marijaiva mislim da je to normalno preko hzzo da se doktori izmjenjuju tj. da svaki put naletis na drugog. Onaj kod kojeg se upises samo bitan da ti prepise terapiju, a meni trenutno bitno da me taj prvi ne spici odmah za Cipar, nego eto da bar pokusa nesto.
Hannicao, zao mi je, ali imas ovog jednog i sad je mozda za njega manje rizika kad je sam
Jutro zenske.. uradila sam jutros test onaj obicni trakica..i negativan je..12 dana poslije iui..mislim da nije prerano i da je nesto da bi pokazalo. Veselim se iducem postupku..vrlo rado bi isla odmah na ivf..kakva su vasa iskustva na vv jel mogu zahtjevati da odmah idemo na ivf? Cestititke svim curama kojima uspjela trudnoca 😊
Hannicao, bas mi je zao tog jednog :/ Ali sigurna sam da ce ovaj drugi biti fajter i da ce s njim biti sve ok :)
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Pozdrav zene. Jucer sam operirana laparaskopski, trudnoca mi je bila u jajovodu i odstranjena su mi oba jer su bili u katastrofa stanju i riskirala bi se ponovna vanmaternicna. Cim budemo mogli i kad se ja oporavim psihicki krenut cemo u mpo postupak. Jos sam pod sokom, ali sam dosla ovdje pitati ima li tko slicnu situaciju, savjet, utjehu?
Inace sam s teme lh trakice, dosta brzo nam se ulovil ova vanmaternicna.
Sretno svima koji se trude
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Pozdrav zene. Jucer sam operirana laparaskopski, trudnoca mi je bila u jajovodu i odstranjena su mi oba jer su bili u katastrofa stanju i riskirala bi se ponovna vanmaternicna. Cim budemo mogli i kad se ja oporavim psihicki krenut cemo u mpo postupak. Jos sam pod sokom, ali sam dosla ovdje pitati ima li tko slicnu situaciju, savjet, utjehu?
Inace sam s teme lh trakice, dosta brzo nam se ulovil ova vanmaternicna.
Sretno svima koji se trude
Pozdrav Slee, evo ja sam ti imala slicnu situaciju. Nakon vanmaternicne mi je odstranjen jedan jajovod, a kad sam dosla u petrovu na prve konzultacije, dr je odlucila da idemo odmah na ivf da ne riskiramo jos jednom vm. Nakon prvog pregleda obavila sam sve nalaze i vec u sljedecem ciklusu smo krenuli.
Evo sutra ce valjda biti oplodnja js, napokon, a iduci tjedan po takvome transfer u ponedjeljak ili srijedu, ako bude sve kak treba
Znaci radis nalaze koje ti kazu i vrlo brzo to ide, kod tvoje situacije ce izbjeci vm, a ako drugog problema nema, vrlo brzo ces se maknuti u neku ljepsu temu 😁 kuda mislis ici?
Moram jos prouciti sve te termine.
Koliko nakon vanm. ste mogli na prvi ivf?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Htjela sam reci, kod tvoje situacije odmah ide ivf zbog svih okolnosti
E ne znam, ja sam u Rijeci i odmah su me jucer nakon operacije narucili na konzultacije.
Nista ne znam ni gdje je dobro niti kakav je postupak, ali proucit cu kad izadjem iz bolnice.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Ja sam zbog vanmaternicne dobivala citostatike kako bi se plod razgradio, nazalost neuspjesno pa se ipak operiralo. Al ja sam zbog lijekova morala barem pola godine pauzirati do trudnoce da to sve izađe iz organizma
Sortiraj odgovore
Najstariji