Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PinkFairydust
    24. Siječanj 2020. 10:38

Green

Hvala vam svima na odgovorima.
    Jedino bih voljela jos cuti komentare za Dr. Alebica ako tko ima iskustva.

Inace kod mene je sve u redu kao i kod muza, jedino jos cekamo pretragu za jajovode za dva tjedna, ali proslo je godinu dana pa smo nestrpljivi i isli bi u Podobnik sljedeci mjesec.

Ako se dobro sjecam netko je slinio kak je jako zgodan i ultra drag:):):) ja ga ne znam, al ne sjecam se da je netko ista lose rekao za njega

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

vuky
    24. Siječanj 2020. 10:46

Ma ja znam da tata misli najbolje za mene, ali totalno krivi trenutak i kriva recenica! Naravno da sam ja svjesna da su vani ( Europa) za neke stvari puno ispred nas ali mislim da u ovoj fazi “nemate neki problem osim niskog AMH i godina” mozemo probati ovdje... no povrijedio me, jer sam osjetljiva na to... no vjerujem da nije ni svjestan toga, pa....

Meto kako je proslo? Sto su rekli, zasto 3-dnevne vracaju? 

Ike bas sam se pitala kamo si ti, nema te na forumu, evo na putu sam za pregled, pa cu vise znati sto dalje, svakako ako mogu fizicki bi u postupak sada... plan nam je jos 1x u Cito, pa ako ne upali cu se prijaviti u kbc Ri ili Petrovu ... jos nisam 100%....

vuky
    24. Siječanj 2020. 10:47

samo da sad na pregledu opet ne uspijem nista pitati 🤣

Nadalica
    24. Siječanj 2020. 10:47

Meni se povracanje pogorsalo ako je to ikako Moguce.. Juce sta pojedem za pola sata je vanka.. Danas Evo gladujem ne znam do kada cu tako.. Cak Sam smrsala od kada Sam trudna 🤔🤔🤔

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

vuky
    24. Siječanj 2020. 10:48

Nadalice da se javis doktoru? Nije bas dobro da nista ne jedes :/ jesi puno gubila na tezini? 
    Mojih kumi bi bademi smanjili mucninu... jesi probala manje obroke?

PinkFairydust
    24. Siječanj 2020. 10:51

Nadalica

Meni se povracanje pogorsalo ako je to ikako Moguce.. Juce sta pojedem za pola sata je vanka.. Danas Evo gladujem ne znam do kada cu tako.. Cak Sam smrsala od kada Sam trudna 🤔🤔🤔

Ak se tak nastavi pravac hitna da te natoce infuzijom. 

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

24. Siječanj 2020. 11:30

MakiST

Bozma je baš je draga nekako, vjerujem joj 😁 Jesi otkrila uzrok povišenim hormonima? Možda baš to koči implantaciju… ma u stvari ko zna! Ako sam išta naučila to je da nema pravila… 🙄

Ma ona je rekla da sam u menopauzi posto su oba povisena ali ja bez problema dobijem po 6 stanica koje dodju do blastica pa mi je to cudno

vuky
    24. Siječanj 2020. 12:46

Cure, evo me sa pregleda... ko jajnici mi bas nisu dobro, tj. lose su i ne odgovaraju mom AMH te cemo isto letrozol i sve, iako je mislio da bi odmah sa injekcijama poceli.... pitala sam za vit D i opcenito minerale, dheu i to, rekao je to sad novo ali to sve bzvz... i da slobodno dignem eutirox, s obzirom na mi tsh nece pasti nikako ispod 2... uglavnom, ja uopce nikakakve nade... place mi se nekako... idem se napiti veceras.... 

• ZaZa
    24. Siječanj 2020. 12:51

Curke, ne stignem vas pratiti. Duže sam ostajala na poslu i ne stižem onda baš ništa.
    Čestitam svima na pozitivnim betama. 😊😊🤗
    Ja se od prošle subote pikam sa Decapeptylom (od 21. dana ciklusa). Nisam još dobila mengu pa sam jutros zvala na VV da li da dođem po još Decapeptyla jer mi je još ostalo do ponedjeljka ujutro. Pa su rekli da dođem u utorak.
    Ali zanima me kada dobijem mengu, da li se i dalje nastavljam pikati sa Decapeptylom ili? Ako koja od vas zna odgovor. 

24. Siječanj 2020. 13:13

vuky

Cure, evo me sa pregleda… ko jajnici mi bas nisu dobro, tj. lose su i ne odgovaraju mom AMH te cemo isto letrozol i sve, iako je mislio da bi odmah sa injekcijama poceli…. pitala sam za vit D i opcenito minerale, dheu i to, rekao je to sad novo ali to sve bzvz… i da slobodno dignem eutirox, s obzirom na mi tsh nece pasti nikako ispod 2… uglavnom, ja uopce nikakakve nade… place mi se nekako… idem se napiti veceras..

Ej...ne obaziri se na to njegovo. Ja kad sam prvi put dosla kod njega za dogovor bila je identicna prica, dosla sam 1.dan ciklusa i kaze losi jajnici, lose rade, desni ne radi uopce, ne odgovara mu to na AMH od 8.8, pitam koliko ima antralnih i ima li ih uopce kaze da se to jos nista ne vidi. Znas da mi je bilo cudno sto me uopce prima u stimulaciju ako nema folikula, to me kopkalo, cak sam se mislila bi li uopce pila letrozol ako nema folikula. Kad sam dosla doma sam se opila od muke. Nakon 5 dana samo Letrozola dolazim kod njega i na jednom 5 na drugom 4 folikula. 
    U srijedu sam bila kod prvog MPO doktora za dogovor za histeroskopiju on kaze da su mi jajnici prezivahni i da ima folikula i da je misljenja da za mene nisu ti postupci na Letrozolu, da je to za zene sa skroz potrosenim zalihama koje i na ful stimulaciji dobiju samo 2 stanice. Vise ne znam tko je tu lud.
     Kad si vec u Splitu da odes kod Poljaka ili Sparca?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.