Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Siječanj 2020. 12:57

sunshine25

Gelice, nemam pojma 😂 iskreno, baš sam se opustila, pila i izlazila. Što se tiče poza, sve po starom 😂😂 ništa drugačije nego zadnje 3 godine koliko pokušavamo, stvarno. U subotu me počela hvatati prehlada, to mi je već bilo čudno jer nisam bila bolesna ne pamtim. U nedjelju radila na izborima, smrzla se kao govance i dobila temperaturu koju nisam imala sigurno 10 godina. I još nešto čudno, sise me uopće ne bole. Inače me tjedan dana pred mengu rasturaju, ne mogu spavati na trbuhu, a sad ništa. Nisam ponavljala test, čekam mengu u nedjelju pa ćemo vidjeti. Ništa se ne nadam s obzirom na pozitivne testove u postupcima pa niš..
    Nadalice, divno 😍😍
    Pinkfairydust, kud je sve ovo teško, još je i teže kada ne možeš razgovarati s partnerom. Mi smo imali s tim problema u početku, ali mm se pravio da je sve super, a povjeravao se najboljem prijatelju. Možda, ako ne može s tobom razgovarati (moj je imao nekakav glupavi osjećaj krivnje), nek proba s nekom osobom od povjerenja. Mora to izbaciti iz sebe, ovako šteti i tebi, a najviše sebi. Ako ne tako, idite na razgovor, psiha je ključ u ovom svemu. Što se tiče tvog kupinovog vina, iste smo 😂 ja sam sad nakon zadnje negativne bete pila kao smuk, već sam se zabrinula da imam problem 😂 drži se 💚💚

Ajme Sunshine25 pa sta je ovo👏😆😆😆😆😆
    Ajme jako mi je drago i vjerujem da ce sve biti dobro i kakva menga nema menge.. 
    Osobno poznam 2 cure koje su zatrudnika nakon neuspjesnog postupka. Jedna, se godinama mucila, sad joj sin ima 5 godina druga je isla na svoj prvi mpo i nije ni do transfera stigla koliko su joj lose stanice bile toliko je bila jadna.. I za, 2 ciklusa nakon neuspjesnog postupka i 6 godina evo sad treba roditi❤️❤️

Marta...
    08. Siječanj 2020. 13:23

Gelice koji q piješ  , folnu ne piješ ...ja sa svim prestala  ne znma  da nastavim sa Gynisitolom i matičnom.
    Da  li se ovo  krvarenje  sad računa  kao  menga...idući  utorak  još moram  izvaditi  betu  pa ću kod dr A stvarno je  bio divan  jučer tako me je ohrabrio  baš je prekrasn čovjek.
    Pinky morat ćeš  poduzeti  neke  drastične korke  to ti  govorim  iz svog iskustva   moj muž se nije dao  6 godina  za sve ima vremena budemo čemu  žurba pa ovo  i ono...i sad smo  lijepo ja u  40 on   u  46 i sad se nadaj  čudu.da mi je ova pamet puno bi drugačije...sretno  svima.

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

mylady
    08. Siječanj 2020. 14:02

ANNIEL:  kod mene je samo ponekad nadutost i grčevi. Nisam uzela bolovanje. To sve ovisi od osobe do osobe i kakav posao radiš.Pošto sam u uredu je doktorica rekla da razmislim,ako će me boljeti da odem kod svog ginekologa i uzmem bolovanje,jer imamo pravo kod transfera na 1tjedan bolovanje.

Leli91
    08. Siječanj 2020. 14:18

Drage moje  da li netko zna gdje se može raditi kariogram privatno. MM dobio termin preko uputnice u lipnju ove godine. Lipnju!! 

Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
    i tamo gdje zelim cu sigurno doc

Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
    2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
    U konzultacijama za drugu bebu
    lelicaa91@gmail.com

08. Siječanj 2020. 14:25

Gelice, ja sam ovaj put promijenila doktora i aspiracija je rano radjena, biologica je rekla da su bile nezrele. A onda ako do sad sa blasticam nije nista ilo  tesko se sad mogu ičemu nadat, ali eto...ipak se malo nadam. A za boostanje pijem sve i svašta, Q10 od 600, l-arganin, melatonin i inositol.
    Vuky, temeratura postojana ovaj put, ne ide ispod 36.9 😁. Hoćeš ti opet u istog doktora? 
    ANNIEL, ja sam prosli tjedan imala transfer u cetvrtak,  a u petak isla radit, osjećaš se kao da nista nije bilo, jedino je zajeb nakon vađenja bete ići na posao pa kad ti u najvećoj gužvi dođe negativan nalaz...samo zbog toga sam za bolovanje do bete

PinkFairydust
    08. Siječanj 2020. 14:27

Hvala na potpori, cure:) Da, morat cemo dragi i ja ozbiljno porazgovarati. Onda opet, razumijem da mu je previse svega, mislim mi smo stvarno ko s kruske pali u cijelu tu pricu i sve se uzasno brzo odvija i to u vjerojatno najgore moguce vrijeme, tako da... Mislim da cu jos tjedan-dva cugat u tisini, cvilit vama tu i pustit njega da malo dise i sam se sa sobom dogovori:)

Sto se bolovanja tice, vidim da se cesto spominje kako postoji neko pravo od nekog vremena za odredeni postupak. Nisam ginic, ali to je bs;):) Dakle, za svaku dijagnozu, pa tako pretpostavljam i za ginekoloske,  postoji od HZZO odredeno ocekivano trajanje bolovanja. To sto je to tako ocekivano ne znaci da tako mora biti. Ako iz bilo kojeg razloga postoji potreba da se bolovanje produzi - produzuje se. Bilo to zato sto vam nije dobro, morate putovati do dr pa se ne mozete organizirati s poslom ili whatever. Dakle ako vas ginic uvjerava da imate pravo samo na ne znam koliko, a vama realno treba vise - ne dajte se.  To je jer njemu komplicira zivot ako produzi nakon tog ocekivanog jer cim se prijede taj neki broj dana ovi iz HZZO to vide pa krwnu hodat u inspekcije, sto nije sreca. Dakle ne dajte se, al nemojte niti zlorabiti;) Isto tako, ako ginic nije suradljiv, a vi se ne osjecate sposobno raditi za vrijeme postupka/ nakon neg. bete/ kad god - mozete traziti bolovanje od opceg dr na dijagnozu akutne reakcije na stres. U smislu psihicki nisam okej, ne mogu se koncentrirati na posao, zelim doma sjest na pod i plakat, daj mi vremena da dodem sebi. Cisto ako nekom zatreba:)

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

PinkFairydust
    08. Siječanj 2020. 14:36

Nellchi

Drage moje da li netko zna gdje se može raditi kariogram privatno. MM dobio termin preko uputnice u lipnju ove godine. Lipnju!!

Synlab radi. Isto tako smo i mi. Iskesirali. Zivio HZZO. Izasao nas kariogram i Y mikrodelecije oko 4500kn.

PinkFairydust
    08. Siječanj 2020. 14:37

PinkFairydust

Nellchi

Drage moje da li netko zna gdje se može raditi kariogram privatno. MM dobio termin preko uputnice u lipnju ove godine. Lipnju!!

Synlab radi. Isto tako smo i mi. Iskesirali. Zivio HZZO. Izasao nas kariogram i Y mikrodelecije oko 4500kn.

Cekamo nalaz, kazu za 3 tj da je obicno gotov;)

• Gelica
    08. Siječanj 2020. 15:11

Sunshine e tako i ja, još od prije Božića samo izlasci, obilaženja Adventa, druženje i cuganje, možda i meni bude to pomoglo 😂 Za 4 dana bi trebala dobiti...ali možda se desi čudo. 😀 Znači osjećaš se super :) Daj bože da bude tako do kraja trudnoće. 🥰😘
    Marta od Solgara Q10 nano, skup je ali rekli u ljekarni da se 3x bolje iskoristi u tijelu tako da je jedna tableta od 30mg kao jedna od 90mg. I danas mi stigla M.mlijec, to ću 1mg na dan 3mj. Folnu aktivnu isto od Solgara, vit D mi je super ali ću svako toliko spricnut malo pošto je zima i nema sunca, sokove predane od cikle, mrkve, naranče, celera...I nadam se čudu u 4-Ok mjesecu kad krenemo u postupak . Kako si ti draga?  Znamo sve kako je to nažalost... Pa da, meni je dr rekao da je to kao neki menzis. I nakon toga mi je sljedeći kasnio samo par dana kad se meni desilo u 6 tt. 

• Gelica
    08. Siječanj 2020. 15:17

Mylady meni dr.A rekao nakon transfera da je najgori uredski posao nakon transfera jer sjedis , i da nije dobro pogotovo prva 3-4 dana, iako oni preporučuju biti doma do bete, ne lezat stalno naravno nego laganini šta želiš ali najmanje sjediti. Ali to je opet isti razgovor, ako se ima primiti primiti će se bez obzira na sve. 
    Bozma a nema druge nego se nadati :) Nema tu pravila, prime se i loši zametci a savršene blastice ne. Tako da, 🤞 na najjače! :) 
    Pinkfairydust Pa da, pusti vas još malo da se slegne,  a onda ozbiljno šta i kako dalje. Meni je bilo isto kao i Marti ( sa bivšim)..ima vremena bla bla ne želi pričati, ne želi ništa i eto... vrijeme prolazi.  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.