Liora pitaj test od 10mIU, on bi trebao pokazati i bilo bi super kad bi ga uradila sa prvom mokracom.
Marijaiva se kune u Geratherm, uzet cu ga i ja sebi uskoro🙂 Sretno🤞🤗
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Hej cure,evo meni danas 7dnt,simtomi su prestali,cixe mozda jos malo bole i jucer i danas kao malo osjecaj u stomaku kao da xu dobit ,inace trebala bi dobiti ponedjeljak,utorak.... neznam kas bi mogla test pišnut s obzirom da je dvodnevni emrij i i nedjelju sam se piknula s onom BTHCG injekcijom....🙄🙄🙄
Liorapitaj test od 10mIU, on bi trebao pokazati i bilo bi super kad bi ga uradila sa prvom mokracom.
Marijaiva se kune u Geratherm, uzet cu ga i ja sebi uskoro🙂 Sretno🤞🤗
Danas cu otici pitati bas za taj..hvala na preporuci..al nista od jutarnje..pricekat cu sutrašnju 😊
Meto nije otpisan, samo se pokusavam pripremiti za sve varijante... prosli put sam mislilia da je to to... odmah blizanci i gotovo... ne zelim i dalje biti naivna... ne mogu apsolutno nikako utjecati na ishod, samo se pustiti, vjerovati da znaju sto rade i nadati... da sam bar vjernik pa bi molila...
Vuky moja, sve znam. Ne mozemo utjecati na nista sada, tu smo gdje smo i jedino se mozemo nadati u sretan kraj💪
Mala Martina uf, ako si prije tri dana dala booster onda ce ti testic biti sig pozitivan. Znam da si nestrpljiva, jedino ako imas kineze (ili vise testica) da testiras svaki dan i ako crtica tamni onda je to to.
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Meto
Mi smo u fazi pretraga i čekanja na prvi postupak.
Bili smo u Petrovoj na prvim konzultacijama ali nam je doktor rekao da je najbolje da mm zbog jako lošeg spermiograma dva mjeseca pije profertil i da onda ponovimo spermiogram i dođemo onda da se dogovorimo za postupak.
A u međuvremenu mm obavlja urološke pretrage.
Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
i tamo gdje zelim cu sigurno doc
Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
U konzultacijama za drugu bebu
lelicaa91@gmail.com
Ubija to sto siskroz nemocan! Sto god sam pitala doktora da uzimam od dodataka je po njemu nepotrebno! Iako sa druge strane on nebi nista ni za suprugov spermiogram a mi smo maticnom i cajevima dosli od loseg nalaza do odlicnpg sad u postupku...
Marijaiva mi je jucer dala dobru ideju, da probam u ZG preko hzzo, pa sam vec krenula cackat, nekako me najvise privlaci Petrova, ma vec iskopala aparman par koraka od bolnice po ok cijeni 😂.Nego gledam malo po stranicama, moze se mailom narucit ali ne znam je li obavezan prvi specijalisticki pregled ili bi mogla odmah u postupak i bez tog pregleda? I bi li mi netko drugi mogao skupit ljekove da ne dolazim samo za to u Zagreb, posto prva folikulometrija sigurno nece bit prije 6dc?
Bozma, ja sam isto u Petrovoj, mene je moja soc gin narucila na prvi pregled. Nakon tog prvog pregleda smo cekali pocetak ciklusa kada su krenule folikulometrije i pikanje. Da li znas kod kojeg zelis dr? Posto mi je prvi put, morala sam osobno po lijekove da mi pokazu kako, ali inace valjda ne treba podici osobno ako si to vec radila.
Vuky da dokzori bas ne vjerujuu vitamine. I nece bas reci sta uzimati. Bar ja imam takvo iskustvo.
A koliko otprilike traje odmrzavanje zametka? Rekli su mi doci u 8, pretpostavljam da tek onda kad dodjem ide odmrzavanje?
Vuky da dokzori bas ne vjerujuu vitamine. I nece bas reci sta uzimati. Bar ja imam takvo iskustvo.
A koliko otprilike traje odmrzavanje zametka? Rekli su mi doci u 8, pretpostavljam da tek onda kad dodjem ide odmrzavanje?
Ne oni ga odmrzuju ranije pa kad vide da li je sve ok i da li su embriji prezivjeli odmrzavanje ide transfer, tako da ce ga oni izvaditi prije 8...
Sortiraj odgovore
Najstariji