Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vuky
    29. Siječanj 2020. 19:02

Bozma bome imas super pamcenje! 8 folikula je bilo prosli put sa letrozolom, da! 

29. Siječanj 2020. 19:03

vuky

marijaiva uAnaliza u Splitu 8,4, u kbc Ri 12.5… to je bilo u 6. i 7.mj…

Pa nije to tako nisko, znam dosta njih sa  puno nizim AMH i mame  su postale❤️

29. Siječanj 2020. 19:05

Mala_martina1990

Isla sam napravit sad test onako iz zezancije da vidim dali je injekcija bthcg-a jos u meni jer sam se piknula u nedjelju…jedna jedina crta…druge crte nigdje na vidiku….stvarno se taj booster brzo ispraznio iz mene…🙈🙈🙈🙈🤣🤣🤣

Hahaha bas je brzo izasao , a od koliko je bio booster, 1500 ili? Koji ti je danas dan nakon transfera? Koji dan su vraceni embriji? 

PinkFairydust
    29. Siječanj 2020. 19:06

Drage cure, kod mene ne moze normalno. Dakle, prvo je dragom deda zavrsio u bolnici, skoro umro od infarkta, pa smo imali malo obiteljske drame zadnjih dana, zato sam nestala. Pa sam danas ja odradila telefonske konzultacije s prvom klinikom u Pragu, dosta dobar dojam su mi ostavili, na kraju ne znam gdje cemo, to je bila klinika koja mi se manje svidala:) I taman se dogovorim s doktoricom da joj posaljem jos nalaz pape koji cekamo i par jos sitnica i kao planiramo protokol i sve za dalje:)  *ali* me onda popodne nazvala sestra od mojeg soc. ginica da nek se hitno nacrtam odmah danas u ambulanti. I nece nis reci, kao " pricat cete s doktorom" .Okkkk. Dojurim ja, kad ono, dosao konacno moj papa, nasli neko atipicno sranje, zvali sa citologije da jave nalaz prije nego su ga napisali i poslali postom jer je potencijalna frka. Uzeli mi sad bris na HPV, dali mi uputnicu da se idem naruciti na kolposkopiju i biopsiju i nemam pojma. Kao nadamo se da nije nista, al nekih 15ak posto takvih nalaza ispadnu karcinomi, pa da ne bi bilo.
    ...odustala sam od bildanja jajnih stanica, dosla doma i natocila si jaeger za veceru. *ebote zivot i sve.

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

PinkFairydust
    29. Siječanj 2020. 19:09

Marta - ja sam ti te faktore za trombofiliju radila prije 15ak godina jer sam htjela bit na piluli zbog bolnih mengi, a frend hematolog je primjetio da mi je pol familije imalo tromboze/ embolije/ infarkte/ inzulte, pa me natjerao da se istestiram. Tad sam ih radila na Rebru. Sada sam kao pripremu za postupak samo ponovila par stvari cije vrijednosti se mijenjaju u krvi, genetika ostaje ista

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

• Mala_martina1990
    29. Siječanj 2020. 19:09

marijaiva

Mala_martina1990

Isla sam napravit sad test onako iz zezancije da vidim dali je injekcija bthcg-a jos u meni jer sam se piknula u nedjelju…jedna jedina crta…druge crte nigdje na vidiku….stvarno se taj booster brzo ispraznio iz mene…🙈🙈🙈🙈🤣🤣🤣

Hahaha bas je brzo izasao , a od koliko je bio booster, 1500 ili? Koji ti je danas dan nakon transfera? Koji dan su vraceni embriji?

Pise na nalazu decapeptyl 0,1 s,c  sta god to znacilo...ugl.. dvodnevni embrij danas 7dnt

29. Siječanj 2020. 19:13

Mala_martina1990

marijaiva

Mala_martina1990

Pise na nalazu decapeptyl 0,1 s,c sta god to znacilo…ugl.. dvodnevni embrij danas 7dnt

A decapeptyl ni ne sadrži hcg, samo brevactid tako da tebi test od te injekcije ne moze ni biti pozitivan to se samo na brevactid odnosi... 

29. Siječanj 2020. 19:15

Mala_martina1990

marijaiva

Mala_martina1990

Pise na nalazu decapeptyl 0,1 s,c sta god to znacilo…ugl.. dvodnevni embrij danas 7dnt

S c znaci subkutano davanje injekcije.. 
    Za 2 dana bi mogao neku sjenicu testic imati😊
    Sretno❤️

• Mala_martina1990
    29. Siječanj 2020. 19:17

marijaiva

Mala_martina1990

marijaiva

Mala_martina1990

S c znaci subkutano davanje injekcije..
    Za 2 dana bi mogao neku sjenicu testic imati😊
    Sretno❤️

Ahaaaa,a brevacid sam dobila na dan punkcije 

29. Siječanj 2020. 19:17

PinkFairydust

Drage cure, kod mene ne moze normalno. Dakle, prvo je dragom deda zavrsio u bolnici, skoro umro od infarkta, pa smo imali malo obiteljske drame zadnjih dana, zato sam nestala. Pa sam danas ja odradila telefonske konzultacije s prvom klinikom u Pragu, dosta dobar dojam su mi ostavili, na kraju ne znam gdje cemo, to je bila klinika koja mi se manje svidala:) I taman se dogovorim s doktoricom da joj posaljem jos nalaz pape koji cekamo i par jos sitnica i kao planiramo protokol i sve za dalje:) *ali* me onda popodne nazvala sestra od mojeg soc. ginica da nek se hitno nacrtam odmah danas u ambulanti. I nece nis reci, kao " pricat cete s doktorom" .Okkkk. Dojurim ja, kad ono, dosao konacno moj papa, nasli neko atipicno sranje, zvali sa citologije da jave nalaz prije nego su ga napisali i poslali postom jer je potencijalna frka. Uzeli mi sad bris na HPV, dali mi uputnicu da se idem naruciti na kolposkopiju i biopsiju i nemam pojma. Kao nadamo se da nije nista, al nekih 15ak posto takvih nalaza ispadnu karcinomi, pa da ne bi bilo.
    …odustala sam od bildanja jajnih stanica, dosla doma i natocila si jaeger za veceru. *ebote zivot i sve.

Ojoojj bome te snaslo.. No uglavnom vjerojatno imas cin, i ja sam ga davno imala.. I hpv visokorizican... 
    2 godine sam se borila s tim sad su mi nalazi ok, koristila sam tablete kolostrum za jacanje imuniteta i pila hektolitre caja od marulje, vrkute i stolisnika... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.