moji svi ionako vec misle da sam luda, pitam sad muza da idamo jos jedno misljenje on da zasto? Malo mi glupo se sad od njega prebaciti Poljaku... ne znam sto da radim stvarno... mislim, ako je ko sta on kaze... nemam bas puno sanse... za smrzlice nikskve...
Uglavnom, idem zbog supruga jos 1x ovamo... kako god ... valjda ce onda i on malo ozbiljnije sve ovo shvatiti... pita me jos si sam radila AMH, reko 2x, kod njih u Analizi mi je 8,46, u KBC Ri mi je 12,5 ... sad ne znam, ciklusi su mi 28-30 kn....
Cure evo mene sa punkcija, idem doma.. imamo 12 j.s.. sutra mi jave koje su od tih 12 dobre i kvalitetne za oplodnju.. nadam se da će biti i za zamrznuti jer nebi anesteziju više prolazila, jako me je bolilo dok su me boli iglom u venu..i ta sestra što me je ubola bila je baš bezobrazna prema meni a znala je da mi je prvi put..
https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png
Samo_Sanja
Pa grozno, kako te to boliko ja nisam osjetila
Jesu ti kanulu stavili pa u nju špricali?
Čudan je osjecaj kad ti se krene strop vrtiti
Ali bravo za jajne stanice, to je odlicno 🤗🤗
Curke, ne stignem vas pratiti. Duže sam ostajala na poslu i ne stižem onda baš ništa.
Čestitam svima na pozitivnim betama. 😊😊🤗
Ja se od prošle subote pikam sa Decapeptylom (od 21. dana ciklusa). Nisam još dobila mengu pa sam jutros zvala na VV da li da dođem po još Decapeptyla jer mi je još ostalo do ponedjeljka ujutro. Pa su rekli da dođem u utorak.
Ali zanima me kada dobijem mengu, da li se i dalje nastavljam pikati sa Decapeptylom ili? Ako koja od vas zna odgovor.
Da.. S decapeptylom ces se pikati do punkcije uz stimulaciju koju ces dobiti 2 ili 3 dan ciklusa.. To ti je taj dugi protokol.. Ja sam imala Sprej a neki dobe decapeptyl i njega koristi do punkcije tj. stoperice.
Curke, ne stignem vas pratiti. Duže sam ostajala na poslu i ne stižem onda baš ništa.
Čestitam svima na pozitivnim betama. 😊😊🤗
Ja se od prošle subote pikam sa Decapeptylom (od 21. dana ciklusa). Nisam još dobila mengu pa sam jutros zvala na VV da li da dođem po još Decapeptyla jer mi je još ostalo do ponedjeljka ujutro. Pa su rekli da dođem u utorak.
Ali zanima me kada dobijem mengu, da li se i dalje nastavljam pikati sa Decapeptylom ili? Ako koja od vas zna odgovor.
Da.. S decapeptylom ces se pikati do punkcije uz stimulaciju koju ces dobiti 2 ili 3 dan ciklusa.. To ti je taj dugi protokol.. Ja sam imala Sprej a neki dobe decapeptyl i njega koristi do punkcije tj. stoperice.
marijaiva puno ti hvala na odgovoru. Za sad mi je to pikanje ok, sama se pikam u trbuh i ne vidi se skoro ništa. Samo mjesto uboda, onako mala crvena točkica koja nestane taman za dan.
Svima želim svu sreću i puno strpljenja jer planovi uvijek padnu u vodu. Taman kad mislimo da ćemo tako i ovako, opali nas hladan tuš.
Uglavnom, idem zbog supruga jos 1x ovamo… kako god … valjda ce onda i on malo ozbiljnije sve ovo shvatiti… pita me jos si sam radila AMH, reko 2x, kod njih u Analizi mi je 8,46, u KBC Ri mi je 12,5 … sad ne znam, ciklusi su mi 28-30 kn….
To je i mene pitao i rekao da ne vjeruje nalazima iz KBC. I meni je sad nekako tesko ici kod Poljaka pa da me opet on zapadne na punkciji i transferu, a tesko mi se vratit i starom dr. jer sam ga mijenjala i prosli put mu nije bilo pravo jer sam isla u kbc na konzultacije.
Kad trebas dobit?
Hvala vam svima na odgovorima.
Jedino bih voljela jos cuti komentare za Dr. Alebica ako tko ima iskustva.
Inace kod mene je sve u redu kao i kod muza, jedino jos cekamo pretragu za jajovode za dva tjedna, ali proslo je godinu dana pa smo nestrpljivi i isli bi u Podobnik sljedeci mjesec.
Kod dr.Alebica sam bila u postupku jesenas...
Doista ga hvale,i odlucila sam ici k njemu,puno sam se ponadala u nj...al nista ...Ja imam u planu sad kod Lučingera i Radončića na konzultacije pa cu razmisliti...o dr.A se dvoumim...nemogu reci da sam od njega odustala 100%...Al ocekivanja su mi bila veca i razocarala sam se...
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Hvala vam svima na odgovorima.
Jedino bih voljela jos cuti komentare za Dr. Alebica ako tko ima iskustva.
Inace kod mene je sve u redu kao i kod muza, jedino jos cekamo pretragu za jajovode za dva tjedna, ali proslo je godinu dana pa smo nestrpljivi i isli bi u Podobnik sljedeci mjesec.
Kod dr.Alebica sam bila u postupku jesenas…
Doista ga hvale,i odlucila sam ici k njemu,puno sam se ponadala u nj…al nista …Ja imam u planu sad kod Lučingera i Radončića na konzultacije pa cu razmisliti…o dr.A se dvoumim…nemogu reci da sam od njega odustala 100%…Al ocekivanja su mi bila veca i razocarala sam se…
Tako sam se i ja razočarala konzultacijama kod Radoncica.. Platila 700kn za 15 ak min s ultrazvuk om a bas nist novo ni pametno mi nije rekao, ali NISTA
Evo mene, fino zalegla na kauc🙂
Zabb napuniti mob jutros pa vam se nisam mogla javiti.
Vracene su mi dvije mrvice, smrzlica imamo 5 🙈
Dr. Romac je dosao nami u sobu i pricali smo i to sto se kod biopsije vracaju treci dan je cisto njegov osobni nacin rada. Ne znaci nista lose, embriji su odlicni ( tako i izgledaju na slici) i da kod ovakvih slucajeva transfer ide treci dan. Nepisano pravilo.
A za "normalne" embrije naravno ovisi o broju, kvaliteti, godinama i sl.
I sad cekanje😅
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Sortiraj odgovore
Najstariji