Marijaiva, tako nesto sam gledala na airbnb, sve oko bolnice je i preko 500kn, sto dalje cijene su manje a mozda bi na booking bilo i manje. Tako nekako bi bila, od prvog uzv do punkcije, 1 tjedan. Ima da crknem od dosade sama u ZG. Samo ću zlostavljat vas tu 😂
Vuky nisam znala da radi i privatno. U kojoj je klinici privatno.
Ma svasta korisna cu tu saznat
Cure bila sam juce na razgovoru za novi - drugi postupak. Trebalo bi u martu da probamo drugi put. Antralnih ukupno imam 13 folikula i da je to OK. Rekao je da bi mi ponovio terapiju (gonal 150 i cetrotide x 4 dana)...malo me to brine jer prvi put sam lose odgovorila na tu stimulaciju.rekao je da postoji opasnost od hipera ako mi poveca. A mlada sam za dugi protokol. Nisam pametna
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Sta vi mislite? Pocela sam da vjezbam i kljukam se vitaminima. Brojim antralne svaki mjesec. Nema pomaka nikakvog.
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Bozma poliklinika Hilarus... tako su mi savjetovali, da se 2tj ceka na pregled...
Marijaiva, tako nesto sam gledala na airbnb, sve oko bolnice je i preko 500kn, sto dalje cijene su manje a mozda bi na booking bilo i manje. Tako nekako bi bila, od prvog uzv do punkcije, 1 tjedan. Ima da crknem od dosade sama u ZG. Samo ću zlostavljat vas tu 😂
Vuky nisam znala da radi i privatno. U kojoj je klinici privatno.
Ma svasta korisna cu tu saznat
A gle da se nac i za 300kn dobar smjesta, puta 7 dana ti je 2100kn, da ti sve ukupno sa smjestajem, putovanjem i tamo sto ces trosit bude i 5000kn opet ti ispadbe jeftinije nego privatno placati postupak .ja sam nakon prvog ultrazvuka isla kuci jer mi je bilo dugo do drugog i onda od drugog do punkcije sam ostala i to je bilo ta 4 dana...
Bozma što si odlučila hoćeš u Petovu sad ste i mene zainteresirale ako sad ne uspje iz smrzilća da bi išla još na koji preko zzo i kako bude ne znam ni sama bitno je da se samo puno vremena ne gubi zbog godinica 🙈. Pinky gdje si ti kaj ima kod tebe, jesi radila možda test za trombofiliju sad skoro...
Marijaiva ti si bila u petrovoj može detaljnije opisati kako funkcionira.
Hannicao kako si kako vas troje 💕
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Bozma što si odlučila hoćeš u Petovu sad ste i mene zainteresirale ako sad ne uspje iz smrzilća da bi išla još na koji preko zzo i kako bude ne znam ni sama bitno je da se samo puno vremena ne gubi zbog godinica 🙈. Pinky gdje si ti kaj ima kod tebe, jesi radila možda test za trombofiliju sad skoro…
Nisam, ja sam bila na vv... Moja prijateljica je bila u perrovoj, znam da se na prve konzultacije narucila malom, ona je imala sve nalaze gotove i odmah je isla u postupak
Bozma što si odlučila hoćeš u Petovu sad ste i mene zainteresirale ako sad ne uspje iz smrzilća da bi išla još na koji preko zzo i kako bude ne znam ni sama bitno je da se samo puno vremena ne gubi zbog godinica 🙈. Pinky gdje si ti kaj ima kod tebe, jesi radila možda test za trombofiliju sad skoro…
Nisam, ja sam bila na vv… Moja prijateljica je bila u perrovoj, znam da se na prve konzultacije narucila malom, ona je imala sve nalaze gotove i odmah je isla u postupak
mailom ne malom😜😂
Cure bila sam juce na razgovoru za novi - drugi postupak. Trebalo bi u martu da probamo drugi put. Antralnih ukupno imam 13 folikula i da je to OK. Rekao je da bi mi ponovio terapiju (gonal 150 i cetrotide x 4 dana)…malo me to brine jer prvi put sam lose odgovorila na tu stimulaciju.rekao je da postoji opasnost od hipera ako mi poveca. A mlada sam za dugi protokol. Nisam pametna
Ne mora značiti da ces isto reagirati, ja, sam takodjer 2 puta koristila isti lijek i 2 put sam puno bolje reagirala tj punkcija je bila dan kasnije i rezultat puno bolji nego 1 put tako da... 13 antralaca je super samo da svi sadrze stanicu i da se lijepo oplode... A nista nisam koristila od suplemenata a rezultat totalno drugaciji tako da.. Dosta je i do dana punkcije 1put su mi bile nezrele stanice.
ja sam u Splitu radila testove na trombofiliju gotovo za 10 radnih dana,ako nekom treba
Jesi se trebala naručivali
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji