno je da se samo puno vremena ne gubi zbog godinica 🙈. Pinky gdje si ti kaj ima kod tebe, jesi radila možda test za trombofiliju sad skoro…
    Marijaiva ti si bila u petrovoj može detaljnije opisati kako funkcionira.
    Hannicao kako si kako vas troje 💕

Nisam, ja sam bila na vv… Moja prijateljica je bila u perrovoj, znam da se na prve konzultacije narucila malom, ona je imala sve nalaze gotove i odmah je isla u postupak

To je super kad nema praznog hoda, i tvoja frendica ostala trudna.. Kod koga je bila. Danas sam poslala upite za trombofiliju i hematologa nitko mi nije odgovorio 🙈otišsp ministar pa se svi opustili 🤣. Nadam se da ću dobiti neki razumno termin, stigao nalaz urinokulture strotokok prisutan znači nije ga ubio Klavocin u 12 mj🙈

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

29. Siječanj 2020. 17:51

Marta...

marijaiva

Marta...

Bozma što si odlučila hoćeš u Petovu sad ste i mene zainteresirale ako sad ne uspje iz smrzilća da bi išla još na koji preko zzo i kako bude ne znam ni sama bitno je da se samo puno vremena ne gubi zbog godinica 🙈. Pinky gdje si ti kaj ima kod tebe, jesi radila možda test za trombofiliju sad skoro…
    Marijaiva ti si bila u petrovoj može detaljnije opisati kako funkcionira.
    Hannicao kako si kako vas troje 💕

Nisam, ja sam bila na vv… Moja prijateljica je bila u perrovoj, znam da se na prve konzultacije narucila malom, ona je imala sve nalaze gotove i odmah je isla u postupak

To je super kad nema praznog hoda, i tvoja frendica ostala trudna.. Kod koga je bila. Danas sam poslala upite za trombofiliju i hematologa nitko mi nije odgovorio 🙈otišsp ministar pa se svi opustili 🤣. Nadam se da ću dobiti neki razumno termin, stigao nalaz urinokulture strotokok prisutan znači nije ga ubio Klavocin u 12 mj🙈

Ni ja nisam nista na vv cekala, takodjer dosla na 1 ultrazvuk i s mengom sam isla u postupak. Mislim da kad imas sve nalaze i ako je na ultrazvuku sve ok svugdje je tako osim u vinogradskoj tamo postoji jos dan danas 'lista za lijekove'.
    Ona je bila kod neke zenske doktorice ne znam ime zabb sam. Da od prve je zatrudnila... Nizak amh, dobila je  6 stanica i 2 blastice i trudna eto vec 3 mjeseca ❤️

• Blacky89
    29. Siječanj 2020. 17:54

MakiST kada sam koristila estrofem i utrogestan (oba puta), dobila sam nakon 5 dana od prestanka. A 2 puta kad sam koristila samo utrogestan, prokrvarila prije bete. Mislim da kroz 5 dana trebaš dobit. 
    Hani ako nas skicnes... čestitam na bebacu 😘
    Budvanka u oba stimulirana postupka sam pocela s gonalom 225 iu, prvi uzv skroz šaroliko društvo da mi je prof na drugom uveo pergoveris kako bi folikule malo ujednačio (i uspio je time iako sam imala dosta nezrelih stanica- 15js 7 zrelih). Uz gonal i pergoveris imala i decapeptyl. Stimulaciju sam završavala sa 300iu FSH i 75iu LH (150iu gonala i pergoveris (150/75)). Decapeptyl uveden 6dc. 
    Druga stimulacija od starta samo gonal 225, folikuli nisu toliko šaroliki ali mi je cetrotide uveo tek kad su folikuli bili oko 14mm (sto je meni 8dc bilo), tako da mislim da je kod mene to stvorilo razliku u prvom i drugom postupku, da je u prvom rano uveden orgalutran. Druga stimulacija 12js, 9 zrelih. 
    Vjeruj da na isti lijek mozes drugačije reagirat. Svaki ciklus je drugaciji. A to da si mlada za dugi protokol... tu teoriju nek objesi macku o rep... kakve to veze ima... ja koliko sam shvatila, oni u dugom protokolu žele smiriti jajnike da ne divljaju i da dobiju ujednačenije stanice... nek me cure isprave ako griješim. 

vuky
    29. Siječanj 2020. 18:16

Cure, ja sam odlucila odraditi genetsko testiranje prehrane i tezine, pa jesti po tome da sredim stitnjacu i zdravlje dovedem malsimalno u red! Uzeli smo neku homeopatiju i eto, sto bude, biti ce... vjerojatno to nista nema toliko utjecaja, ali ja cu biti mirnija... 
    Ima tu neko sa nizim AMH i kakva je uopce sansa da dobijem vise js i da mi ostane nesto za smrznuti uopce?

