Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sunshine25
    09. Siječanj 2020. 13:17

Avama, a jebemu, žao mi je 😔 
    Pinkfairydust, hjoooooj, kad krene onda baš krene u pm.. pgd je možda onda jedino rješenje za vas, vidi se i spol (nek me Lemon ispravi ako sam u krivu).
    Žao mi je što vas je to sve snašlo, ali ne možeš sama kroz to sve prolaziti. Moj je isto u početku prigovarao što toliko čitam, pa valjda doktori znaju što rade dok nas nisu počeli vozati amo tamo i svaki doktor govoriti druge informacije. Shvatit će i on kada krenete u postupak da se morate sami izboriti za sebe jer smo nažalost prepušteni sami sebi. 
    Gelice, jesi li počela sa suplementima? Ti u 3.mj planiraš opet ako nisam nešto pobrkala? 

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• Gelica
    09. Siječanj 2020. 14:08

sunshine25

Avama, a jebemu, žao mi je 😔
    Pinkfairydust, hjoooooj, kad krene onda baš krene u pm.. pgd je možda onda jedino rješenje za vas, vidi se i spol (nek me Lemon ispravi ako sam u krivu).
    Žao mi je što vas je to sve snašlo, ali ne možeš sama kroz to sve prolaziti. Moj je isto u početku prigovarao što toliko čitam, pa valjda doktori znaju što rade dok nas nisu počeli vozati amo tamo i svaki doktor govoriti druge informacije. Shvatit će i on kada krenete u postupak da se morate sami izboriti za sebe jer smo nažalost prepušteni sami sebi.
    Gelice, jesi li počela sa suplementima? Ti u 3.mj planiraš opet ako nisam nešto pobrkala?

Nisi pobrkala :) ali ipak ću u četvrtom mj. krenut tako da mi budu puna 3 mj. da uzimam m.mlijec i Q10. Jer tek jučer mi stigla M.m. I jutros prva doza, i baš je fuj 😂 ali ne zanima me, sve ću potrpiti ako je zdravo i pomaže 😀. 
    Nego, kako se ti osjećaš? Kada ćeš testic ponoviti? :) 

• Gelica
    09. Siječanj 2020. 14:08

Pinkfairydust kako je bilo jučer navečer kod vas,  nakon što ste došli oboje doma? 

• Gelica
    09. Siječanj 2020. 14:13

Sunshine gledala sam za Shatavari sto si mi bila rekla, imam i knjige ayurvedske medicine doma ali mislim da nije bas dobro da uzimam sve zajedno. Ne znam koga pitat, jer i maticna i shatavari djeluju na hormone. A m.m.sam bila već naručila. 
    Kupila sam Jiaogulan čaj, to je isto haaško dobro za žene a posebno i muškarce za kvalitetu sperme i to ću davati dragom, bez obzira što je njemu to sve u redu, može samo pomoć :)

sunshine25
    09. Siječanj 2020. 14:18

Gelica

Sunshine gledala sam za Shatavari sto si mi bila rekla, imam i knjige ayurvedske medicine doma ali mislim da nije bas dobro da uzimam sve zajedno. Ne znam koga pitat, jer i maticna i shatavari djeluju na hormone. A m.m.sam bila već naručila.
    Kupila sam Jiaogulan čaj, to je isto haaško dobro za žene a posebno i muškarce za kvalitetu sperme i to ću davati dragom, bez obzira što je njemu to sve u redu, može samo pomoć :)

Da, što duže uzimaš, to bolje 😊 onda držim 🤞 za 4.mj 😍 ma svakako ne treba sad 100 stvari uzimati, samo osobno poznajem ženu koja je pila shatavari (nizak amh) i nakon 7 postupaka ostala spontano trudna. Pa eto, ako kojoj pomogne, ja sretna 😁 
    Ja sam dobro, nemam apsolutno nikakve simptome ni pms ni ničeg drugog. Nos mi je začepljen, još sam malo bolesna tako da ležim i odmaram. Menga dan je u nedjelju pa ću tad test, ne da mi se više mučiti 😂 jedan napravila i dosta hah

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• Lina_0412
    09. Siječanj 2020. 14:22

Pozdrav drage žene, nova sam na forumu jer nisam imala potrebu čitati ovo sve do 19.12.2019. kad mi se dogodio spontani ali je bilo tek 4 tjedna, nisam ni znala da sam trudna dok nisam to doživila. Za tjedan dana navršavam 24 godine i 9 godina sam pila pilule i nakon toga prestala jer dragi i jase ne mislimo više paziti.Kaže mi doktorica da krvarim a 14. dan ciklusa mi je. I sad ona napravi ultrazvuk i kaže mi da mi je stjenka maternice jedva 1 mm debljine i da to nije dobro. Dala mi je da pijem 10 dana Duphaston pa nakon menstruacije da dođem ponovno na ultrazvuk. Neznam pretjerano ništa o tome pa me zanima dali je netko prošao kroz to da dobim neke informacije jer me strah.
    Hvala :)

Lemon
    09. Siječanj 2020. 14:32

Avama baš mi je žao, taman se ponadas i onda opet ništa 
    Sunshine tako je, u njihovoj situaciji spol bi se mogao provjeriti

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

09. Siječanj 2020. 14:42

Lina_0412

Pozdrav drage žene, nova sam na forumu jer nisam imala potrebu čitati ovo sve do 19.12.2019. kad mi se dogodio spontani ali je bilo tek 4 tjedna, nisam ni znala da sam trudna dok nisam to doživila. Za tjedan dana navršavam 24 godine i 9 godina sam pila pilule i nakon toga prestala jer dragi i jase ne mislimo više paziti.Kaže mi doktorica da krvarim a 14. dan ciklusa mi je. I sad ona napravi ultrazvuk i kaže mi da mi je stjenka maternice jedva 1 mm debljine i da to nije dobro. Dala mi je da pijem 10 dana Duphaston pa nakon menstruacije da dođem ponovno na ultrazvuk. Neznam pretjerano ništa o tome pa me zanima dali je netko prošao kroz to da dobim neke informacije jer me strah.
    Hvala :)

To je sasvim normalno da nakon spontanog ne budu ciklusi na vrijeme, kojekakva krvarenja.. Treba sad proci par ciklusa da se menstruacija i hormoni u stabiliziraju a stijenka ti je tanka ako krvaris to je takodjer nista za cuditi...
    Iskreno ako od 14 godine pijes kontracepcijske pilule(jesam li dobro shvatila??) doktorica je bar mogla reci da je 'normalno' nakon spontanog dobiti menstruaciju ranije ili kasnije, neke znaju ne dobiti po par ciklusa mjesecnicu nakon spontanog.. 
    Valjda ima dobar ultrazvuk mozda je nesto jos ostalo pa se cistis moze i to biti slučaj... 

• anny
    09. Siječanj 2020. 14:47

Cure,molim savjet. Meni je odstranjena štitnjače i pijem nadomjesnu terapiju a sad bi htjela početi konzumirati matičnu mliječ zbog niskog amh pa em zanima jel uopće smijem to s obzirom na štitnjaču? Pitala bih ja i doktora ali je na go još 2 tjedna.

• Lina_0412
    09. Siječanj 2020. 14:48

Joj iskreno nadam se da je to sve sad privremeno, da pocela sam ih sa 15 pit jer sam od 12. godine nakon sta sam dobila mjesecnicu 25 dana imala mentruaciju i 5 dana pauza, to nije bilo normalno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.