Curke pomagajte sutra ja i moj muž idemo na preporuke i konzultacije kod doktora Mršića u Split, ozbiljno razmišljamo o Makedoniji jer surađuju s Danskim Cyrosom koji imaju veliku banku sperme, Šta vi savjetujete jel netko išao tamo s istim problemom?
Cure beta je pala na 47 opet spontani u 5tt 😢😢😢😢😢😢😘😢😢😢😢
Ne mogu ti opisati koliko mi je zao :(:(
Užas sad se toliko bojim idućeg puta jer ovo je isti scenarij iz Kolovoza 2019. Ne znam zašto moje tjelo odbacuje plod tako rano 😢😢😢😢😢😢
Daj si vremena, treba sad ovo pregrmiti :( Bas mi je uzasno zao :(
Ne znam zasto se to dogada. Obicno budu nekakve kromosomske greske kod tako ranih. Ili imunoloski/hematoloski. Probaj razgovarati s ginicem koji ti vodi postupke kad malo dodes sebi.
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Hvala ti 💖 otišla sam doma nisam mogla više ostati na poslu. Da vidjet ću moram skupiti snage za dalje a tako se bojim ovo je preteško
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Hvala ti 💖 otišla sam doma nisam mogla više ostati na poslu. Da vidjet ću moram skupiti snage za dalje a tako se bojim ovo je preteško
Pametno. Isplaci se, nacugaj se, sto god ti treba. Uzmi si par dana za sebe, posao ce cekati. Grlim te
Marta, bila sam uvjerena da ce sve bit u redu. Mene je pogodilo a mogu mislit kako je tebi. Drzi se
Evo cure beta je 54, jako je rano jos neki 12 dan od ovulacije. Za sad utrogestan i uzv 13.1. Sad ipet nista ne znam.
Evo cure beta je 54, jako je rano jos neki 12 dan od ovulacije. Za sad utrogestan i uzv 13.1. Sad ipet nista ne znam.
ponovi preksutra, ovo je zbilja rano:)
Cure beta je pala na 47 opet spontani u 5tt 😢😢😢😢😢😢😘😢😢😢😢
Marta 😢😢😩😘draga tako mi je zao, ne poznajem te ali osjecam tugu zbog tebe,ne mogu zamisliti koliko ti je tesko, skupi snage i pronadji put za dalje, saljem ti zagrljaj❤️🙏
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Moze pomoc, vadila sam progesteron 23dc,
On iznosi 54.2, referntni interval, sredina lutealne faze ciklusa je 12.1-49.4,jel to ok?
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Moze pomoc, vadila sam progesteron 23dc,
On iznosi 54.2, referntni interval, sredina lutealne faze ciklusa je 12.1-49.4,jel to ok?
u kojim je to jedinicama?
Malo je iznad granice, ne vjerujem da je znacajno, al pitaj ginica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji