Cure pomazite! Ovo je trebao biti ciklus u kojem smo trebali biti na nasem prvom aih-u. medutim, meni kasnila i jutros beta hcg 7246 U/l. Je li to previse, obzirom da sam danas 5+6? Citam da visoka beta moze znaciti molarnu trudnocu😱
Ustvari, mislim da sam krivo izracunala. Zadnja menstruacija je bila 25.12.
Cure pomazite! Ovo je trebao biti ciklus u kojem smo trebali biti na nasem prvom aih-u. medutim, meni kasnila i jutros beta hcg 7246 U/l. Je li to previse, obzirom da sam danas 5+6? Citam da visoka beta moze znaciti molarnu trudnocu😱
Ustvari, mislim da sam krivo izracunala. Zadnja menstruacija je bila 25.12.
Krivo si izracunala da.. Danas ti je 4+6 po menstruaciji i ja ne bih se zamarala s molarnom trudnocom mislim da su to puno vise vrijednosti tad..
Cestitam❤️
Hej, ultra nova sam ovdje iako neko duze vrijeme pratim ovaj forum i prosli u istoj temi. No nadam se da nisam u pogresnoj temi... No, da prijedem na stvar... Od 17. god. sam stalno kod ginica no ispostavilo se da me covijek mulja i zavlaci pogotovo sada u zadnjih god. dana kada sam se odlucila za trudnocu pa sam se prebacila kod drugog i idem kod dr. za humanu repro. i pcos te obojica su sada trenutno slozni da imam pcos te na moju molbu sam obavila cervikalne briseve da bi na kraju se ustanovilo da imam bakteriju, nakon lijecenja te bakterije poslana sam na jos neke pretrage, no oba doktora se slazu da ce do trudnoce doci jako tesko... Naravno pratila su obojica cikluse te su ustanovili da nemam ovulacije zbog ne redovitih menzesa.. Sada jos partner ima obaviti spermiogram i ja moram ici na sono hsg pa ce se prijeci na postupak... Sada me zanima da li netko od vas ima slicna iskustva slicna mom te u slucaju normalnog nalaza partnera kako ce to ici dalje dali cu morati uzimati neku hormonalnu terapiju prije potpomognute trudnoce ili.. Oprostite na dugom postu ali, sam jako nervozna u vezi toga svega, jer u obitelji mi je bilo vise pobacaja nego sto je rodene djece pa me jočos pri tome svemu muci to sve sto bi bilo kada bi bilo iako mi je doktor sve objasnio htjela bih cuti iskustva identicna mom da bar znam sto ocekivati... Jos jednom oprostite na predugom postu... 😘
Wannabemomy05 na pravom si forumu, dobro došla i još brže otišla.
Ja sam ti sa pcos i dr. mi je dao da pijem glucophage( to su tablete za secer ali navodno pomazu curama koje imaju pcos ) , gynositol( to je folna kiselina,isto za pcos, pa pretpostavljam da bi ti mogli prepisati nesto od to dvoje, ili sama pitaj doktora. Dali si vadila krv, znas koliki ti je Amh? Ako nisi, to cete isto poslati da vadis. Sretno ti i strpljivo 😘
PCOS, Amh:82(g.1984)
MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
04/2020 planiran 2.postupak
Dali su mi jedino da pijem Duphostane pd 14 do 26 dana ciklusa da probamo regulirati menstruacije i da dode do prirodne ovulacije jer su mi ciklusi duzi od 35 dana i pijem folacin. Krv sam vadila to mi je bila cak i prva pretraga, no obojica kazu da mi je sve u redu sto vise i hormonalne pretrage pokazuju sve uredno, no nesto ne stima jer ipak ne mogu ostati trudna ove dvije navedene pretrage ce mi biti zadnje prije postupka... No ja ipak mislim da su mozda neki nalazi pogresni ali ipak valjda oni znaju bolje kada kazu da je sve u granicama normale... A sto se tice Ahm-a pise i to na nalazu ali trenutno sam na poslu pa nemam taj nalaz da bih vam napisala koliki je tocno... I hvala na dobrodoslici ❤️
Gynositol sam pila i ja.. To su samo skupi vitaminceki nista drugo to se moze i na slobodno kupit isto kao i folnu kiselinu i kojekakve vitamine za trudnice.. Zapravo jedino se i kupuje koliko ja znam on ne ide na recept i ja sam oko 300 kn platila kutiju njega...
Wannabe jos bi nadodala komentar na prvi post, meni su isto rekli da ce prirodno tete doci do trudnoce jer nemam prirodno ovulaciju zbog pcos-a, ali da je to rijesivo 🙏🏻
Uz mene je jos muz isto sa dijagnozom, tako da se nadam da cemo se pohvatati i da cemo doci do bebice 💛
Duphastone sam j ja godinama pila 👍🏻
11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
Marijaiva mislim da ja placam gynositol oko 320kn svaki mjesec, uz novalac, vitamin d, kendural c za zeljezo... sto ispadne preko 100 eura mj i onda se cudim kako sebi nisam kupila komad robe vec godinu dana...
sada planiram uvesti jos q10, ulje nocurka i omegu 3 , treba mi da poboljsam jajne stanice.. bila sam pitala svog mpo doktora mogu li i to piti, rekao je da ne moze skoditi , tako da cu to na iducoj placi 😎
Grizli cestitam na curki, zelim ti brz oporavak, uzivajte ❤️😍
MakiSt zao mi je 😕 mene su nakon 4.neuspjelog transfera slali na dodatne pretrage, do tada nista..
Hejbaburibu zao mi je 😕 koma da svaki put ostanete bez transfera, ja bi definitivno mjenjala kliniku ili trazila drugo misljenje..
Blacky sretno i da ovaj bude dobitni 👍 meni je prirodni postupak skoro bio dobitni, bila je biokemijska koju sam tek sada povezala sa stitnjacom nakon sto sam dobila koma nalaze..
Wannabejos bi nadodala komentar na prvi post, meni su isto rekli da ce prirodno tete doci do trudnoce jer nemam prirodno ovulaciju zbog pcos-a, ali da je to rijesivo 🙏🏻
Uz mene je jos muz isto sa dijagnozom, tako da se nadam da cemo se pohvatati i da cemo doci do bebice 💛
Duphastone sam j ja godinama pila 👍🏻
Meni su odmah rekli da necu moci, bez ikakvih malo vecih pokusaja osim "prirodnih"... A uz duphostane meni su jos uvijek menge ne redovite tako da duphostane mi zbilja ne pomaze nesto... Na zadnjem pregledu doktor za humanu rep i pcos je spominjao nekakve inekcije uz potpomognutu koje cu svaki dan morati si davati... Najgore mi je to sto sam jako "mlada" sa toliko problema i pitanja a odgovara jako malo... Nadam se da ce vama uspijeti napokon. Drzim vam 🤞🏻🤞🏻🤞🏻❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji