Ajme meni to su moji AMHovi :/
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Vuky, slažem se s bozmom, nije afc isti svaki ciklus. Zašto u stimulaciju ako nema ovaj mj dovoljno antralaca? Nije puno pričekati još jedan ciklus pa opet na uzv..
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Sunshine25, ma ja njemu nsita ne vjerujem.ovo je i meni isto rekao sad kad sam bila kod njega, da mi jajnici ne rade, a idemo odmah u stimulaciju, jos sam tek dosla iz jednog stimuliranog iz druge klinike. plakala sam 3 dana, nisam se mogla odlucit da li da uopce pocnem pit letrozol, ako vec nema nista, a i tek sam bila iz postupka. 3 dana nisam spavala da bi nakon 5 dana na samom letrozolu bilo 9 folikula. Mogla bi se kladit da ce isto bit i vuky sada
Meto ❤️❤️🤞🤞🤞 nek ovo bude poseban dan ti! A onih 5 nek budu za bracu ili seku!
Jenn draga treba ti i malo se ispuhat. Normalno je biti u depri kad je sve to napor za tijelo i psihu. Drzim 🤞 da stitnjaca bude ok i da krenete u uspjesan ciklus.
Moja miskica jos ne zeli nas upoznati pa malo odugovlaci, al kako smo ju dugo cekali jos koji dan nece valjda cemo izdrzat to iscekivanje.
Grizli, ma sigurno joj je dobro u tebi pa joj se ne zuri. Mislila sam da je zakazan carski za danas. Javljaj nam novosti
Sto uopce vidi afc prije novog ciklusa? Ma ne znam... sve mi je glupo.... ko gore nego prosli put a sve cemo isto...
Zaza za stitnjacu uzimam terapiju vec dugo, 10god... tsh mi je najvise bez terapije bio 5,8, pod terapijom nikako ispod 3,5 nije islo, kada smo krenuli u ivf sam dignula dosta ( na 100 eutirox) pa je pao na 2,4... nakon stimulacije mi je uz eutirox porastao do 5,13... pa sam dignula na 112,5 zadnjih mjesec dana i sad mi je rekao da uzimam 150, jer on hoce da je tsh ispod 2... za endokrinologe je uvijek ovaj nalaz prije bio uredan! Uzv stitnjace uredan, t3 i t4 uredni, antitjela uredna.... ali mi radi problem... sad ocito pogotovo!
Orci zao mi je zbog negativnog testa! Necu na odustati, neho ne vidim logiku, isti eksperiment, isti uzorak a da ocekujem drugi rezultat? logika me muci ... jos po njemu sad losije izgledaju jajnici ( iako me prosli put gledao u prvom dijelu ciklusa, pa smo cekali m, pa sam od 2-6dc pila letrozol i onda me u tom ciklusu gledao 6dc, nikad pred menstruaciju!
Bozma sto je najlude, biti ce tako kako si ti rekla sigurno, 6dc cu vjerojatno imati folikule...
A mozda sam ja samo preosjetljiva... i fali mi da netko sa mnom o tome razgovara... ovako mi samo govore da moram biti jaka....
vuky - mislim da je to "moras biti jaka" najgora stvar valjda koju ti netko moze reci. ono, ne moras. okej je da budes jadna i da ti je tesko i da ti se place. ja nekad imam feeling da mi fali neki "safe space" gdje se jednostavno mogu raspasti i ne pokusavati biti jaka, sve dok sama ne dodem do tog da sam u stanju dic se s poda i borit se dalje. problem je sto ljudi ne znaju kako pruziti takav prostor, pa je jednostavnije reci "moras biti jaka", sto god to znacilo uopce.
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Sto uopce vidi afc prije novog ciklusa? Ma ne znam… sve mi je glupo…. ko gore nego prosli put a sve cemo isto…
Zazaza stitnjacu uzimam terapiju vec dugo, 10god… tsh mi je najvise bez terapije bio 5,8, pod terapijom nikako ispod 3,5 nije islo, kada smo krenuli u ivf sam dignula dosta ( na 100 eutirox) pa je pao na 2,4… nakon stimulacije mi je uz eutirox porastao do 5,13… pa sam dignula na 112,5 zadnjih mjesec dana i sad mi je rekao da uzimam 150, jer on hoce da je tsh ispod 2… za endokrinologe je uvijek ovaj nalaz prije bio uredan! Uzv stitnjace uredan, t3 i t4 uredni, antitjela uredna…. ali mi radi problem… sad ocito pogotovo!
Orci zao mi je zbog negativnog testa! Necu na odustati, neho ne vidim logiku, isti eksperiment, isti uzorak a da ocekujem drugi rezultat? logika me muci … jos po njemu sad losije izgledaju jajnici ( iako me prosli put gledao u prvom dijelu ciklusa, pa smo cekali m, pa sam od 2-6dc pila letrozol i onda me u tom ciklusu gledao 6dc, nikad pred menstruaciju!
Bozmasto je najlude, biti ce tako kako si ti rekla sigurno, 6dc cu vjerojatno imati folikule…
A mozda sam ja samo preosjetljiva… i fali mi da netko sa mnom o tome razgovara… ovako mi samo govore da moram biti jaka….
Vuky razumijem te,i meni kao sve ok,on zadovoljan,a vec 4x nista.
Prosli put sam tu u Ri. Isla napravit utz 2dc. Fa vidimo situaciju....moja soc.dokt.sve poslala ma mail..bilo sve uredno,cak ona kao spomenula vec i neka 2 folikula...i uz blagu stimulaciju isto smo dobili....uvijek sve uredno do transfera,i onda cekanje pa 😩
H
Bozma, strašno.. možda on to tako po defaultu pa se ugodno iznenadiš 😁 tak sam ja kod škvorca prošla, prije stimulacije afc 20>, došla prvi put na uzv nakon 4-5 dana stimulacije, kaže dosta loše ste odreagirali, ali nastavljamo istom dozom.. na dan punkcije imala više od 20 folikula i 16js. A skoro pala u depresiju na folikulometrijama.
Vuky, afc može vidjeti na 1dc, a ti s letrozolom krećeš na 2dc jel? Čovječe, plaćamo masno postupke, pa čemu prepuštanje slučaju? Baš bezveze od dr.
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Znaci ja sam sad bila na uzv, jos nisam dobila M, i necu na uzv do 6dc, kad dobijem M da se narucim... sto je onda on sada mogao vidjeti?
Sortiraj odgovore
Najstariji