Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lemon
    13. Siječanj 2020. 18:08

Jel nije Grizli radila histeroskopiju prije dobitnog postupka? Ne sjećam se jel o tome bilo riječ ili o nečem drugom ali znam da je išla privatno i da se dvoumila oko dvije klinike.. Možda se javi pa podijeli iskustvo

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• Gelica
    13. Siječanj 2020. 18:09

Budvanka, mislim da se ipak ne radi u sklopu histeroskopije HSG, osim ako je tako dogovor možda,  ali inače sigurno ne jer bila sam 2 puta na histeroskopiji. 

PinkFairydust
    13. Siječanj 2020. 18:19

Histeroskopija i HSG su 2 razlicite pretrage. 
    ...napravi histeroskopiju, mozda je neka glupa priraslica ili nesto pa ispadne da to radi problem.

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

Simba 1989
    13. Siječanj 2020. 18:25

Danas mi je doslovno jedan od gorih dana i točno su mislim sigurno kada dodjem doma još će me dočekati i mizev nalaz spermiograma u sandučiću.. I točno tako je i bilo.. Neznam više što bi.. Totalno mi dosta svega.. Da vidim svemirce bi im rekla neka me pokupe sa sobom.. 

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

13. Siječanj 2020. 18:35

Cure hvala na savjetima.
    Simba sta je bilo?

PinkFairydust
    13. Siječanj 2020. 18:37

Simba 1989

Danas mi je doslovno jedan od gorih dana i točno su mislim sigurno kada dodjem doma još će me dočekati i mizev nalaz spermiograma u sandučiću.. I točno tako je i bilo.. Neznam više što bi.. Totalno mi dosta svega.. Da vidim svemirce bi im rekla neka me pokupe sa sobom..

sto je bilo?

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

13. Siječanj 2020. 18:40

Drage cure
    Ja sam u nedjelju bila na folikulometriji prvoj, imam pet folikula na desnoj strani jajnika, na ljevoj ništa, doktor kaže: čudno, izgleda da štrajkaju.
    Odmah mi je lose doslo pa sam istrazivala ali nista pametno nisam zakljucila.
    Folikuli su oko 11, 12 veličine.
    Pikala sam se četiri dana od drugog dana ciklusa, sad sam uz bemfolu dobila još jednu pikalicu, u četvrtak opet folikulometrija.
    Tako da sam sad baš u strahu, hoće narast, koliko ce narast, jednostavno si ne mogu pomoc
    Onda jos sretnes i cekaonici razne zene od kojih svasta cujes, tako da sam do kuće isla sa sto upitnika iznad glave.
    Kaže doktor da broj folikula nije presudan, gleda se kvaliteta. A sad koliko ce jajnih stanica bit to ćemo vidjet.
    Drzite se cure, citam vas svaki dan i divim se kako ste hrabre 🤗

Simba 1989
    13. Siječanj 2020. 18:59

PinkFairydust

Simba 1989

sto je bilo?

Pa evo.. Bulj u taj papir i neznam.. Mislim moglo je biti još gore ali... Ono čovjek se uvijek nada nekom pomaku pogotovo jer je pio stvarno sve vitamine.. A nalaz ipak malo lošiji i plus piše leukociti(mil/ml) >1.0

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

JECIKA
    13. Siječanj 2020. 19:09

NIje to klasican HSG vec da bi prosetala kamera u materici - matericu napuni vodom. Onda pusta baloncice kroz tu vodu i vidi se kako prolaze kroz jajovod. Gledala snimak  

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

JECIKA
    13. Siječanj 2020. 19:13

Naravno - mozda ne radi svaka klinika na ovaj nacin. Baloncic nece izaci iz materice ako je jajovod zapusen. 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.