Pozdrav cure Evo ja sam ovaj mjesec obavila svoju prvu ikada inseminaciju. Sad sam u ovim tjednima čekanja pa sam svratila malo do vas na forumu kao podrška. Inače malo o sebi, imam 30 god, M 37god. Također 8 godina pokušavamo..nećete vjerovati ali mislili smo doći će prirodno kad tad..kad ono ništa a vrijeme i godine lete. Dijagnoza nam je idioptaska.. U kojim bolnicama idete na postupke? ja sam na VV
Samo Sanja, odličnooo 😁😁
Pinkfairydust, kao da čitam o svom mužjaku u našem početku 😂 isto mi je brojao što čitam, istražujem, zašto sam negativna, pa kad smo bili u postupku sam se bojala hipera, on meni da nisam normalna, da valjda doktori znaju što rade. Moj se promijenio nakon prvog neuspješnog Feta, pročitao knjigu koju sam ga molila da pročita godinu dana (o neplodnosti), počeo čak i sam istraživati. Još se mučimo s tješenjem, npr kad kažem da sam umorna od svega, psihički i fizički, on kaže ok, onda više ne idemo ni na šta. Tek onda podivljam i popizdim 😂 moj savjet ti je da ga pustiš, doći će mu u glavu, nadam se ne kao mom nakon neuspjeha. Kod nas je plus (negativno, ali plus) što njegov najbolji prijatelj i njegova žena kroz isto prolaze kao i mi, tak da se njih dvojica jadaju jedan drugom. Znam točno kako ti je i samo ti mogu reći da ga pustiš, opametit će se..ovako ćeš samo ti gubiti živce nepotrebno. Drži se 💚
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Samo sanja divno 😍 i veliki broj bit će braco i seka 😍u kojoj si klinici bila i koji ti je bio protokol.
Moja pinki ma ne znam kaj da ti velim tako je i kod mene teško je to oni nas ne kuže nema tu baš puno pomoći 🙈 ja sam odustala od tog da me razumije jednostavno to je nemoguće. Moja terapija je trčanje istrčim se izbacim sve iz sebe isplačem i guram dalje.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Cure, kak ste vi s razgovorima sa svojim muskarcima? Ja sam svojem sad maloprije rekla kak sam malo anksiozna oko sljedeceg tjedna, treba mi doci brdo nekakvih nalaza, ponavljam broseve, imamo te 2 konzultacije… Ono, svasta se dogada i naspanana sam malo. I generalno ne ocekujem nikakvu posebnu reakciju, oni, samo dijelim, malo me potapsaj po ramenu i sve ok. Na sto mene darling maltene napadne da kaj imam bit anksiozna i da sam si sama kriva jer "gledam najcrnije scenarije". Wtf, ne gledam nikakve scenarije, samo sam naspanana. I da sto imam svako malo spominjati cijelu situaciju i cijela neka drama. Umjesto potpore frajer se maltene dere na mene. Long story short, sad ne pricamo, ja odustala od bildanja js i pijem gemist na podu, a on demonstrativno pegla jer valjda ne zna sto bi drugo radio u drugoj sobi :D
Na momente ne znam vise dal sam ja luda il je on toliko komunikacijski nesposoban (malo stvarno je) ili koji vrag. Ali se sve bojim ako se stvari ovako odvijaju sada, sto ce tek biti kad se fakat uhvatimo u kostac sa svim :/
Moj je ispocetka isto takav bio samo sutio, no ja sam ga drobila i drobila i sad zna vise o mpo nego neka zena😂😂😂
Sorry Al pokusavam zamisli ono ti na podu pijes gemist a on PEGLA
Ja ne znam sta bi ja to morala napraviti da on ide peglat, ne zna ju ni ukljucit🤷♀️😂😂😂
Ja sam svog jednom tak raspiz.. da je poceo opet pusiti a nije pusio 2 godine, bolje da je uzeo peglu😂
Samo Sanja, odličnooo 😁😁
Pinkfairydust, kao da čitam o svom mužjaku u našem početku 😂 isto mi je brojao što čitam, istražujem, zašto sam negativna, pa kad smo bili u postupku sam se bojala hipera, on meni da nisam normalna, da valjda doktori znaju što rade. Moj se promijenio nakon prvog neuspješnog Feta, pročitao knjigu koju sam ga molila da pročita godinu dana (o neplodnosti), počeo čak i sam istraživati. Još se mučimo s tješenjem, npr kad kažem da sam umorna od svega, psihički i fizički, on kaže ok, onda više ne idemo ni na šta. Tek onda podivljam i popizdim 😂 moj savjet ti je da ga pustiš, doći će mu u glavu, nadam se ne kao mom nakon neuspjeha. Kod nas je plus (negativno, ali plus) što njegov najbolji prijatelj i njegova žena kroz isto prolaze kao i mi, tak da se njih dvojica jadaju jedan drugom. Znam točno kako ti je i samo ti mogu reći da ga pustiš, opametit će se..ovako ćeš samo ti gubiti živce nepotrebno. Drži se 💚
Istooo tak i moj.. Ako ja pocnem kukat onda je odgovor ok ne idemo vise i gotovo ni prvi ni zadnji bez djece🤦♀️.. I ja isto onda tek pooolzdim onda on kaze A STA ONDA DA RADIMO😂😂😂
Pozdrav cureEvo ja sam ovaj mjesec obavila svoju prvu ikada inseminaciju. Sad sam u ovim tjednima čekanja pa sam svratila malo do vas na forumu kao podrška. Inače malo o sebi, imam 30 god, M 37god. Također 8 godina pokušavamo..nećete vjerovati ali mislili smo doći će prirodno kad tad..kad ono ništa a vrijeme i godine lete. Dijagnoza nam je idioptaska.. U kojim bolnicama idete na postupke? ja sam na VV
LioraLiora pozdrav,i dobro dosla.Ja sam ti također na VV,pa evo sto god te zanima slobodno pitaj...Ja sam gore obavila dvije inseminacije al nazalost bezuspjesno,ali nadan se da ce vama uspjwti od prve...🤞🤞🤞
Cure imam vam samo nesto svima potrebu reci,a sebe samu podsjetit takodjer.
