Meto draga sretno baš imam pozitivan osjećaj za tebe ❤️ nisam u pratila zašto moraš putu utriće
Bozma kužim te i meni bi bilo malo neugodno da se moram vratiti u prvu kliniku, a opet ako je bolji odi kod njega ili nešto treće ne znam koliko ima klinika da su ok u ST...
Vuky o kako te kužim draga moja isto sam prolazila i ja... On muž me ne ruzimije njemu je sve ok zašto mjenjati nešto itd 🙈a što se tiče dr oni malo se... ru čist da imaju becap ako ne uspije... Tako je meni moja dr u prvom postupku svašta na pričala nizak ahm, puno kg ovo i ono a ja ostala trudna... Tako da oni malo drame previše...čisto zbog sebe, briga ih za nas čast izuzecima... Zato draga pozitivu nabaci i bude sve dobro idemo dok ne uspijemo ili bankrotiramo treće opcije nema 🙃. 🤗
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Pinkfairycekali su cca 4mj, od 8mj do 04.12 tocnije za transport, ja i moje pisanje🙈
Naravno da ces zvati💪
Koje klinike su vam u uzem izboru?
Ajme drzim 🤞🤞, uopce ne sumnjam da ces se izboriti za sve sto zelis.
Ja zabb popit pivu vecer prije transfera😅
U uzem izboru su nam PFC i Europe IVF. S tim da za sad Europe vodi, iako mi je frend ginic preporucio PFC jer je tamo navodno neka super dr, ali do nje ne mozes doci uopce :/ Europe je za sad puno bolji u komunikaciji, al vidjet cemo kad odradimo konzultacije. Ako nam se oni ne dopadnu trazimo dalje. Nekako je ovaj nas cosak Balkana fokusiran na ove 2 i Pronatal, ali bezveze, samo jer imaju koordinatore koji govore nesto od nasih jezika. Meni to nije vazno jer svi dr pricaju engleski, pa cemo vidjeti.
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Cure evo mene napokon da vam javim, jutros me zvala biologinja od onih 12 j.s 10 su bile zrele i svih 10 su se oplodile 🤗 U srijedu idem na UZV i transfer ako sve bude Ok..ali biologinja kaže da bi trebao biti i transfer jer mi je progesteron 4 zarez nešto pa nebi trebalo doći do hipera.. Jučer sam digla hrpu lijekova, i od danas utriće 2×3 i još svašta nešto.. dobila sam i tablicu u koji moram pisat svaki dan kilažu, temp, tlak, količinu mokraće i mjeriti stomak iznad i ispod pupka..
Sad čekamo srijedu da vidimo koliko će biti blastocita
Svima želim puno sreće ❤
https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png
Cure evo mene napokon da vam javim, jutros me zvala biologinja od onih 12 j.s 10 su bile zrele i svih 10 su se oplodile 🤗 U srijedu idem na UZV i transfer ako sve bude Ok..ali biologinja kaže da bi trebao biti i transfer jer mi je progesteron 4 zarez nešto pa nebi trebalo doći do hipera.. Jučer sam digla hrpu lijekova, i od danas utriće 2×3 i još svašta nešto.. dobila sam i tablicu u koji moram pisat svaki dan kilažu, temp, tlak, količinu mokraće i mjeriti stomak iznad i ispod pupka..
Svima želim puno sreće ❤
Bravooooo!!! Bas mi je drago:):) Sretno!!
Svima želim puno sreće ❤
Svaka cast! Ajmeee!!! Sretnooo daljeee 🤞🤞🤞❤
Pozz, imam pitanjce.. Jucer sam trebala poceti sa stimulacijom, no odgođena je radi ciste na jajniku. Dobila sam kontracepcijske i to bi se sad trebalo srediti da mogu poceti sa stimulacijom. Zanima me da li sa jednom turom tableta moze cista nestati ili treba ponavljati terapiju vise puta? Isto tako me zanima da li je povezano da puno jace krvarim od kad pijem terapiju? Hvala na odgovorima :)
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Pozz, imam pitanjce.. Jucer sam trebala poceti sa stimulacijom, no odgođena je radi ciste na jajniku. Dobila sam kontracepcijske i to bi se sad trebalo srediti da mogu poceti sa stimulacijom. Zanima me da li sa jednom turom tableta moze cista nestati ili treba ponavljati terapiju vise puta? Isto tako me zanima da li je povezano da puno jace krvarim od kad pijem terapiju? Hvala na odgovorima :)
Samara bez brige i ja sam predzadnji put morala prekinut zbog ciste.
Otisla je bez ikakvih tableta,da bi bili sigurni u sl.ciklus dal krenuti trazio me ds napravimo uzt 2.dan ciklusa.Ciste nije bilo i krenuli smo isti dan da stimulacijom.
Zato ne brini.pozz😘
H
Maltezer, zna ih se jos pojavit, ima nas tu kojima je tako bilo. Mislim da dr ne broje one koji su sitniji. Iako je i 7 skroz OK
Malo mi je čudno, jer inače imam desetak AFC, i doktor mi je prije svega rekao da punom stimulacijom očekuje oko 12. I ja sam tako i očekivala i nadala se,,,,,i sad kao malo razočarana iako sam svjesna da je i 7 odlično.
A nisam ga ništa mogla jutros ispitivati jer je cili šutljiv .
PinkFairy, Mala_martina hvala cure ❤
https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png
Cure, kak ste vi s razgovorima sa svojim muskarcima? Ja sam svojem sad maloprije rekla kak sam malo anksiozna oko sljedeceg tjedna, treba mi doci brdo nekakvih nalaza, ponavljam broseve, imamo te 2 konzultacije... Ono, svasta se dogada i naspanana sam malo. I generalno ne ocekujem nikakvu posebnu reakciju, oni, samo dijelim, malo me potapsaj po ramenu i sve ok. Na sto mene darling maltene napadne da kaj imam bit anksiozna i da sam si sama kriva jer "gledam najcrnije scenarije". Wtf, ne gledam nikakve scenarije, samo sam naspanana. I da sto imam svako malo spominjati cijelu situaciju i cijela neka drama. Umjesto potpore frajer se maltene dere na mene. Long story short, sad ne pricamo, ja odustala od bildanja js i pijem gemist na podu, a on demonstrativno pegla jer valjda ne zna sto bi drugo radio u drugoj sobi :D
Na momente ne znam vise dal sam ja luda il je on toliko komunikacijski nesposoban (malo stvarno je) ili koji vrag. Ali se sve bojim ako se stvari ovako odvijaju sada, sto ce tek biti kad se fakat uhvatimo u kostac sa svim :/
Sortiraj odgovore
Najstariji