Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PinkFairydust
    09. Siječanj 2020. 09:24

nymeria

PinkFairyDust kužim sad. Mi smo samo te mikredelacije obavili na Rebru jer za kariogram je bilo preko 6mj cekanja. Al za mikrodelacije nisu tražili prvo da ide kod genetičara sam je došao s uputnicom ujutro. E da i za cističnu smo radili pretragu oboje, isto samo došli s uputnicama ujutro ništa vise.

Da, nas su tražili za sve. Poslali sve kvragu, otišli privatno. Sad kako se dalje raspetljava situacija, izgleda da ćemo apsolutno sve privatno. Lova nam postaje ko Monopoly money u glavi. Samo curi, al nema veze, kao šta ćeš, budemo digli kredit kad se zahukta, jbg sad. 

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

• avama
    09. Siječanj 2020. 09:46

Stigla moja beta ipak nista.57, a.prekjucer 54. 

PinkFairydust
    09. Siječanj 2020. 09:48

avama

Stigla moja beta ipak nista.57, a.prekjucer 54.

Žao mi je, jako :(

• avama
    09. Siječanj 2020. 09:55

Hvala, sad cekam m. Ne znam da li da idemo odmah na vracanje smrzlica

• avama
    09. Siječanj 2020. 10:05

Da bas sve lose,  dr kaze jos dva dana utrogestan za svaki slucaj. Mada ne znam zasto. 

PinkFairydust
    09. Siječanj 2020. 10:06

avama

Da bas sve lose, dr kaze jos dva dana utrogestan za svaki slucaj. Mada ne znam zasto.

koliko je bilo zametaka? sorry, pogubila sam se :/ ak ih je bilo vise mozda racuna da nisu svi odustali

• avama
    09. Siječanj 2020. 10:17

PinkFairydust

avama

Da bas sve lose, dr kaze jos dva dana utrogestan za svaki slucaj. Mada ne znam zasto.

koliko je bilo zametaka? sorry, pogubila sam se :/ ak ih je bilo vise mozda racuna da nisu svi odustalito

To se dogodilo spontano (prirodno)

• Gelica
    09. Siječanj 2020. 10:18

avama

Žao mi je.. Stvarno samo loše vijesti 😢

PinkFairydust
    09. Siječanj 2020. 11:04

avama

PinkFairydust

avama

koliko je bilo zametaka? sorry, pogubila sam se :/ ak ih je bilo vise mozda racuna da nisu svi odustalito

To se dogodilo spontano (prirodno)

:( bas mi je zao :( 

JECIKA
    09. Siječanj 2020. 13:12

Avama bas mi je zao..  s obzirom da imas za fet - ja bih to rasporedila na dva puta (ako imas dva). I krenula bih odmah iduci mjesec.. 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.