Slucajevi koje ja znam:
Cura 37 godina, menstruaciju ima 3 put godisnje, THS 6 sa lijekovima, PCOS, ciste na jajnicima, prekomjerna tezina, endometrij 4,. Rekli joj MPO ili nista. Amh nikakav. Ostalo nije ni stigla vidjet . Ostala spontano trudna mjesec dana nakon tog pregleda (u medjuvremenu ni nije imala novu menstruaciju).
Cura 30 godina, Prolaktin iznad svih granica, testosteron iznad svih granica, na ljekovima za srce, samo jedan jajovod prohodan - trudna spontano iz prvog pokusaja dva puta.
Cura 35 godina, amh nizak, dijagnosticirana predmenopauza, HPV visoko rizican sa CIN 3, pusi ko smuk, pije kad hoce, prehrana ne pazi nista, stres maksimum - ostala trudna spontano u tri mjeseca pokusavnja. Za Hpv i cin 3 saznala na prvom pregledu nakon sto je ostala trudna i odstranili joj dio cerviksa, rodila potpuno zdravo dijete sve super.
Poanta price je da kao sto vec sve znate NEMA PRAVILA, i svaka uspjela trudnoca da li preko MPO ili prirodno je cista sreca i cisti cudo.
Bit ce sve dobro i sve cemo kad tad vidjet taj plusic.
Samo sam vam htjela reci u biti: nadu ne gubite nikad! Sve je moguce i svima ce nam se posreciti, uz pomoc epruvetica ili bez njih!
Marijaiva, čovječe, isti su 😮 nekad ga zamišljam kao konja s onim poklopcima na očima, samo naprijed, samo crno bijelo.. nema sivo 😂 negdje prije sam baš bila loše u glavi, kažem mu da se ne osjećam dobro, kaže on meni ajd ne izmišljaj. I to je to, nije me ni potapšao po ramenu 🤔😂
Ja već pušim i pijem ko smuk, jedem gluposti, možda mi se osmjehne sreća 😂 Marijaiva, a da se probamo drogirati, možda se uhvati 😂 ja se zezam sad, Green, sve imamo takve primjere u blizini, ali eto.. neće pa neće 😁
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Bok cure, sve vas pozdravljam i navijam za svaku ❤ ja sam uzela pauzu od pocetka prosinca, samo vas redovito citam i nadam se ce se svakoj ispuniti ta najveca zelja koju imamo.
Mi smo u prosincu dosli do punkcije i zamrznuli js jer je vecer prije mm zavrsilo u bolnici zbog pneumotoraksa...kaj reci, drama. Ja drugo jutro u suzama i napucana hormonima na punkciji, uzas zivi. Sad se oporavio i dosli smo sebi od svega, spremamo se za odmrzavanje js, oplodnju i transfer. Molim se da ovaj put opet neki vrag ne pomrsi planove.
Zanima me kakva je procedura, na zadnjem uzv sam naravno smotana ja zaboravila pitati, kada se js odmrznu, da li se oplođene, ako ih bude vise, mogu opet zamrznuti? Ili posto su vec bile smrzavane vise nemogu?
Saljem svima zagrljaj 😊
Marijaiva, čovječe, isti su 😮 nekad ga zamišljam kao konja s onim poklopcima na očima, samo naprijed, samo crno bijelo.. nema sivo 😂 negdje prije sam baš bila loše u glavi, kažem mu da se ne osjećam dobro, kaže on meni ajd ne izmišljaj. I to je to, nije me ni potapšao po ramenu 🤔😂
Ja već pušim i pijem ko smuk, jedem gluposti, možda mi se osmjehne sreća 😂 Marijaiva, a da se probamo drogirati, možda se uhvati 😂 ja se zezam sad, Green, sve imamo takve primjere u blizini, ali eto.. neće pa neće 😁
Bas tako.. Crno ili bijelo a ja imam izmedju 101 nijansu.. A njemu je to sve ici cemo ako JA hocu on ce KAKO ja hocu. Ako ne mogu ne udwno i kraj price.. Mooj bozeeee🤷♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Mene moj zna potapsat i kao ma sve ce bit ok Al to tak 'odradi' kao los glumac u nekoj seriji i onda tek popp.. Uglavnom svakak popizdim😂😂😂
Ooo da slucajeva svakakvih i ako nista vec sam se 101 put uvjerila da na kraju svi oni s problemima i opisani od ginekologa dobe na kraju djecu. Eto nama valjda fali problem 🤦♀️😂😂
Reci cu ginekologu da nas otpise mozd i ja zatrudnim a ne ovako kad je sve 'super'...
Rekla sam ja muzu da cu ja na kraju zatrudnit tam poslije 40-e prirodno.. Na to on kaze pa dobro bolje ikad nego nikad.. E tu sam mu rekla a sta je frajeru smanjili se kriteriji kako godine idu😂😂 jer je uvijek dok smo mi kretali s 30 ove od 40 gledao kao uuu stare su sta nije ni cudo sto im ne uspijeva..
E svee koje sam upoznala preko 40 vec guraju svoju djecu a ja 'mlada' jos uvijek imam trbusne misice🤦♀️😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji