Peggy, mozes ti sama otici samo na konzultacije da vidis sto ce ti doktor reci koje pretrage obaviti... Hormone, propuhivanje jajovoda npr.. Do dad se mozda i on 'smisli' tj odluci.. Ne znam koliko imas godina i koliko pokusa ste, no... Da mi je ova pamet i one godine ne bi ga slusala i cekala iako jos nisam mama.... Npr ja sam od prvih konzultacija do stimuliranom postupka cekala pola godine skoro...
Peggy, mozes ti sama otici samo na konzultacije da vidis sto ce ti doktor reci koje pretrage obaviti… Hormone, propuhivanje jajovoda npr.. Do dad se mozda i on 'smisli' tj odluci.. Ne znam koliko imas godina i koliko pokusa ste, no… Da mi je ova pamet i one godine ne bi ga slusala i cekala iako jos nisam mama…. Npr ja sam od prvih konzultacija do stimuliranom postupka cekala pola godine skoro…
Otisla bi i sama, ali mi je problem sto tamo gdje ima privatnih klinika je nama daleko 🙈
Ali bas.. na kraju cu zakazat i dovidjenja ima da ide.
Mladi smo, ja imam 25, muz 27
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Peggy, mozes ti sama otici samo na konzultacije da vidis sto ce ti doktor reci koje pretrage obaviti… Hormone, propuhivanje jajovoda npr.. Do dad se mozda i on 'smisli' tj odluci.. Ne znam koliko imas godina i koliko pokusa ste, no… Da mi je ova pamet i one godine ne bi ga slusala i cekala iako jos nisam mama…. Npr ja sam od prvih konzultacija do stimuliranom postupka cekala pola godine skoro…
Ma sa mnom je koliko-toliko sve ok, nego on ima oligoasthenozoospermiu 1.stupanj.. pokusavamo 2 godine
Radili smo oboje hormonalne nalaze sve je ok..on je isao i kod urologa da vidi da nema varicocelu ali nema..
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Otisla bi i sama, ali mi je problem sto tamo gdje ima privatnih klinika je nama daleko 🙈
Ali bas.. na kraju cu zakazat i dovidjenja ima da ide.
Mladi smo, ja imam 25, muz 27
Uuu super za godine... To je velika prednost.. No njih treba ponekad stavit pred gotov cin i nema tad odustajanja.. Cega se oni imaju plasit i premisljam ahhh🤷♀️🤭.. Pa sve mi 'odradimo'.
Stvarno ponekad mislim da oni to sve moraju prolazit jaako bi se smanjio broj postupaka 🤦♀️😂
Liorasretno 🤞 baš sam neki dan u Kbc-u srela curu koja je zatrudnjela iz 1. inseminacije 🙂
Martaja sam u Osijeku kod dr. Popovića..inače koliko sam skužila on je tamo jedini koji radi zahvate pa dobro ispalo što sam kod njega, jer mu ne moram ništa objašnjavati i prepričavat šta je bilo na ovim običnim pregledama i tako.. A protokol 1 inseminacija prirodna, 2. stimulirana.. Sad 3 sreća stimulirani IVF.. od 3 dc sam počela sa gonal injekcijama, a od 6 ili 7 dc sa Orgalutran injekcijama.. 12 dc dobila štopericu i 14dc išla na punkciju.. U papirima mi je pisalo ICSI ali pošto je spermogram bio odličan pustili su ih da se same oplode..
Sad neznam da će bit i braco i seka jer oni preporučuju vraćanje samo jedne j.s al ona se može još u tjelu podjelit.. pa je sve moguće.. i mm mi je reko da bolje jednu, jer ako vratimo 2 i obadvije se podjele nosit ću četvorke a to je jako rizično i za mene i za bebe..
A što se tiče muževa i utjehe.. Meni je moj baš oslonac i podrška.. kad se u nešto ne kuži, pita i ja mu lijepo objasnim kao neka doktorica 😀 kad neznam sta bi mi rekao i kako bi me utješio samo me zagrli al ono dugoo.. On živi na dvije adrese vojarna i doma pa i nismo često skupa tako da se i ne svađamo puno, najviše se posvađamo kad idemo u trgovinu pa bi ja nešto kupila za kuću a on šta će ti to, to je bezveze i tako neke sitne bezvezne svađice.. Čak kad sam mu danas rekla za oplođena jajašca skočio je u zrak i digo ruke ko kad damo gol na utakmici haha bilo je statko..onda me stalno grlio i ljubio, baš se vidilo da je sretan
To su jako rijetki slucajevi da se embrij podijeli a pogotovo da se oba dva podijele.. Koliko sam ja vec mogla imati beba da je to tako ah..
Ako ste mladi i bojite se blizanacka trudnoce naravno i ja bih tad vracaka 1 no mislim da neki doktori malo previse napuhuju tj oglase s tim pticama o dijeljenju embrija.. Citam ovaj forum godinama 1001 tena je pisala me znam dal sam i za 5 zena procitala da im se embrij podijelio…
Ma i ja to mislim..ugl na meni je da odlučim.. ipak su mi dva sigurnija, ako se jedan ne uvati možda drugi hoće.. Imam vremena razmisliti do srijede, a i mislim da sve mi žene priželjkujemo blizance jer kad ih negdje vidiš rastopiš se od slatkoće 🤗🥰
https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png
Samo_Sanja ma ja sam bila presretna kad sam imala 2 embrija za vratit jer sam si uvijek i prizeljkivala blizance no na paru je da odluci naravno.. Iskreno nisam se puno zamarala podjelom embrija jer su stvarno rijetki slucajevi jednojajcanih blizanaca iz ivfa (realno kad gledas to se moze i prirodno dogodit a nije da su bas cest slucaj) a pogotovo 2 para jednojajcanih blizanaca, takav 'slucaj' nisam ni cula da se dogodio ikad u Hrvatskoj...
Samo Sanja to te ja pitam💪 Bravo, sad neka se lijepo razvijaju u labosu 🤞
Samara te cistice znaju otici sa prvom mengom, a ponekad im treba duze. Nadam se da ce tebi otici odmah da mozete u postupak🤞
LioraLiora sve smo mislile da cemo prirodno i svakoj su otisle godine tu🙈
Mozda bas inseminacija uspije🤞 Sretno
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Cueke samo da se zahvalim vama koje ste mi cestitale na zimskim bebama. Jucer nakon duugog poroda od 30 h, stigla moja vrtirepka. Moje najdraze bice od 3110gr i 50 cm. Nama je savršena! Svima ovdje zelim da imate bezbriznu trudnocu ako sta je bila moja, al da vam porod bude divno iskustvo. Sretno svima! One koje me "znaju" moram napisat da je mlada dama nastavila nizat broj 5 u svom životu. Cak smo i narulvice dobile sa 55. 😍
Grizli a daaj, 25og rodjena, jos i narukvice. . 😍🙈 pregenijalno. Zelim vam srecu kroz cijeli zivot, mazite se, mirisite. . 💖
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Grizli čestike od ❤ uživaj u svojoj maloj velikoj srećici 😍 šaljem poljupce i zagrljaje!
Sortiraj odgovore
Najstariji