Danas mi je doslovno jedan od gorih dana i točno su mislim sigurno kada dodjem doma još će me dočekati i mizev nalaz spermiograma u sandučiću.. I točno tako je i bilo.. Neznam više što bi.. Totalno mi dosta svega.. Da vidim svemirce bi im rekla neka me pokupe sa sobom..
sto je bilo?
Pa evo.. Bulj u taj papir i neznam.. Mislim moglo je biti još gore ali… Ono čovjek se uvijek nada nekom pomaku pogotovo jer je pio stvarno sve vitamine.. A nalaz ipak malo lošiji i plus piše leukociti(mil/ml) >1.0
A znam kako ti je. I ja svojeg sopam nekakvim vitaminima, a ono spermija nula. Uopce ne znam zasto ga sopam, lakse mi je tako.
Znam da te ne tjesi to sad, al dok ima ikakvog spermija (i ziv je) - ima se sto raditi. Nadam se da cu vam uspjeti cim prije i cim lakse
Znači piše ako sam dobro izracunala ima 100.000 spermija ali manje od 5%pokretljivosti
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Blacky joooj tuzno je sto postoji jos neko bez jajovoda. Ucinilo mi se da sam jedina :( ako si '89 god - malko si starija od mene. Ja sam u bas losem psihickom stanju jer nema nikakve nade bez doktora. Nadam se da ce ti uspjeti - iz sveg srca ti zelim svu srecu. I molim te pisi svo vrijeme da sam u toku. Ja cu u drugi postupak u februaru/martu. Zavisno od toga koji protokol se doktor odluci da mi ukljuci ovaj put
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Samo_Sanja
Iskreno ne mislim da je neka steta, ali opet ja bi nazvala sestru i pitala
Meni su rekli da se mogu bost tipa od 12:30 pa do dva sata
U tom peridodu
Ili popodne između 4 i 5
Ili 5 i 6
Al da, treba biti okvirno vrijeme isto, bilo bi pozeljno
Nazovi i pitaj
Hvala na odgovoru.. strah me je da me ne izgrde al nazvat ću ih.. kad sam se bockala sa štopericom za inseminaciju baš sam pazila na to vrijeme.. i sad mi je tak krivo da se sva tresem još uvijek.. uff užasno se osjećam
Sanja ne brini, ništa se neće loše desiti, sutra se pikni normalno u 17 h i tako nastavi sve ostale dane. 2, 2 i pol sata prije ili kasnije neće napraviti štetu. Naravno da je bolje u isto vrijeme kao i svaki lijek, ali st rano ne moraš brinuti. Ja sam bila u autu i nisam si mogla dati na vrije lijek dok doma ne dodjem, a imam 3 sata do doma i sestra je rekla da nema problema, neka si dam taj dan 3 sata kasnije a dane nakon toga u normalno vrijeme. :) I sve je bilo ok. Folikuli su sazreli i bili dobre kvalitete. Opusti se. :)
A cure koliko ste folikula imale kad ste isle na punkciju?
Pa to ti ovisi od stimulacije, koliko su doze visoke i kako ti reagiras na određenu stimulaciju, i od zaliha j.s. Ja sam npr. sa nekom normalnom stimulacijom I Puregonom imala 19j.s. A jednom sam ima 3 j.s. sa vrlo blagom stimulacijom tabletama i samo par injekcija. Moj doktor preferira za mene blagu stimulaciju i 2-3j.s. jer kaže da je to za mene bolje i da su j.s. bolje.
A cure koliko ste folikula imale kad ste isle na punkciju?
Napisala sam j.s. A ti si pitala folikula...Ali ja dobijem uvijek j.s. koliko ima i folikula. Nema praznih.
Da neki znaju biti prazni, neki imaju vise
Samo se nadam da bude nešto, ja sam na blažoj stimulaciji pa cemo vidjet
Pozdrav cure.. imam problem.. Danas mi je 3 dc i dobila sam injekcije za IVF ICSI tri dana se bockam.. međutim problem je taj što sam se trebala bocnit u 17h al ludi dan i tek se sada sjetila i bocnila se nešto prije 19:30h.. Treba svaki dan u isto vrijeme.. Jel sam sad jako zeznula s tim? Baš sam se uznemirila, srce mi brzo lupa i sva sam se preznojila.. Šta sad dalje? Dal da prešutim doktoru ili da mu kažem? Dal da zovem sutra sestru da je pitam jel da se i sutra bocnem u isto vrijeme ili u 17h?? Ili da napravim i sutra i prekosutra u isto vrijeme ko danas i nikom ne kažem?!?!? Molim pomoć!!! Jako sam zabrinuta!!! Plizz odgovorite mi molim vas 😥😔
Ja sam ti svaki dan u drugo vrijeme. Kako sam stizala od posla. Nekad u 17 nekad u 19. Sve ispalo oke. Evo cak sam i trudna iz prvog pokusaja. sretno :)
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Samo Sanja evo za primjer ja se pikam u 13:30h. . Ja bi takodjer presutila i nastavila u 17h normalno. . Biti ce sve ok, vjerujem da si se prestrasila😉
Blacky nista se ne hvalis, kad menga treba stici?🤗 Ne mogu vjerovati da ne osjetis🙈 Ja inace imam bolne ovulacije i ta tri dana znam si popit tbl da mogu hodati normalno, iako od kiretaze vise nemam ni bolne menge, nikakve simptome. .
Avama zao mi je😟 bolje da si vadila betu, zna se to iskomplicirati i bolje da se prati. Menga ce sad uskoro doci. .
Poccola jel se pikas i u jednu i u drugu stranu trbuha?
Hanica kad je pregled, ti imas twinse? 🤗
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Cure što se tiče bete nema problema kad se vadi jel je... Nisam jutros pa bi popodne
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji