Bozma ako ti bude trebalo skupiti lijekove i poslati nije problem i bilo kaj administrativno mogu ti uskočiti :-)
Cure dobila sam uputnicu za trombofiliju i hematologa gdje raditi trombofiliju a da se dugo ne čeka u Zg.
Meni su sa više strana savjetovali hematologa na rebru, Sanda Kinda Bašić,pa ako imaš kakvu vezu probaj doći do nje, žena je super.. Ona je oštra, ali ako imalo sumnja na nešto slati će te na sve moguće pretrage..
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Curke koje ste se pikale istovremeno sa Decapeptylom i Gonalom, jeste svaki dan Gonal u istu stranu trbuha ili ste mijenjale? Meni su rekli da istovremeno ne smijem dati u istu stranu trbuha i Gonal i Decapeptyl i taj dio mi je jasan. Jedino se pitam da li u lijevu stranu primjerice stalno pikati Gonal, a u drugu Decapeptyl ili mogu jednom lijevu stranu, jednom desnu stranu?
Danas mi je 3. dan ciklusa i 11. Decapeptyl i prva tura Gonala. U subotu moram na kontrolu. Iako sam bila i danas, ali me doktorica uopće nije pregledavala. Malo mi to čudno. I vadila sam hormone, poslali su me sa humane kat niže.
Bozma ako ti bude trebalo skupiti lijekove i poslati nije problem i bilo kaj administrativno mogu ti uskočiti :-)
Cure dobila sam uputnicu za trombofiliju i hematologa gdje raditi trombofiliju a da se dugo ne čeka u Zg.
Meni su sa više strana savjetovali hematologa na rebru, Sanda Kinda Bašić,pa ako imaš kakvu vezu probaj doći do nje, žena je super.. Ona je oštra, ali ako imalo sumnja na nešto slati će te na sve moguće pretrage..
Hvala ti, da čula sam za nju ali prije moram napraviti pretragu za trombofiliju, koliko se čekaju nalazi
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Dobro večer cure, 10 ti dan od prve iui i jaki pms bolovi kao i svakog mjeseca pred mengu, stim da sam se toliko osula po licu s prištevima..znači vodeni potkožni čak i po vratu..može li to biti isto od utrića?
i još jedan čudan simptom je "bockanje" s desne strane donjeg trbuha..
Hvala ti, da čula sam za nju ali prije moram napraviti pretragu za trombofiliju, koliko se čekaju nalazi
Meni je dala moja dr. Mpo za početak neke pretrage a te nalaze sam ti čekala cca mjesec dana, s tim nalazima se javila hematologu.. S obzirom da imam mutacije i homozigot i heterozigot slala me je dalje.. Te nalaze sam vadila u više bolnica i koncentraciju PAI moraš privatno vaditi, ni jedna bolnica neradi.. A moraš imati strpljenja.. Meni se sve skupa to jako otegnulo, mogla sam to riješiti i prije, ali eto..
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Martaja sam prvo išla hematologu, iznijela svoje probleme i onda je ona odredila kaj sve trebam napraviti. Toga je bilo brdooo hrpa tih nekih pretraga za trombofilije. Kroz mjesec dana sam dobila od svega nalaze.
Hvala ti, da li si dugo čekala termin
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Meni je dala moja dr. Mpo za početak neke pretrage a te nalaze sam ti čekala cca mjesec dana, s tim nalazima se javila hematologu.. S obzirom da imam mutacije i homozigot i heterozigot slala me je dalje.. Te nalaze sam vadila u više bolnica i koncentraciju PAI moraš privatno vaditi, ni jedna bolnica neradi.. A moraš imati strpljenja.. Meni se sve skupa to jako otegnulo, mogla sam to riješiti i prije, ali eto..
Mislim da vv radi pai..bar je dok sam ja isla...
Lala aaaa bas super! Vjerujem da si sretna 😉, da, da, sad si i službeno MPO borilica... joooj vidjet ces kako se lako navučeš na te iglice i tabletice 🤪 s nestrpljenjem ces čekati da si sljedeću piknes 🙈 prosli put sam rekla dr da mi je cudno kad jedan mjesec ne odem kod ginekologa 🙉 čisto mi fali...
Jenn hvala ti 🤗 jedino jos prirodni nisam probala... ajd da i to vidim 🙏
Meto kako si nam?
Lemon svaka ti čast na 4 boce cikle... ja nakon druge čaše ju jedva zadržavam u sebi. Sad sam kupila 4 boce kao popit cu... ahaaaa, nisam jos prvu popila... otrov! Vec sam razmišljala da odlijepim naljepnicu gdje piše sok od cikle i nalijepim Gin (mozda bi mi onda bilo lakše 🙈)
Vuky ti ko i ja, planiraš vec sljedeći postupak 😂 (a ovaj u toku)
Sad kad sam spomenula cugu, sjetila sam se Hani koja me uvijek prozivala radi iste 😂🙈
Jel koja od starijih cura zna dokle nam je ona dosla? Jel rodila?
Sortiraj odgovore
Najstariji