Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Siječanj 2020. 21:16

Blacky89

Lala aaaa bas super! Vjerujem da si sretna 😉, da, da, sad si i službeno MPO borilica… joooj vidjet ces kako se lako navučeš na te iglice i tabletice 🤪 s nestrpljenjem ces čekati da si sljedeću piknes 🙈 prosli put sam rekla dr da mi je cudno kad jedan mjesec ne odem kod ginekologa 🙉 čisto mi fali…

ajme kako se prepoznajem u ovome, čini mi se da sam najsretnija dok se bodem 

vuky
    28. Siječanj 2020. 21:34

Blacky89 sta cu, proucila sam statistike, 10-15% je sansa da ivf uspije, prosli put mi je ko sve bilo dobro i nije uspjelo, sad smo vec krenuli iz losijeg pa se manje nadam uspjehu... a onda bi iskoristili rade pokusaje preko hzzo sto imamo pravo, pa ako ni to ne uspije opet privatno dalje.... Ja moram imati plan, lakse mi je tako!

Nadalica
    29. Siječanj 2020. 00:59

LioraLiora

Dobro večer cure, 10 ti dan od prve iui i jaki pms bolovi kao i svakog mjeseca pred mengu, stim da sam se toliko osula po licu s prištevima..znači vodeni potkožni čak i po vratu..može li to biti isto od utrića?

Uradi test 😊

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

• avama
    29. Siječanj 2020. 07:32

Uf taj sok od cikle. Ja ako popijem vise od jednom zna me volit trbuh. I sad ne mogu vidjeti ciklu. A prije sam je obozavala.

Simba 1989
    29. Siječanj 2020. 07:36

marijaiva

Simba 1989

Marta...

Simba 1989

Marta...

Bozma ako ti bude trebalo skupiti lijekove i poslati nije problem i bilo kaj administrativno mogu ti uskočiti :-)
    Cure dobila sam uputnicu za trombofiliju i hematologa gdje raditi trombofiliju a da se dugo ne čeka u Zg.

Meni su sa više strana savjetovali hematologa na rebru, Sanda Kinda Bašić,pa ako imaš kakvu vezu probaj doći do nje, žena je super.. Ona je oštra, ali ako imalo sumnja na nešto slati će te na sve moguće pretrage..

Hvala ti, da čula sam za nju ali prije moram napraviti pretragu za trombofiliju, koliko se čekaju nalazi

Meni je dala moja dr. Mpo za početak neke pretrage a te nalaze sam ti čekala cca mjesec dana, s tim nalazima se javila hematologu.. S obzirom da imam mutacije i homozigot i heterozigot slala me je dalje.. Te nalaze sam vadila u više bolnica i koncentraciju PAI moraš privatno vaditi, ni jedna bolnica neradi.. A moraš imati strpljenja.. Meni se sve skupa to jako otegnulo, mogla sam to riješiti i prije, ali eto..

Mislim da vv radi pai..bar je dok sam ja isla…

Rade mutaciju PAI ali ne i koncentraciju.. Prošla sam sve bolnice.. Ali zaista nije cijena neka privatno da padaš u nesvijest.. Cijena je 265 kn 

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

29. Siječanj 2020. 08:08

Simba 1989

marijaiva

Simba 1989

Marta...

Simba 1989

Marta...

Bozma ako ti bude trebalo skupiti lijekove i poslati nije problem i bilo kaj administrativno mogu ti uskočiti :-)
    Cure dobila sam uputnicu za trombofiliju i hematologa gdje raditi trombofiliju a da se dugo ne čeka u Zg.

Meni su sa više strana savjetovali hematologa na rebru, Sanda Kinda Bašić,pa ako imaš kakvu vezu probaj doći do nje, žena je super.. Ona je oštra, ali ako imalo sumnja na nešto slati će te na sve moguće pretrage..

Hvala ti, da čula sam za nju ali prije moram napraviti pretragu za trombofiliju, koliko se čekaju nalazi

Meni je dala moja dr. Mpo za početak neke pretrage a te nalaze sam ti čekala cca mjesec dana, s tim nalazima se javila hematologu.. S obzirom da imam mutacije i homozigot i heterozigot slala me je dalje.. Te nalaze sam vadila u više bolnica i koncentraciju PAI moraš privatno vaditi, ni jedna bolnica neradi.. A moraš imati strpljenja.. Meni se sve skupa to jako otegnulo, mogla sam to riješiti i prije, ali eto..

Mislim da vv radi pai..bar je dok sam ja isla…

Rade mutaciju PAI ali ne i koncentraciju.. Prošla sam sve bolnice.. Ali zaista nije cijena neka privatno da padaš u nesvijest.. Cijena je 265 kn

Hm.. Nisam to znala, koja he razlika? Mislim ako nemas mutaciju onda nemas ni koncentraciju PAI ili.. Nista meni hematologica nije rekla za to meni je PAI mutacija uredna radjena na vv i to je to prvi put cujem za ovo... 

• avama
    29. Siječanj 2020. 08:13

Evo me s folikulometrije. Dogovoron fet u pon. Napokon!!! Ovulacija je bila sinoc. I lh test je bio jucer ujutro pozitivan (imam s ebaya i znaci da pokazuje tocno). E sad imam jedino oziljak od carskog na maternici i to ih malo brine i malo neke tekucine. Dobila sam estrofem i utrogestan. Sad me strah tog oziljka tu je kao tanko. Uf ne ne znam kako ce to biti. Ko ce prezivjeti do testa ili bete!?

Lemon
    29. Siječanj 2020. 08:23

Bozma mislim da je sok bolji, iako nisam tu kuhanu nikad kupovala. Ali opet bolje išta nego ništa 
    Zaza ja sam gonal svaki dan u drugu stranu trbuha. Pa onda sam pikala sa drugom inekcijom tamo gdje ima mjesta 
    Blacky haha, ali i željezo se popravi od soka pa samo pij. Mislim da Hani nije još rodila

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Meto
    29. Siječanj 2020. 08:44

Lala da ti pozelim sluzbenu dobrodoslicu😜😁
    Drago mi je da je sve proslo dobro i da si zadovoljna, znaci uskoro kreces, to ce proletiti za cas🤞 
    Nellchi u kojem ste vi stadiju sad? 💪
    Sunce cestitam😍
    Wannabemomy dobrodosla🙂
    Vuky i Blacky 💁 sa otpisivanjem postupka koji nije ni poceo🤦‍♀️😅
    Blacki nemam nikakvih simptoma, tek je 5dnt, probava mi losa i 2kg su gore na vagi😫 Utrici😰
    Imam i ja sok od cikle koji nisam otvorila🙈 
    Hani nam je rodila decka, malo ranije i dosli su kuci ovih dana. 
    Hani ako nas citas velike puse za malca, kako si nam ti?😘
    Zaza svaki dan promijeni, ako si danas gonal u desnu str, onda decapeptyl u lijevu i sutra obrnuto. Rotiras😊
    Avama misli pozitivno, drzimo 🤞🤞 na najjace💪

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

29. Siječanj 2020. 09:10

Nadalica

LioraLiora

Dobro večer cure, 10 ti dan od prve iui i jaki pms bolovi kao i svakog mjeseca pred mengu, stim da sam se toliko osula po licu s prištevima..znači vodeni potkožni čak i po vratu..može li to biti isto od utrića?

Uradi test 😊

Danas je 11dpo..mozda odem po testic..ak nista barem da se ne mucim cekajuci ova 3 dana jos..mislis da bi moglo pokazati ovako rano?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.