29. Siječanj 2020. 18:36

Blacky89

MakiST kada sam koristila estrofem i utrogestan (oba puta), dobila sam nakon 5 dana od prestanka. A 2 puta kad sam koristila samo utrogestan, prokrvarila prije bete. Mislim da kroz 5 dana trebaš dobit.
    Hani ako nas skicnes… čestitam na bebacu 😘
    Budvanka u oba stimulirana postupka sam pocela s gonalom 225 iu, prvi uzv skroz šaroliko društvo da mi je prof na drugom uveo pergoveris kako bi folikule malo ujednačio (i uspio je time iako sam imala dosta nezrelih stanica- 15js 7 zrelih). Uz gonal i pergoveris imala i decapeptyl. Stimulaciju sam završavala sa 300iu FSH i 75iu LH (150iu gonala i pergoveris (150/75)). Decapeptyl uveden 6dc.
    Druga stimulacija od starta samo gonal 225, folikuli nisu toliko šaroliki ali mi je cetrotide uveo tek kad su folikuli bili oko 14mm (sto je meni 8dc bilo), tako da mislim da je kod mene to stvorilo razliku u prvom i drugom postupku, da je u prvom rano uveden orgalutran. Druga stimulacija 12js, 9 zrelih.
    Vjeruj da na isti lijek mozes drugačije reagirat. Svaki ciklus je drugaciji. A to da si mlada za dugi protokol… tu teoriju nek objesi macku o rep… kakve to veze ima… ja koliko sam shvatila, oni u dugom protokolu žele smiriti jajnike da ne divljaju i da dobiju ujednačenije stanice… nek me cure isprave ako griješim.

Tako je, meni isto nema smisla ta teorija da zbog godina se ne pokusa s dugim protokolom...
    Mislim da je to vise sto vise kosta jer se koriste injekcije od 22 dana prethodnog ciklusa do punkcije pa jos stimulacija od 2 ili 3 dana ciklusa... 

29. Siječanj 2020. 18:37

vuky

Cure, ja sam odlucila odraditi genetsko testiranje prehrane i tezine, pa jesti po tome da sredim stitnjacu i zdravlje dovedem malsimalno u red! Uzeli smo neku homeopatiju i eto, sto bude, biti ce… vjerojatno to nista nema toliko utjecaja, ali ja cu biti mirnija…
    Ima tu neko sa nizim AMH i kakva je uopce sansa da dobijem vise js i da mi ostane nesto za smrznuti uopce?

Koliki ti je amh? 

Nadalica
    29. Siječanj 2020. 18:40

LioraLiora

Nadalica

LioraLiora

Dobro večer cure, 10 ti dan od prve iui i jaki pms bolovi kao i svakog mjeseca pred mengu, stim da sam se toliko osula po licu s prištevima..znači vodeni potkožni čak i po vratu..može li to biti isto od utrića?

Uradi test 😊

Danas je 11dpo..mozda odem po testic..ak nista barem da se ne mucim cekajuci ova 3 dana jos..mislis da bi moglo pokazati ovako rano?

Meni je pokazalo jos 6dpt

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

vuky
    29. Siječanj 2020. 18:44

marijaiva u Analiza u Splitu 8,4, u kbc Ri 12.5... to je bilo u 6. i 7.mj...

29. Siječanj 2020. 18:48

vuky

Cure, ja sam odlucila odraditi genetsko testiranje prehrane i tezine, pa jesti po tome da sredim stitnjacu i zdravlje dovedem malsimalno u red! Uzeli smo neku homeopatiju i eto, sto bude, biti ce… vjerojatno to nista nema toliko utjecaja, ali ja cu biti mirnija…

Ako se dobro sjecam sa letrozolom si imala 8 folikula sta je odlicno. Kad bi bila u punoj stimulaciji vjerujem da bi bilo blastica i za smrznuti

• Mala_martina1990
    29. Siječanj 2020. 18:56

Isla sam napravit sad test onako iz zezancije da vidim dali je injekcija bthcg-a jos u meni jer sam se piknula u nedjelju...jedna jedina crta...druge crte nigdje na vidiku....stvarno se taj booster brzo ispraznio iz mene...🙈🙈🙈🙈🤣🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.