Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Simba 1989
    29. Siječanj 2020. 21:49

Marta...

Bozma to je stvarno ono da te dotuku do kraja mislim pristup je užasno bezobrazan bahat i nehuman…a slično sam i ja doživjela u prvoj privatnoj klinici ono žena me popljuvala da sam se u startu otpisala 🙈. Joj joj da su oni u našoj koži vidjeli bi kako je to. Lanu Škrgatić dosta fale u petrovoj, i profu kod nje je bila naša Nikitta, a za Vrčića kažu da je ok privatno a kad dođeš u kliniku kao da te ne poznaje i kao jako malo priča što ja osobno ne volim.. E sad tko će ga znati

Ja sam bila kod dr. Maje Banović.. Znači zaista tako krasna doktorica... Stvarno super.. Ali koliko znam da je jako bitan biolog, a neznam kakvi su im biolozi.. Ali činjenica je da smo tamo prvi puta došli do blastica 

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

Marta...
    29. Siječanj 2020. 22:13

Simba 1989

Marta...

Bozma

JECIK, jesi ti to promijenila nick?
    Pink, sigurno je greska, ako su do sad svi nalazi bili OK
    Marta,kako se zove ta profa? Jos se ne mogu odlucit kod koga bi, a s obzirom da se ne ceka puno javit cu im se krajem 02. do tada cu valjda znat kod koga cu

Dinka Pavičić Baldani

Za nju sam čula da je teško uloviti.. To mi kolegica rekla.. Znači doktorica radi u petrovoj i još predaje na fakultetu i nemoguće je da svaki puta bude u ambulanti..

Jedino što je problem kad je punkcija ne radi ti tvoj dr ako se ne pogodi baš već onaj koji radi taj dan.. To mi je malo glupo 🤷‍♂️

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Simba 1989
    29. Siječanj 2020. 22:16

Marta...

Simba 1989

Marta...

Bozma

Marta,kako se zove ta profa? Jos se ne mogu odlucit kod koga bi, a s obzirom da se ne ceka puno javit cu im se krajem 02. do tada cu valjda znat kod koga cu

Dinka Pavičić Baldani

Za nju sam čula da je teško uloviti.. To mi kolegica rekla.. Znači doktorica radi u petrovoj i još predaje na fakultetu i nemoguće je da svaki puta bude u ambulanti..

Jedino što je problem kad je punkcija ne radi ti tvoj dr ako se ne pogodi baš već onaj koji radi taj dan.. To mi je malo glupo 🤷‍♂️

Da, to je sada nešto novo.. Ja kada sam išla u 5.mj doktor koji te vodi bude na punkciji

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

29. Siječanj 2020. 22:27

Simba 1989

Marta...

Simba 1989

Marta...

Bozma

Dinka Pavičić Baldani

Da, to je sada nešto novo.. Ja kada sam išla u 5.mj doktor koji te vodi bude na punkciji

Tjesite se, mene je na vv tokom 1 postupka znalo gledati 3 doktora i svaki svoje trkelja. No sad je opet tamo vecinom jedna doktorica prije je to bilo koma... Njih 4 i svi su se izmjenjivali... Podgajski, Planinicka, Jukicka i jos jedna doktorica njeno ime sam zabb.. Ono kao 1 put se u pises kod 'doktora koji ce te vodit' no svi se izmjene... Ali ako ce vas utjesit🤭 ja sam tamo ostala 2 put trudna a privatno gdje me vodio 1 doktor nisam😜🤷‍♀️🤷‍♀️

Supergirl
    29. Siječanj 2020. 22:45

Ja sam u petrovoj kod dr maje banovic, zaista sam prezadovoljna i sjela mi je na prvu. Jako je smirena i ljubazna, sa osmjehom, empatijom, strpljiva da sve objasni. Kod nje sam dobila termin dosta brzo, toplo ju preporucam.

Hannica0 👧
    29. Siječanj 2020. 23:21

Da Vas update-am. Isla sam na pregled. Jedan plod je stao . Velicine je 0.64 sto odgovara 6+2. A drugome srce kuca i dbrro raste za sada. 1.38cm sto odgovara7+5. A ja sam danas po aspiraciji (ovulaciji) 7+5.  Moram za tj dana opet da vide razvoj situacije. 

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Nadalica
    30. Siječanj 2020. 00:18

Hannica0

Da Vas update-am. Isla sam na pregled. Jedan plod je stao . Velicine je 0.64 sto odgovara 6+2. A drugome srce kuca i dbrro raste za sada. 1.38cm sto odgovara7+5. A ja sam danas po aspiraciji (ovulaciji) 7+5. Moram za tj dana opet da vide razvoj situacije.

Bas mi je zao sto cujem 😢 Ali imas jednog malog borca vjerujem da ce sve biti uredu 

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

Hannica0 👧
    30. Siječanj 2020. 00:23

Nadalica

Hannica0

Da Vas update-am. Isla sam na pregled. Jedan plod je stao . Velicine je 0.64 sto odgovara 6+2. A drugome srce kuca i dbrro raste za sada. 1.38cm sto odgovara7+5. A ja sam danas po aspiraciji (ovulaciji) 7+5. Moram za tj dana opet da vide razvoj situacije.

Bas mi je zao sto cujem 😢 Ali imas jednog malog borca vjerujem da ce sve biti uredu

Da. samo da se on izvuce 🙏

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Nadalica
    30. Siječanj 2020. 01:11

Hannica0

Nadalica

Hannica0

Da. samo da se on izvuce 🙏

Ni sa trudnocom ne mozes biti miran, uvijek nesto, uvijek brige 😢

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

Supergirl
    30. Siječanj 2020. 06:21

Hannicao, zao mi je..no ovaj jedan je taj pravi, i sve ce biti u redu 😘 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.