Wannabemomy05 Pa u postupak ivf ide i davanje sebi inekcija, viruj nije to nista strasno kao sto cini, ako sam ja uspjela koja se bojim inekcija kao vraga onda ces moci i ti 😘🙌🏻
Koliko ti je god? Bolje da ste na vrijeme krenili 👍🏻Hvala na podrsci
PCOS, Amh:82(g.1984)
MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
04/2020 planiran 2.postupak
Marijaiva mi je jucer dala dobru ideju, da probam u ZG preko hzzo, pa sam vec krenula cackat, nekako me najvise privlaci Petrova, ma vec iskopala aparman par koraka od bolnice po ok cijeni 😂.Nego gledam malo po stranicama, moze se mailom narucit ali ne znam je li obavezan prvi specijalisticki pregled ili bi mogla odmah u postupak i bez tog pregleda? I bi li mi netko drugi mogao skupit ljekove da ne dolazim samo za to u Zagreb, posto prva folikulometrija sigurno nece bit prije 6dc?
Bozma ako ti bude trebalo skupiti lijekove i poslati nije problem i bilo kaj administrativno mogu ti uskočiti :-)
Cure dobila sam uputnicu za trombofiliju i hematologa gdje raditi trombofiliju a da se dugo ne čeka u Zg.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Marijaiva mi je jucer dala dobru ideju, da probam u ZG preko hzzo, pa sam vec krenula cackat, nekako me najvise privlaci Petrova, ma vec iskopala aparman par koraka od bolnice po ok cijeni 😂.Nego gledam malo po stranicama, moze se mailom narucit ali ne znam je li obavezan prvi specijalisticki pregled ili bi mogla odmah u postupak i bez tog pregleda? I bi li mi netko drugi mogao skupit ljekove da ne dolazim samo za to u Zagreb, posto prva folikulometrija sigurno nece bit prije 6dc?
Hahaha.. Ja nisam isla u petrovu no moja frendica je.. Prvu narudžbu je obavila preko maila.. Onda na ultrazvuk i za cas je bila u postupku no sama je isla na svaku folikulometruju u Zagreb.Moraju te oni pogledat pocetkom ciklusa jer po tom ultrazvuku i odredjuju terapiju i dobijes lijekove koje imas do iduceg ultrazvuka.. Mislim da je isla na 4 ultrazvuka do punkcije.. . Uglavnom od PRVE JE TRUDNA 😊...
Iz iskustva cura tu cikla pomaže, ali meni nije nešto značila. Pila sam od kraja menge po bocu dnevno, onda sam prešla na dvije, a zadnja tri-cetiri dana sam popila 4 boce na dan. Endometrij na uzv prije feta jedva 7, ali primilo se. Meni su ga kiretaze jako uništile ali treba biti uporan
4 boce na dan? Ufff, svaka cast🍷
Lose mi je bilo od toliko soka, wc svako malo, dobro da je bilo ljeto pa sam to pila umjesto vode. Ali šta je previše je previše 😁
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
A ja imam kolegica koje su isto od prve u petreovoj pa me mozda zato tamo najvise vuce. Ako je samo pregled pocetkom ciklusa u kojem je stimulacija to je OK.mislila sam da treba dolazit i mjesec prije na dogovor.
Marta, hvala ❤
Iz iskustva cura tu cikla pomaže, ali meni nije nešto značila. Pila sam od kraja menge po bocu dnevno, onda sam prešla na dvije, a zadnja tri-cetiri dana sam popila 4 boce na dan. Endometrij na uzv prije feta jedva 7, ali primilo se. Meni su ga kiretaze jako uništile ali treba biti uporan
4 boce na dan? Ufff, svaka cast🍷
Lose mi je bilo od toliko soka, wc svako malo, dobro da je bilo ljeto pa sam to pila umjesto vode. Ali šta je previše je previše 😁
Ja kupim onu kuhanu ciklu iz Konzuma ili Lidla pa zacinim malo sa uljem i stalno jedem, ne znam ima li od nje koristi kao i od soka ili je bolje sok?
Wannabemomy05 Pa u postupak ivf ide i davanje sebi inekcija, viruj nije to nista strasno kao sto cini, ako sam ja uspjela koja se bojim inekcija kao vraga onda ces moci i ti 😘🙌🏻
Koliko ti je god? Bolje da ste na vrijeme krenili 👍🏻Hvala na podrsci
Ja se ne bojim inekcija ali me vise muci to sto si ih sama moram dati 😂
22 godine su mi, ali u glavi mi ih je puno vise hehe, ali da nisam se prebacila kod novog dr vjv ja jos ne bih ni bila blizu pokusaja nekog veceg iako znam da prirodno ne ide.. 🥰 Nistaa, zbilja svu srecu zelim vam nadam se da ce se i meni osmjehnuti
I draga Ifv, mozda je glupo pitanje no da li bi mi mogla malo pojasniti sto se tocno radi pri ivf-u?
Bozma i ja cu u Petrovu sljedeci postupak... Samo cu najprije kod dr. Vrcica na pregled, navodno je dobar i nema sa svima isti pristup, a ja cu morati ponavljati sad vec i sve nalaze! Uglavnom, preko hzzo sam se odlucila za Peteovu!
Sortiraj odgovore
Najstariji