Oooooo žene moje drage, evo me s ne baš dobrim vijestima. Vadila sam betu koja je 17 i procurila sam. Daklem, još jedna biokemijska. Nisam tužna, ovo je prvi put da se nešto spontano dogodilo i nekako vjerujem da će biti, mora 😁 kasnije pročitam zaostatke, trenutno sam okupirana obnovnom naše zgrade (ja predstavnik 😂) pa sam u papirima.
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Vuky ja volim da me te tapse, ne u smislu da me se zali, al mami jos uvijek sjednem u narucje da me mazi i tada mi kao kad sam bila dijete sve postane lakse🤗
Problem sa nasim zdrastvom je takvo da tek nakon puno neuspjeha salju na dodatne pretrage. Primjer, moja kolegica je dobila dijete ivfom, kod nje i muza sve u redu, masa odradjenih pretraga i sve savrseno, a ne mogu dobiti bebu. Hvala Bogu, jedno su uspjeli a nikom nije jasno kako do trudnoce ne dolazi. Kazu da jednostavno nisu kompatibilni. . Ti mozes ako ovog puta ne uspije ( a uspjeti ce) traziti od dr.Pa da ti napise koje pretarage da uradis i tvoj soc. ginic ti da uputnice pa dalje idete gdje hocete. . Ja sam ih dobila bez da sam pitala, a taj dan sam si napisala na papir da mi da preporuku za pretrage pa smo usporedjivali jel nam se podudaraju😁 Mislim da ne bi trebala imati problem oko toga😉 Nadam se da ti nece trebati, al cisto da znas.
Sunshine a jbmu misa😖
Predstavnice, zapovjedi jednom malcu da se trzne 🤞😉
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Cure hvala vam puno svima.. onda se danas i sutra bockam u 17h pa ce mi dat neke druge injekcije to će sigurno isto ići u 17h.. Rekli su mi da sa ovima mogu mijenjat strane ili stalno u istu stranu, a sa onim drugima moram stalno u istu, tak da sam odlučila s ovima se bockam u lijevu stranu, a sa onim drugima u desnu.. Neću ništa javljat vidim da nije tako bitno.. Baš sam prijetila kad se tako za nešto sekiram, i onda kad dođem tamo na kraju bude sve Ok..
Hennicao čestitam na trudnoći! Nadam se da će i meni uspijet iz prvog IVF-a.. kad već inseminacije nisu.. A iskreno nisam puno ni očekivala od njih.. Također čestitam i svima ostalim curama koje su trudne i želim vam puno sreće! 😊
Btw kak napravite da ime pocrni? 😅 ja seljo 🤣🤣
https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png
Danas mi je doslovno jedan od gorih dana i točno su mislim sigurno kada dodjem doma još će me dočekati i mizev nalaz spermiograma u sandučiću.. I točno tako je i bilo.. Neznam više što bi.. Totalno mi dosta svega.. Da vidim svemirce bi im rekla neka me pokupe sa sobom..
sto je bilo?
Pa evo.. Bulj u taj papir i neznam.. Mislim moglo je biti još gore ali… Ono čovjek se uvijek nada nekom pomaku pogotovo jer je pio stvarno sve vitamine.. A nalaz ipak malo lošiji i plus piše leukociti(mil/ml) >1.0
A znam kako ti je. I ja svojeg sopam nekakvim vitaminima, a ono spermija nula. Uopce ne znam zasto ga sopam, lakse mi je tako.
Znam da te ne tjesi to sad, al dok ima ikakvog spermija (i ziv je) - ima se sto raditi. Nadam se da cu vam uspjeti cim prije i cim lakse
Znači piše ako sam dobro izracunala ima 100.000 spermija ali manje od 5%pokretljivosti
Eh što je život. Ti si pala u depresiju kad si vidjela ovakav spermiogram, a ja bi bila presretna da vidim te brojeve.
Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
i tamo gdje zelim cu sigurno doc
Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
U konzultacijama za drugu bebu
lelicaa91@gmail.com
Samo Sanja gdje pises kom povrh imas slovo "B" tu kliknes (palis-gasis😂) -strucnjak u objasnjavanju😎
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Samo_Sanja
Stisnes ovo B debelo slovo koje se nalazi iznad mjesta di pišeš komentar
Bude roze boje kad podebljano pišes
Iskljucis ga tako da opet kliknes na njega
Oooooo žene moje drage, evo me s ne baš dobrim vijestima. Vadila sam betu koja je 17 i procurila sam. Daklem, još jedna biokemijska. Nisam tužna, ovo je prvi put da se nešto spontano dogodilo i nekako vjerujem da će biti, mora 😁 kasnije pročitam zaostatke, trenutno sam okupirana obnovnom naše zgrade (ja predstavnik 😂) pa sam u papirima.
Sunshine,
Žao mi je da se nije održalo, ali bude kad tad.
U kojim brojevima se kreće vaš spermiogram kada si uspjela prirodno zatrudniti?
Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
i tamo gdje zelim cu sigurno doc
Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
U konzultacijama za drugu bebu
lelicaa91@gmail.com
Samo_Sanja
I meni je prvi ivf
Jos se uhodavam u sve i pokusavam shavitit sve pojmove
Zadnje dane samo sanjam bebe i slicne snove, valjda kako se približava stoperica
Mene nisu slali na inseninaciju
Koliko godina imas?
Da neki znaju biti prazni, neki imaju vise
Samo se nadam da bude nešto, ja sam na blažoj stimulaciji pa cemo vidjet
Jesi bila već na folikulometriji? Šta kaže dr? Meni je odmah rekao da idemo na blagu stimulaciju i da želi 1-2 max 3 j.s. tako da sam znala šta očekivati i tako je i bilo. Dobili 3 j.s. kako je dr. htio.
Sunshine jooj baš mi je žao 😕 ali uspjeli ste prirodno, sto je ono veeeliki plus! Znam da cete vi uspjeti kad tad, jedino me brine toliko biokemijskih a isti problem imam i ja! Jedino šta su mi našli je trombofilija pa je možda kod mene to... Jesi ti radila sve te pretrage, oprosti, sigurno smo vec o tome pričale ali zaboravim jer nas je puno :)
Sortiraj odgovore
Najstariji