ponovi preksutra, ovo je zbilja rano:)
Budem naravno, izludit cu
vjerujem. uzmi ovo kao "dovoljno dobro za sad". nema garancija, rano je, bla bla, sve stoji. al bar bete ima. ono, nije negativna.
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Ajme Marta, jako mi je žao 😔 drži se i misli na smrzliće 💚
Didi, super je progesteron. Moj je bio oko 53. Bolje da je viška nego manjka 😁
Žene moje, ja sam baš živjela ovih 2 tjedna ono.. mladenački 😂😂 pisala sam jednom na forumu kak sam jaaaako rijetko bolesna, i u subotu me baš uhvatilo. Čudno to meni, reko napravit ću test danas (9dpo) eto tak bezveze jer imam puno testova. Kad ono pozitivno 😂 ja sam u šoku, mm je u šoku hah
Vidjet ćemo kako bude, ali ovo mi je prvi pozitivan test izvan postupka.
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Marta zao mi je da se ponavlja prica, znam kako ti je. Nemoj samo sebe i svoje tijelo kriviti, ja sma to radila i samo jos vise si psihicki otezavala. Ako nisi napravila odradi vit D, B12, folnu, testove tromboflije stecene i nasljedne. Nisam popratila tvoj postupak sad od pocetka al jesi bila na kakvoj terapiji - neki lijekovi? Znam da meni su predložili da nis od prrnatala ne uzimam do otkucaja i ja sam tek onda pocela sa prenatalima. A uzimala sam decortin, andol i progesteron od pocetka. Meni se terapija razlikovala jer nikad prije nisam uzimala decortin a nemam bas nikakvu indikaciju inace za njega. Drzi se, isplaci, dospusti si tugu da mozes skupit snagu i hrabrost za dalje.
Didi po meni ti je to ok progesteron, dokazuje da imas O, moze biti vise zbog vise razloga al bolje da ga ima nego da fali. Sretno
Ajme Sunshine, nek ovaj put bude sretno!! Drzim palce:):)
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Sunshine, pa to je odlicno. Ovo je prvi ciklus iza postupka, je li tako?
Sunshine cestitam.. Sada uzivaj i odmaraj se :)
Marta bas mi je zao.. Ne znam pricu od ranije. Ali svakkao je tesko za podnijeti - saosjecam sa tobom. Nemam ti uputiti rijec utjehe - i sama sam izgubljena u svom problemu. Nadam se da cea smoci snage za nastaviti dalje. Imas FET tako da nije sve izgubljeno. Neka ti danasnji Bozic donese mir u dusi i pomogne da iduci put uspijes u svojoj svetoj namjeri
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Hvala curke 💚
Bozma, da, prvi iza postupka. Valjda sam ostala napucana hormonima, a mm je nastavio piti gokshuru. Inače, rekli su nam da je mogućnost prirodnog začeća oko 1% 😂 eto im 💪
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
* ne prirodnog, nego spontanog
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018