Meto sretno i super za smrzlice iako se nadam da ce ostati za drugu priliku 🍀👍
MakiSt zao mi je draga, znam kako ti je, i mi smo redali transfere i sve mislis sad ce a ono nista 😕 veliko razocaranje, drzi se 😘
Samo sanja sretnoo 🤞
Grizli sretnooo na porodu i javi nam 👍 divna gesta od nase humane, ja stalno govorim kako su tamo svi super i dragi 😍
Sretno naravno i ostalima, nemojte zamjeriti, ja imam pamcenje k’o zlatna ribica pa zapamtim samo zadnju stranicu 😂
Ja sam u nekom depresivnom stanju, raspolozenje mi je malo reci koma, pocela sam sa terapijom i cekam 3.mjesec za ponovne nalaze stitnjace, tko zna kakvi ce mi nalazi uopce tada biti tako da sam bas jadna oko tog svega i pitanje kada cemo uopce moci u postupak 😢
Green kod podobnika uvjek sve iznova placas. Ja bila 3 puta. Svaki put preko 10000 plus lijekovi. S drA sam ja odusevljena. Nemam hrabrosti odustati od njega. Uvjek je iskren, nasmije me kad mi je tesko i uvjek se lijepo objasni sto god da pitam. Nekoliko puta mi cak nije ni naplatio konzultacije izmedu ciklusa. Mi smo u problemu jedan i drugi. I mm se on jako svida.
Maki jos postoji mrva nade. Drzim fige za betu.
Meto sretno, jako se veselim zbog tebe, nek je ovaj dobitan💞
Svima ostalima da ne nabrajam pa da nekog ispustim zelim isto sto i sebi
Ja cekam mengu iduci tj da se javim dr za postupak pa da vidimo. Ovaj mj me pms rastura al posteno. Vec me tjedan dana sise bole, svaki dan sve jace, cak vise nego u postupku. Glavobolja, nesanica... Uzas
Jenn razumijem te, i ja sam... stitnjaca mi divlja... jajnici ocito ne rade ... opet cemo istu stim, s tim da je prosli put bio optimistican, sad mi je rekao da je mislio odmah sa injekcijana no da se ne isplati skupo placati ljekove....muz kaze da budem jaka... ja sam lose... ke mi ocito ta rezerva svaki mjesec sve gora... i sad bi se zavukla nekamo sama i plakala...
Metotoooooo!!!! Mazi sad mrve u trbuščiću a za smrzlice 👏🏼
5 pingvincica, bome jako lijep rezultat 😉
ZaZa kako ti podnosiš decapeptyl? Znaci to je jedina injekcija od koje sam ja imala kakve takve nuspojave 🤪 mučninu jedno sat vremena nakon pikanja. Onda sam pitala dr. i rekao mi je da je to normalno od njega.
SamoSanja super za js…. jos sad nek bude puno blastica 🤞
A za sestre mi bas cudno… meni su inače bile sve super tamo… ko zna koja te dopala 🙈 jos se ova sto mi uvodila braunilu šalila kako imam rudarske vene 😂
Blacky89 ja mislim da nemam nuspojava. :) Znači ništa. Jedino što mi je trbuh napiren i imam problem sa probavom (nekako mi ne ide u zadnje vrijeme), ALI s time općenito imam problem tako da mislim da to nije od toga. Čak mi ni to pikanje nije problem. Imala sam u glavi blokadu prije nego što sam se piknula. Sada vidim da sam bila glupa. 😂
Jenn razumijem te, i ja sam… stitnjaca mi divlja… jajnici ocito ne rade … opet cemo istu stim, s tim da je prosli put bio optimistican, sad mi je rekao da je mislio odmah sa injekcijana no da se ne isplati skupo placati ljekove….muz kaze da budem jaka… ja sam lose… ke mi ocito ta rezerva svaki mjesec sve gora… i sad bi se zavukla nekamo sama i plakala…
vuky koliko ti je štitnjača ako smijem znati? Uzimaš neku terapiju?
Jenn razumijem te, i ja sam… stitnjaca mi divlja… jajnici ocito ne rade … opet cemo istu stim, s tim da je prosli put bio optimistican, sad mi je rekao da je mislio odmah sa injekcijana no da se ne isplati skupo placati ljekove….muz kaze da budem jaka… ja sam lose… ke mi ocito ta rezerva svaki mjesec sve gora… i sad bi se zavukla nekamo sama i plakala…
Vuky ajde nemoj,i meni je slicno....sve ok,rezerva slaba,godinice idu..jucer neg.beta....al nema predaje...
Danas zvala u kliniku,doktora nema....neki kongres u Španjolskoj...al vec u pon.cu ja sa njim da vidimo sto i kako dalje....
H
Zaza, za probavu magnezij 😁 provjereno pomaže!
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Vuky, ne slusaj ga molim te s tim da jajnici ne rade. AMH 12, pa ni 9 uopce nije lose. Ako nema folikula zasto te uzima u stimulaciju ovaj mjesec. Vidjet ces da ce ih kasnije bit.
Sortiraj odgovore
Najstariji