Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jenn
    24. Siječanj 2020. 22:59

vuky

Sto uopce vidi afc prije novog ciklusa? Ma ne znam… sve mi je glupo…. ko gore nego prosli put a sve cemo isto…
    Zazaza stitnjacu uzimam terapiju vec dugo, 10god… tsh mi je najvise bez terapije bio 5,8, pod terapijom nikako ispod 3,5 nije islo, kada smo krenuli u ivf sam dignula dosta ( na 100 eutirox) pa je pao na 2,4… nakon stimulacije mi je uz eutirox porastao do 5,13… pa sam dignula na 112,5 zadnjih mjesec dana i sad mi je rekao da uzimam 150, jer on hoce da je tsh ispod 2… za endokrinologe je uvijek ovaj nalaz prije bio uredan! Uzv stitnjace uredan, t3 i t4 uredni, antitjela uredna…. ali mi radi problem… sad ocito pogotovo!
    Orci zao mi je zbog negativnog testa! Necu na odustati, neho ne vidim logiku, isti eksperiment, isti uzorak a da ocekujem drugi rezultat? logika me muci … jos po njemu sad losije izgledaju jajnici ( iako me prosli put gledao u prvom dijelu ciklusa, pa smo cekali m, pa sam od 2-6dc pila letrozol i onda me u tom ciklusu gledao 6dc, nikad pred menstruaciju!
    Bozmasto je najlude, biti ce tako kako si ti rekla sigurno, 6dc cu vjerojatno imati folikule…

A mozda sam ja samo preosjetljiva… i fali mi da netko sa mnom o tome razgovara… ovako mi samo govore da moram biti jaka….

Uh, meni tsh 48, ft4 nizak, antitijela 740..mislim da mi ona i radi cirkus i iskreno se nadam da ce mi uz terapiju i organizam zivnuti jer ovako je bas koma..umor, stres i nervoza su mi nepodnosljivi sad vec a i pocelo mi je raditi problem sa tlakom. Fascinantno mi je kako do sada nisam to povezivala sa stitnjacom, kao takav period, malo sam umorna proci ce..ali nisam se osjecala niti blizu ovako, mislim da i psiha dosta radi i da mi je zato jos gore.

skoljka
    24. Siječanj 2020. 23:35

Meto

Evo mene, fino zalegla na kauc🙂
    Zabb napuniti mob jutros pa vam se nisam mogla javiti.
    Vracene su mi dvije mrvice, smrzlica imamo 5 🙈
    Dr. Romac je dosao nami u sobu i pricali smo i to sto se kod biopsije vracaju treci dan je cisto njegov osobni nacin rada. Ne znaci nista lose, embriji su odlicni ( tako i izgledaju na slici) i da kod ovakvih slucajeva transfer ide treci dan. Nepisano pravilo.
    A za "normalne" embrije naravno ovisi o broju, kvaliteti, godinama i sl.
    I sad cekanje😅

Citam ali se ne javljam, al svojim starim curkama moram pozeljeti srecu. 💞 Sad se opusti i mozak na pasu sto bi se reklo, do uspjesne bete 💪🏻

Meto
    25. Siječanj 2020. 08:32

Jutro🙂 Bila sam smantana od onih utrica na usta😫
    Hvala svima na lijepim rijecima i podrsci❤️❤️❤️
    Think sve znam, ljubim❤️
    Grizli, Skoljka ❤️❤️ Ajme Skoljka, pa tek ti vidim lenticu, zar vec toliko trudna? Aaa 
    Zabb sam sto sam procitala sve, sjecam se da se Ike javila😊 Dobrodosla natrag🤗
    Vuky zelim ti srecu u ovom postupku da se zvijezde posloze i bude uspjesno🤗🤞

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

vuky
    25. Siječanj 2020. 08:51

Meto hvala ti... valjda se bude poslozilo, nema druge nego se nadati pozitivnom... 
    Necu vise uopce misliti o svemu tome, pogotovo ne negativno... idemo to proci i gotovo ...
    Stvarno, smantana od utrica? Ja bi ih stalno pila, ni rekli su mi da je bolje vaginalno...

skoljka
    25. Siječanj 2020. 09:18

Meto

Jutro🙂 Bila sam smantana od onih utrica na usta😫
    Hvala svima na lijepim rijecima i podrsci❤️❤️❤️
    Think sve znam, ljubim❤️
    Grizli, Skoljka❤️❤️ Ajme Skoljka, pa tek ti vidim lenticu, zar vec toliko trudna? Aaa
    Zabb sam sto sam procitala sve, sjecam se da se Ikejavila😊 Dobrodosla natrag🤗
    Vuky zelim ti srecu u ovom postupku da se zvijezde posloze i bude uspjesno🤗🤞

Da da, vrijeme leti draga nebi vjerovala.  Trebam se polako pocet pakovat i pripremat, a ja jos nevjerujem da sam trudna. Tako su i na mene djelovali utrici, cak sam jednom zavrsila na hitnoj na infuziji, jer su mi obarali tlak. 

• maltezer
    25. Siječanj 2020. 09:38

Dobro jutro cure,
    Evo me sad s prve folikulometrije , 5.dan ciklusa, 3.dan stimulacije ( pune ). Doktor kaže “ super” . 4 folikula na desnom, na lijevom slabije kaže, 3 folikula.
    Sad meni nije jasno jel to sve, tih 7 komada? 
    Ili će se daljnom stimulacijom još koji pojaviti?
    Hvala 🥰

25. Siječanj 2020. 09:48

Maltezer, zna ih se jos pojavit, ima nas tu kojima je tako bilo. Mislim da dr ne broje one koji su sitniji.  Iako je i 7 skroz OK

Meto
    25. Siječanj 2020. 09:58

Jenn cudno kako se naviknemo na to da se lose osjecamo i mislimo da je to normalno. I uvijek imamo izliku-takav period. . Znam da treba vremena da se to sve smiri i zelim ti sto prije da odes po svog smrzlica🙂
    Vuky ja sam ih pila kad sam krvarila prije spontanog sigurno mjesec dana i nisam imala nikakve nuspojave a sad sam bila usporena jako i bas pospana. A tek sto su mi gadljive😖😁
    Skoljka skicnem ja vas povremeno, iako nisam odavno, sad cu kratiti dane pa budem u toku i kod vas😉
    Puno srece do kraja 😘
    Pinkfairy sad sam se sjetila, sa mnom je jucer bila u sobi cura koja je imala punkciju a radili su TESE kod dr Hauptmana. Od prvog sgama im je bila azoo a on je nasao dosta materijala i taj materijal su prenijeli u Cito. Nalaz su cekali mjesec dana (to mi i dalje nije jasno), a papirologija od 8 do 12mj😱 Nezz jel ima ikakve veze sto su iz BiH, al obje ustanove su u HR i sad je ona imala super odaziv stanica. Htjedoh reci da je sve moguce i dati ti malo vjetra u krila😊 Samo ta papirologija je durava. . 

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    ET 🌻-neuspjesan
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    5+6tt imamo ❤️

PinkFairydust
    25. Siječanj 2020. 10:17

Meto

Jenn cudno kako se naviknemo na to da se lose osjecamo i mislimo da je to normalno. I uvijek imamo izliku-takav period. . Znam da treba vremena da se to sve smiri i zelim ti sto prije da odes po svog smrzlica🙂
    Vuky ja sam ih pila kad sam krvarila prije spontanog sigurno mjesec dana i nisam imala nikakve nuspojave a sad sam bila usporena jako i bas pospana. A tek sto su mi gadljive😖😁
    Skoljka skicnem ja vas povremeno, iako nisam odavno, sad cu kratiti dane pa budem u toku i kod vas😉
    Puno srece do kraja 😘
    Pinkfairy sad sam se sjetila, sa mnom je jucer bila u sobi cura koja je imala punkciju a radili su TESE kod dr Hauptmana. Od prvog sgama im je bila azoo a on je nasao dosta materijala i taj materijal su prenijeli u Cito. Nalaz su cekali mjesec dana (to mi i dalje nije jasno), a papirologija od 8 do 12mj😱 Nezz jel ima ikakve veze sto su iz BiH, al obje ustanove su u HR i sad je ona imala super odaziv stanica. Htjedoh reci da je sve moguce i dati ti malo vjetra u krila😊 Samo ta papirologija je durava. .

Ujmemeni kakvih 8 do 12mj??? Mozda jer su iz BiH, nemam pojma, nama su rekli oko mjesec dana. A zasto bi se toliko cekao nalaz isto ne znam, ali imam br od covjeka koji se s tim bavi u banci tkiva, i uopce mi nece bit neugodno zvat ga ako treba svaki dan sve dok taj nalaz ne dobijemo :D 
    Hvala ti na vjetru u krila <3  Bas mi treba ovih dana, sva sam neka kilava, drugi tjedan imamo telefonske konzultacije s 2 klinike u Pragu i uzasavam se malo toga... a prestala sam pit jer kao bildamo jajne stanice. :D Nije sreca :D

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

Meto
    25. Siječanj 2020. 10:33

Pinkfairy cekali su cca 4mj, od 8mj do 04.12 tocnije za transport, ja i moje pisanje🙈
    Naravno da ces zvati💪
    Koje klinike su vam u uzem izboru? 
    Ajme drzim 🤞🤞, uopce ne sumnjam da ces se izboriti za sve sto zelis.
    Ja zabb popit pivu vecer prije transfera😅

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    ET 🌻-neuspjesan
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    5+6tt imamo ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.