Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Blacky89
    14. Siječanj 2020. 09:30

Meto menga bi trebala stici za 4 dana... al s njom se vise nista ne zna... onda se moram javit dr. pa valjda idemo po onog posljednjeg mohikanca 🤪... ja ti O osjetim uglavnom, nekad jace nekad manje. Al od stimulacije nikad nisam imala neke bolove... 
    Budvanka, da 89. godište... mlada jos uvijek 🤪... ja ne znam jesam ja cijepljenja na osjećaje ili sto... nekako ti meni to jos uvijek ne predstavlja neki problem. Trenutno je to samo jos jedna prepreka koja mi se nasla na životnom putu i za koju moram pronaći način kako da ju riješim. Ne odustajem, nikad nisam i necu. Kad je prosla bila OP i kad sam saznala da su mi oba izvadjena rekla sam mm: “Sto ti je karma, ja sterilizirala sve naše kućne ljubimce (a imamo ih hvala Bogu), na kraju i ja zavrsila na istoj” 😂
    Nema žaljenja za prolivenim mlijekom, uvijek imam plan za dalje... Imam divnog muza, obitelj i prijatelje... U krajnjem slučaju, ako ne uspijemo u svom naumu imanja djece... Boze moj, ni prvi ni zadnji... necu sigurno cijeli život tugovati za nečim nepostojećim. Mozda zvučim grubo, al tako razmišljam. 
    SUNSHINE oooo cut ces me kad se javiš 😂😡😉 cekamo te ko ozebli sunce a tebe nigdje!

Hannica0 👧
    14. Siječanj 2020. 09:36

Meto

Samo Sanjaevo za primjer ja se pikam u 13:30h. . Ja bi takodjer presutila i nastavila u 17h normalno. . Biti ce sve ok, vjerujem da si se prestrasila😉
    Blackynista se ne hvalis, kad menga treba stici?🤗 Ne mogu vjerovati da ne osjetis🙈 Ja inace imam bolne ovulacije i ta tri dana znam si popit tbl da mogu hodati normalno, iako od kiretaze vise nemam ni bolne menge, nikakve simptome. .
    Avamazao mi je😟 bolje da si vadila betu, zna se to iskomplicirati i bolje da se prati. Menga ce sad uskoro doci. .
    Poccola jel se pikas i u jednu i u drugu stranu trbuha?
    Hanica kad je pregled, ti imas twinse? 🤗

Hej. bila sam na onom prvom kad je beta presla 1000 samo da vidi jel u maternici i to je bilo ok. A sad sljedeci put me narucio 27.1 daleko daleko 

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

vuky
    14. Siječanj 2020. 09:40

Blacky tako i ja razmisljam, nisam toliko negativna, nadam se ja svaki mjesec i prirodno, nego sam prihvatila da i ivf moze i be mora uspheti i da smo mi tim klinikama samo broj! Ali biti cu pozitivna kad krenemo, cak se nadam da cu biti trudna da i ne krecemo 🤣 A ako ne uspijemo nikako, vec sam pricala sa muzem o usvajanju, i angazirala frendicu koja radi u domu, imam sve pokriveno... jer bas kao sto si rekla, necu da to odreduje mene i da patim za necim cega nema...

Meto kako je kod tebe? kada imas pregled? 

Bozma jesi pricala sa Paladom? Sto kaze za dalje?

Meto
    14. Siječanj 2020. 10:00

Marta betu mozes u bilo koje vrijeme😘
    Hanica super, znam da je taj datum vjecnost no brzo ce doci, tad bi se srceka trebala lijepo cuti😍 Sretno i javljaj nam svakako.
    Blacky pratit cemo se onda💪
    Slazem se u potpunosti sa tobom. Naravno da cemo uciniti sve da probamo dobiti dijete a isto tako znati kada povuci crtu. Razumijem i sve zene koje ce sve napraviti da dodju do cilja, a opet ja ne zelim da mi se zivot svede na stimulacije i bolove. Iskreno, ja se jako bojim i za zdravlje zbog tog svega. . Mm me uvijek izvuce kada tonem, mislim da je trebao biti psiholog ( nadam se da mu ne pada na pamet skicati ovdje pa da vidi da ga hvalim😂) zahvalna sam sto imam obitelj kakvu imam i ako ne bude djece, to nas ne cini manje vrijednima. ❤️

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Meto
    14. Siječanj 2020. 10:06

Vuky znojim se ko prasica od iscekivanja😂 Sutra prva folikulometrija,💪
    Ti se vec pokrila sa svime🙈 Prvi neuspjeh boli najjace, sad kad znas kako ide, biti ces u jednu ruku opustenija i ici ce drugacije🤞
    Nezz dal smo im samo broj, al ni treba nam netko da nas tapse jer za to imamo muza i obitelj😉 

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

vuky
    14. Siječanj 2020. 10:13

Meto ne treba me tapsati, nedam nikome da me tapsa ( ni najblizima) ali bi voljela da me posalje na potrebne pretrage ako ne ide, ne da sve sama cupam ☺️ Jasno je meni da moze sve utjecati i nista...ali ono, pitam, spremna sam platiti... realno imam problem kad ne mogu zatrudniti... no i to sam poslozila u glavi :)

14. Siječanj 2020. 10:21

Vuky, nisam ni zvala. Necu vise kod njega, kad i ako opet skupim ici cu kod prvog dr. Betu isto necu ni javljat, sve to oni vec znaju

vuky
    14. Siječanj 2020. 10:24

Ja sam bas uzbudena sad pomalozbog novog postupka, nadam se da ce mi drugi petak reci da mozemo i da je sve ok... malo se bojim ciste, ali menstruacije su mi normalne nskon postupka, lj trakica ulovi pik, pa se nadam da bude ok sve... Tsh sam spustila, nadam se da ce i D se podignuti do postupka... vidjeti cu sa njim dal da ga nastavim dodatno uzimati...

vuky
    14. Siječanj 2020. 10:26

Bozma

Vuky, nisam ni zvala. Necu vise kod njega, kad i ako opet skupim ici cu kod prvog dr. Betu isto necu ni javljat, sve to oni vec znaju

U drugu kliniku skroz? Ajde javim ti kako ce meni biti sada.... kazu da se treba 2x probati kod istog, pa slusam, ali te skroz kuzim sto govoris....

14. Siječanj 2020. 10:28

Meto
    Da pikam se jedan dan u jednh, drugi u drugu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.