Sunshine gledala sam za Shatavari sto si mi bila rekla, imam i knjige ayurvedske medicine doma ali mislim da nije bas dobro da uzimam sve zajedno. Ne znam koga pitat, jer i maticna i shatavari djeluju na hormone. A m.m.sam bila već naručila.
Kupila sam Jiaogulan čaj, to je isto haaško dobro za žene a posebno i muškarce za kvalitetu sperme i to ću davati dragom, bez obzira što je njemu to sve u redu, može samo pomoć :)
Da, što duže uzimaš, to bolje 😊 onda držim 🤞 za 4.mj 😍 ma svakako ne treba sad 100 stvari uzimati, samo osobno poznajem ženu koja je pila shatavari (nizak amh) i nakon 7 postupaka ostala spontano trudna. Pa eto, ako kojoj pomogne, ja sretna 😁
Ja sam dobro, nemam apsolutno nikakve simptome ni pms ni ničeg drugog. Nos mi je začepljen, još sam malo bolesna tako da ležim i odmaram. Menga dan je u nedjelju pa ću tad test, ne da mi se više mučiti 😂 jedan napravila i dosta hah
A joj, ma ja bi sve uzimala tako kad čujem da je nekome pomoglo 😂😂
I meni menga dan u nedjelju, i potajno se uvijek nadam da neće doći, da će se desiti čudo. :)
Avama baš mi je žao, taman se ponadas i onda opet ništa
Sunshine tako je, u njihovoj situaciji spol bi se mogao provjeriti
Da nazalost, ponadas se i mislis.supet, a kad ono ne ide, pa ne ide. Moja dr mi je rekla da kos jednom izvadim betu u pon, ali mislim da necu, neda mi se jednostavno. I nekako nisammsogurna da lida vracam smrzlica odmah ovaj ciklus ili ipak slijedeci.
Joj iskreno nadam se da je to sve sad privremeno, da pocela sam ih sa 15 pit jer sam od 12. godine nakon sta sam dobila mjesecnicu 25 dana imala mentruaciju i 5 dana pauza, to nije bilo normalno.
Ne brini sve je to normalno..
Zalosno je samo sto je doktorica toliko skrta na rijecima. Nije dobro🙄.. Pa normalno da nije dobro kad si imala spontani i sad i stijenki maternice treba neko vrijeme da se obnovi a buduci da, si mengu dobila tako rano i endometrij je tanak sve je to ok...
Joj iskreno nadam se da je to sve sad privremeno, da pocela sam ih sa 15 pit jer sam od 12. godine nakon sta sam dobila mjesecnicu 25 dana imala mentruaciju i 5 dana pauza, to nije bilo normalno.
Ma to ti je sve normalno nakon spontanog, treba neko vrijeme da hormoni dođu na svoje, ne brini. :) Ali stvarno ne kužim tvoju ginekologicu da ti to nije rekla i objasnila.
Pinkfairydust kako je bilo jučer navečer kod vas, nakon što ste došli oboje doma?
Kod nas je bilo... neočekivano okej. Mislim, depra, suze, sve kako vec ide. Ali smo razgovarali. Nije to bio posebno dug razgovor :D Ali je bio. Tražio je da mu objasnim koje su opcije. Zaključio da misli da ne može riskirati muško dijete u ovom slucaju. Izjavio da ako ništa ne dobijemo materijala od njega, da bi pristao na donora. Ja se skoro onesvjestila. Tako da za sad izgleda najrealnija opcija otići van, tamo napravit TESE, pa ako nečeg bude probat ICSI sa PGD, ako ne bude onda IVF sa donorom. Ali ne želi donositi odluke dok ne pričamo s urologom još jednom sljedeći tjedan, jer mu treba da mu to sve još jednom kaže netko tko nisam ja. On bi najradije da tu napravimo biopsiju pa da materijal nosimo van ako ga bude (valjda Prag), i ne vjeruje mi baš da to neće tako ići. Ali ok, ovo je već velika stvar.
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Ma to ti je sve normalno nakon spontanog, treba neko vrijeme da hormoni dođu na svoje, ne brini. :) Ali stvarno ne kužim tvoju ginekologicu da ti to nije rekla i objasnila.
Joj stvarno sam se vec toliko puta uvjerila da su ginekolozi ili neuki ili ne zainteresirani.. Mislim tako uplasiti curu i sad nek si ona misli tesko prozboriti par recenica da se smiri e ja poludim na to!
ma da, onda normalno ko i svi idemo na net i procitamo sve i svasta, vjerujem samo ovoj stranici.
lakse je kad objasne osobe koje su to prosle a ne ovo iz knjige.
Avama, ja bih svakako preskočila jedan ciklus. Ipak se nešto događalo i odmori malo. Držim 🤞 za smrzlića 💚
Pinkfairydust, ajme super, nek ste uspjeli porazgovarati. Vjerojatno će urolog potvrditi tvoje riječi, ali nek čuje to iz usta stručnjaka 😁
Gelice, ma naravno, voljela bih i ja kad bi postojao magični lijek za sve naše dijagnoze 😂 drži se sad matične pa ćemo vidjeti.
Anny, ja bih svakako prvo provjerila s doktorom.
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Pozdrav cure,
Drago mi je da sam Vas otkrila, evo od jučer sam pročitala krcato stranica ovdje i odlučila vam se pridružit.😉
Suprug i ja smo na IVF u Petrovoj, za sada je sve ok, jučer mi je bio drugi dan ciklusa pa su mi vadili progesteron i dobila sam 4 doze za pikanje.
Danas sam već krenula s drugom pikalicom Bemfole 225. U nedjelju idem u Petrovu na folikulometriju, a već su mi najavili i dolazak za sljedeći tjedan. Pa evo ako koja cura može napisat kako ide daljni postupak, bila bi zahvalna. Malo mi se sve pomješalo od pustih informacija. Nalazi su i meni i suprugu ok.
Držim fige svim curama u iščekivanju 💓
Pinkfairydust kako je bilo jučer navečer kod vas, nakon što ste došli oboje doma?
Kod nas je bilo… neočekivano okej. Mislim, depra, suze, sve kako vec ide. Ali smo razgovarali. Nije to bio posebno dug razgovor :D Ali je bio. Tražio je da mu objasnim koje su opcije. Zaključio da misli da ne može riskirati muško dijete u ovom slucaju. Izjavio da ako ništa ne dobijemo materijala od njega, da bi pristao na donora. Ja se skoro onesvjestila. Tako da za sad izgleda najrealnija opcija otići van, tamo napravit TESE, pa ako nečeg bude probat ICSI sa PGD, ako ne bude onda IVF sa donorom. Ali ne želi donositi odluke dok ne pričamo s urologom još jednom sljedeći tjedan, jer mu treba da mu to sve još jednom kaže netko tko nisam ja. On bi najradije da tu napravimo biopsiju pa da materijal nosimo van ako ga bude (valjda Prag), i ne vjeruje mi baš da to neće tako ići. Ali ok, ovo je već velika stvar.
Pa super!!! To je ogroman korak, a još će mu sve "bolje sjesti" kad mu netko drugi stručniji to kaže :)
Baš mi je drago :) Jesi ti sad mirnija, kad znaš da postoji opcija i nada da kroz sve to idete zajedno, i da je otvoren za sve opcije tako reć? :)
Sortiraj odgovore
Najstariji