Grizli cestitam!!! Uzivajte zajedno
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Cueke samo da se zahvalim vama koje ste mi cestitale na zimskim bebama. Jucer nakon duugog poroda od 30 h, stigla moja vrtirepka. Moje najdraze bice od 3110gr i 50 cm. Nama je savršena! Svima ovdje zelim da imate bezbriznu trudnocu ako sta je bila moja, al da vam porod bude divno iskustvo. Sretno svima! One koje me "znaju" moram napisat da je mlada dama nastavila nizat broj 5 u svom životu. Cak smo i narulvice dobile sa 55. 😍
Grizli moja čestitam tako sam sretna zbog vas ❤️💕🎊🎊👏😘
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
hvala ti..ali ne nadam se ničemu..jednostavno zbog procedure se mora prvo na to..stvarno je skoro kao sami odnos
veselim se IVF-U pa sam se došla malo informirati o njemu…kakva je tvoja dijagnoza?
A mi ti isto nemamo dijagnozu,po svim nalazima sto smo napravili je sve ok…bili smo na 2 inseminacije, i dva stimulirana IVF-a, tj. Drugi IVF je trenutno u tijeku…neki dan sam imala transfer jednog embrija…A cuj mozda se vas vama posreci na inseminaciji,to se nikad ne zna…samo Hrabro i pozitivno.😃😃
Hvala Martina..a jel znaš od kojeg dana se broji inseminacija..taj dan kad sam radila ili idući? inače boli me donji dio trbuha vec 9 ti dan od inseminacije..pogotovo ujutro neznam jel to sve može biti od utrogestana ..
Samo Sanjato te ja pitam💪 Bravo, sad neka se lijepo razvijaju u labosu 🤞
Samarate cistice znaju otici sa prvom mengom, a ponekad im treba duze. Nadam se da ce tebi otici odmah da mozete u postupak🤞
LioraLiora sve smo mislile da cemo prirodno i svakoj su otisle godine tu🙈
Mozda bas inseminacija uspije🤞 Sretno
je da...ja sam morala usput i muža nagovarati 8 godina doslovno da odemo na inseminaciju...a tek smo sada 1.obavili..užas..
Liora ja sam imala tri inseminacije, i tek nakon trece na moj nagovor nas dr poslao na spermiogram koji je je oligoastenozoospermia uz moj pcos, tako da nam je preostalo samo mpo postupci, tako ako ne znate dijagnozu, probajte bar sp. napraviti :)
Samo_sanja Sretno 💗
Meto od srca ti zelim da je ovaj postupak uspjesan, bas navijam i nadam se čudu 💗🙏🏻
Grizli zasuzila sam od tvoje objave, uzivaj sa svojom curicom za sve nas koje se nadamo toj lipoti u svom zagrljaju 🤗🤗🤗🤗
PCOS, Amh:82(g.1984)
MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
04/2020 planiran 2.postupak
A da se osvrnem na temu muža, meni je moj velika podrška a i pomaže to što smo oboje s dijagnozom u ovome, tj nije samo u meni problem pa se ne mogu kriviti, tako da koliko god glupo zvucalo zapravo mi je to olakotna okolnost.
Vuky slazem se s nekom od cura sto ti je napisala da se ponekad treba i slomit i dopustiti to sebi. Nakon ovog 1.postupka koji je iza mene, pocela sam se lagano vracat u zivot. Znaci od 11mj2018, otkako smo krenuli sa inseminacijom, pa sve do postupka koji je bio u 11mj2019 ja sam u tom periodu potpuno izgubila sebe, nisam se javljala ljudima, ni druzila, potpuno sam s muzom izolirala skoro od svih.
Lagano sam krenila sa aktivnostima za advent, i evo iza mene je prvi cijeli tjedan nakon vise od godinu dana da se napokon osjecam dobro i lipo. I dalje se na momente opterecujem sa postupcima i tesko da ce to ikad nestati, ali pocela sam opet zivit.
Tek sad sam skuzila koliko me to sve zatvorilo i promijenilo na gore. Bas uzas, nadam se da se to vise necu dopustiti.
Ljubim vas sve 😘
PCOS, Amh:82(g.1984)
MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
04/2020 planiran 2.postupak
Liora ja sam imala tri inseminacije, i tek nakon trece na moj nagovor nas dr poslao na spermiogram koji je je oligoastenozoospermia uz moj pcos, tako da nam je preostalo samo mpo postupci, tako ako ne znate dijagnozu, probajte bar sp. napraviti :)
Samo_sanja Sretno 💗
Meto od srca ti zelim da je ovaj postupak uspjesan, bas navijam i nadam se čudu 💗🙏🏻
Grizli zasuzila sam od tvoje objave, uzivaj sa svojom curicom za sve nas koje se nadamo toj lipoti u svom zagrljaju 🤗🤗🤗🤗
Muž je u ovih 8 godina išao 5 puta na spermiogram i svaki put je bila normo. Ja sam uradila laparoskopiju i sve bilo uredu nema začepljenja jajovoda..također mi menga svakih 28 dana i ovlacija svakih 14 dana išla sam par mjeseci svaki mj.na ultrazvuk da ju pratimo...probali smo do sada piti razne čajeve..vitamine..probala 6 mj biti na femari i clomidu..ništa..štitinjača savršena u oboje..prolaktin..progesteron..svi hormoni..mene je to ubilo sve..znači rađe bi da imamo neki problem da se liječimo..ovo je prestrašno..
Grizli čestitam ❤ mazite se i pazite 😊
Navijam za se vas da što prije ugledate plusić.. Ja možda i vratim dva, nakon ovih saznanja, al morat ću još sa mužem popričat.. Jel neka poslje vas puno mokrila nakon punkcija? Evo ja pošto si to moram pratit piškim 2 l dnevno.. a stomak mi se smanjuje cca 2 cm dnevno.. mjerim se svako jutro..
https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png
hvala ti..ali ne nadam se ničemu..jednostavno zbog procedure se mora prvo na to..stvarno je skoro kao sami odnos
veselim se IVF-U pa sam se došla malo informirati o njemu…kakva je tvoja dijagnoza?
A mi ti isto nemamo dijagnozu,po svim nalazima sto smo napravili je sve ok…bili smo na 2 inseminacije, i dva stimulirana IVF-a, tj. Drugi IVF je trenutno u tijeku…neki dan sam imala transfer jednog embrija…A cuj mozda se vas vama posreci na inseminaciji,to se nikad ne zna…samo Hrabro i pozitivno.😃😃
Hvala Martina..a jel znaš od kojeg dana se broji inseminacija..taj dan kad sam radila ili idući? inače boli me donji dio trbuha vec 9 ti dan od inseminacije..pogotovo ujutro neznam jel to sve može biti od utrogestana ..
Liora ja mislim da dan inseminacjje se vodi kao i dan punkcije,znaci nulti dan,sto bo znacilo da je prvi dan dan nakon inseminacije,ali nemoj me uzeti za rijec...A sto se tice bolova dole može biti od utrogestana,a kazes da ti je 9-ti dan? A cuj...moze biti i da se mrvica gnjezdi...❤🤞🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji