Vuky mene je stari dr.narucivao 2-3 dana prije M da vidi kakvo je stanje sa folikulima za taj ciklus, tako da mislim da se vide.
Zamisli da sam ja dobrog dr.zamijenila sa ovim nasim, nakon toliko neuspjeha trebalo mi je malo promjene i sad nemam gdje dalje na postupke, sram me vratit se ovom prvom 🙈
Bozma kod koga si bila prije? ma ne znam... slabo mi je...
Ja nisam sigurna da imam puno snage za neuspjehe... mislila sam da cu imati, ali sad vidim da to nije samo tako... a potpora psihicka od dr nikakva...
Vuky, da 2-3 dana prije M sam i ja išla na uzv.
Bozma, što bi te bilo sram? Baš te briga 😁 ja sam uvijek govorila protiv Osijeka, a najbliži su mi, da ne bih nikad tamo. A sad kad vidim kolika im je uspješnost zadnjih par mj, već razmišljam kak ću tamo ako fetovi budu neuspješni 😂
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Bozma kodkoga si bila prije? ma ne znam… slabo mi je…
Ja nisam sigurna da imam puno snage za neuspjehe… mislila sam da cu imati, ali sad vidim da to nije samo tako… a potpora psihicka od dr nikakva…
kod dr. Vlašiča, on je prije radio u KBC RI, sad radi kod Šparca
Čula sam za njega da je jako dobar! Vrati se i ne brini... Sta sada, moraju razumjeti da mi sve probavamo... Ja se pitam dal se sve ovo uopce isplati... mislim da cu si unistiti psihu skroz, pomislim kako sam super, pa se slomim... izvinite, nemam sa kim uopce svemu, pa vas tu pilam svojom negativom i tugom....
Sunshine25 a vec sam jednom nakon jednog prirodnjaka i jednog stimuliranog bila na konzultacije u KBC pa su me stavili na Femoston i vratila se njemu i nije mu bilo pravo, nakon toga smo kod njega bili na jos 2 prirodnjaka i 1 stimulirani, sad se osjecam kao da sam ga prevarila i bas me sram doc mu opet. A ono...blizila mi se 40-ta, vec od samog toga sam bila luda, Cito ima i embryoglue, hatching i schraching pa sam hjela za sljedeci postupak uzet sve, a na kraju nisam dr. stigla nista pitat jer sam ga vidjela samo 2 put na uzv na brzaka.punkcija isto uletio i izletio i na kraju nisam uzela nista od navedenog.
Čula sam za njega da je jako dobar! Vrati se i ne brini… Sta sada, moraju razumjeti da mi sve probavamo… Ja se pitam dal se sve ovo uopce isplati… mislim da cu si unistiti psihu skroz, pomislim kako sam super, pa se slomim… izvinite, nemam sa kim uopce svemu, pa vas tu pilam svojom negativom i tugom….
A da probas dok ne dobijes otic kod jos nekoga na konzultacije. Vidi s Lucom da te Poljak primi, ili u Sparca netko od njih 2. Vidi jos jedno misljenje pa onda odluci za postupak. Vjerojatno ti je i PMS pa je uz ti sve skupa nemoguce ostat pozitivan
Dobiti cu u ned sigurno... pon ujutro najkasnije... ciklusi su mi ful tocni...
prespavati cu pa vidjeti... Totalno mi glupo otici kod Poljaka, ono... sto cu mu reci zasto... vidjeti cu kamo cu za sljedeci put... s obzirom da moj suprug misli da je ok ovo, da je valjda ovo meni igra, par puta 3min na uzv pa punkcija i transfer... nisam sigurna koliko kuzi kako je to grozno sve psihicki vise, ali i fizicki isto....
Prespavaj pa ako se odlucis javi se ujutri Luci da te ubaci.mislim da cak neces ni doktoru ni sestri morat objasnjavat zasto si tu
Meto draga tako mi je drago da imate i smrzlice i da je transfer dobro prošao 🤞🤞
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji